Promenader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 replication 2 hazar 10-09 combata da 8 verdim drifterları 10 milyonda sabitleyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 combat dreift falan çıkmadı ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 bitirdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 http://jhollands.co.uk/spaceplan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 işlemci kullanımı yüzde kırka çıkıyo sayfa açıkken yaklaşık yüzde otuz artışla. normal mi ki bu kadar artması? basit bi oyun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 kitlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 oh, bitirdim. (diyerek up'lıyım da oynamamış olanlar da zehirlensin) yalnız sanırım bi yerde bug'ımsı bişey oldu, gift'ler kendi kendine yağmaya başladı. yağmak dediğim 1-2 dakika içinde 12k falan oldu. 6k/6k dağıttım processor'la memory'ye de, Reboot the Swarm'ı da açınca düzeldi. not: delikanlı gibi reject'le bitirdim (tu)(tu) destroy! annihilate! obliterate! eradicate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 abi oyun inanılmaz spoiler vermek istemiyorum daha bitiremedim ama koptum oha ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 https://www.dropbox.com/s/z9hz2smawynqjhd/Screenshot%202018-08-05%2015.55.16.png?dl=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Takıldım burada. Nedir sıkıntısı. Fazla fazla yomi var. Şu an yapabildiğim launch probe demek o kadar. Processor u falan mı artırmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 honor acman gerekiyor ama nasil aciliyordu unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Kendiliğinden oynadıkça açılacak o kısım, senin bir şey yapman gerekmiyor. Daha çok drone basmaya bak. Bu arada probe dizaynında eşit dağılım yavaş sonuç erir, Self-rep ve hazard üzerine ağırlık verip gözün descendents ve total'da devam et. Total ve descendent farkı sende çok açılmış oradan bir hata olduğunu anlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Gece açık bırakmıştım sabah ilerleme olmuş combat falan açılmış. Ama halen probe trust ı arttıramıyorum, bol miktarda yomi olmasına rağmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 ayar yapman lazim, cok fazla factoryn var mesela ama en kotu biraz daha acik biraksan acilacak gibime geliyor kendiliginden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 ben bunun ios oyununa para verip aldım. Oyun arka planda çalışmıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Tamam hallettim bi müddet sonra honor açıldı, oradan ilerleniyor, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Yomi ile sorunu olanlar için yomi hesaplayıcı: https://www.extratricky.com/yomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 ShadowFax said: ben bunun ios oyununa para verip aldım. Oyun arka planda çalışmıyor :S Zenginlerin farklı dertleri var tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 biz soyle bi oyun yapip satin alin desek, birak satin almayi reklamina tiklamazsiniz lan fufuffufu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 satın almam ama senin için reklama tıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 atin reklam tiklayayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Son bölüme biraz daha dikkat edersem 4 saatin altına düşebilirim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar