madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 hakkaten tudor a laflarım var su macı bi kaybedelim de once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 kareografi fetö göndermesi ya https://twitter.com/yasizhayirdir/status/922154261055705088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Catze said: applev0dka said: Catze said: Vasfi said: hayır ben hala koreografide kaldım auheaue niye böle bişey yaparsın ya, dfsgjhsdf rocky ne alaka, takımına nie diz çöktü diyosun, niye beşiktaşa onlar büyük deil diyosun zorlamı yaptırıyolar koreografiyi anlamadım ki, aslan yap, ölümüne falan yaz gec rakii yapıp ayağa kalk diolar sdfgsdf Büyük değil diye beşiktaşa dediklerini nereden çıkardınız ben hala onu anlamadım, belki fenere diyor belki trabzona diyor Abi sdfsfsd Fotoya telden bakıyorum bişi mi göremedim, aziz yüzünden 2 yıldır derbi harici maç izlemiyorum, gündemi de takip etmiyorum bişi mi oldu geçmiş haftalarda onla mı alakalı, anlamadım ki Sen diz coktugun icin onlar buyuk görünüyor ayaga kalk demisler. Diz coken gs Buyuk gorunen ama aslinda buyuk degil onlar dedikleri son 2 senenin sampoiyonu Besiktas Hani burda da vardi ya "biz yoktuk ondan şampiyon oldunuz yoksa olamazsiniz" kafasi Onun pankartı iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 GS hücumda hızlı çoğalamıyor, çoğu ortada ileride Gomis tek başına 6 FB'li arasında bekliyor oluyor. İlk defa biraz çoğaldı bekleyerek, onda da Tolga'nın kafasını son anda çeldi Kameni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Gs bir tane tıklayıp kapıyı açıcak sonra 3-0 a gider maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Oscarlık bir atlayış. Ve tabi ki sarı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Cücü sov a devam ediyor ya. Soyle 70 80 gibi bi tane de yalandan penaltı veriverir tamam olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Faul çalınan pozisyona bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Valla FB baya kontrollü oynuyor. GS stres altında belli yani. Gs nin ilk önce kendi üstündeki baskıyı atması lazım oda golle olur gibi ama şu maç ya gs atar yada 0-0 berabere biter gibi geliyor. Edit: birde kameni dogru tercih olmuş.2 yarı başında tolganın kafa vuruşunu neredeyse çizgiden çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Fernando'ya kirmizi versin bi de ^^ ana bi de sari kart vermis... faul olmayan pozisyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 itiraza verdi kartı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 calmadan once bir duraksadi "bunun sarisi var miydi" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 HASHAHAHAHSDHAUDSHAD CÜCÜ NAPIYOSUN CÜCÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 laylaylaylay saldir galaaaaatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Ahahahah bug buldu fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Galatasaraylılar taraftar olmayı unutmuş ya, tribünden sadece karışık gürültü geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 gomise verilen faule bak.. tertemiz sari karti unuttu biz bunlara alisigiz, sabri'ye cimleri yedirten engin'e hakemi bogazlatan zihniyet bu. gene cok sakin bizimkiler bir gram futbol oynatmadilar hahahaha penaltiyi da vermedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 aha burda acık kol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 ahahah veremedi penaltıyı auıhsdauıosfjhasf senin gibi hakemin ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Ahahah barbar taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 valla yan hakemin kafaya su şişesi geldi. Taraftarda haklı 15 dak. da gS nin net pozisyonları es geçti gibiiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 inip cuneyti dovsunler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Bu gs taraftari da hic futbol konuşmuyor mac basindan beri ağlıyor ya :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar