DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Boyle hayatinda bir sefer Istanbul'a gelebilecek bir insan senaryosunda gidilmeden olmayacak restoran onerisi lazim. Kahvalti olur ogle yemegi olur aksam yemegi olur. Merkezlerden cok uzak olmasin bir de belli bir seviyenin uzerinde bir yer lazim fiyat kistasini gozardi edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 https://foto.haberler.com/galeri/2017/01/17/dunyayi-konusturan-nusret-in-gecmisten-bugune-659377_2045_12_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 öğlen gidin ama akşam belediye otobüsü gibi oluyor sıkış tepiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ıhh o senaryoya göre değil nusret. onun yerine kavakta balık ekmek yesen daha istanbul havası alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ya nusret iyi olurdu da dallas'tan geliyoruz et steak falan biktik biraz maksat guzel manzara gorup iyi yemek yemek. oyle vur patlasinli mekan da lazim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 valla benim istanbul bilgim bitti o zaman istanbul'da yaşayan arkadaşları piste alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 amaç lüks istanbul ziyafeti mi yoksa daha geleneksel istanbul lezzeti mi? Bu arada öyle olmazsa olmaz bir şey kalmadı. isim yapmış noktalara bakacaksın; Tarihi Sultanahmet Köftecisi Selim Usta gibi, hoş kendine tarihi diyen bir mekan da tartışılır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Anadolu kavaginda balik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 manzara diyorsan da kız kulesinden yer ayırtın, orada akşam yemeği yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Silivri sahilde en sonda bi balıkçı var. Orası da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 mikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 bebek poseidon balıkçısı, diyecektim, kapanmış. balat sahil restoran, o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 lacivert falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 besiktas balkan lokantasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 tarabyada lufer raki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Sunset grill bar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 aa evet sunset guzel olur bak. ulus29 da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 http://www.izakaistanbul.com/ tarzına göre seç gir, manzara lezzet bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 ya su multivitamin reklamina cikan adamin mekanlari fena degil gibi duruyor da, ne kadar istanbulu yansitir bilmiyom asdf tarihi bir osmanli lokantasina gidin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Set Balık / Kireçburnu http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/vedat-milor/ortalamayi-tutturuyor-set-balik-40512557 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 sur balıq/ beyoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 set balığı hiç sevmedim ben. Tam bir Aile restaurant'ı hatta içeride maç fln. izleniyor . Atlet,eşortman oturan amcalar bile vardi abi. Tıkış tıkış dolu , oturan kalkan bol. Fastfood'cu gibi ambians var. Lezzet desen ortalamayi geçmez , servis hızı rezalet doluluktan dolayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Eğer butik biyer arayışındaysan ancak şık olsun dersen kesinlikle Tarattoria Serenzo İnanılmaz bir İtalyan restoranı. Yeri de TORUN towers'ın arkasında zaten. Adamların ev yapımı Ravioli'leri çeşit çeşit. Kesinlikle 4 peynirli ve Deniz ürünlü olanları tavsiyem. Tamamen tesadüfen keşgfettiğim biyer olmasıa rağmen, keşfetmediğim günler için lanet ettim. Benim gibi biçok ülkenin biçok yerinde yemek tadan birinin tavsiyesidir. https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g293974-d4294237-Reviews-Trattoria_Serenzo-Istanbul.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Masticore said: set balığı hiç sevmedim ben. Tam bir Aile restaurant'ı hatta içeride maç fln. izleniyor . Atlet,eşortman oturan amcalar bile vardi abi. Tıkış tıkış dolu , oturan kalkan bol. Fastfood'cu gibi ambians var. Lezzet desen ortalamayi geçmez , servis hızı rezalet doluluktan dolayı... Evet kalabalık oluyor ama servis konusunda en iyi garsonları ben burada gördüm. Masada boş bardak, boş tabak bırakmıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Sunset Safa meyhanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar