Auril Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Razer naga yi pert ettim. Elime de ne guzel oturuyordu namussuz. Neyse son 10 yilda 3cu razer bu pert olan. Naga ,deathadder i anneye hibe ettikten sonra pert oldugundan moussuz kaldim :( Evet anne fb da deathadder la sugarcandy falan oynuyo sdf Ne aliym? Zowie ec2 aliym mi? Mmo yu birakali cok oldu. sagda solda zilyon tane tusa ihtiyacim yok biraz ufak olsun ele otursun 4 5 sene bozulmadan gotursun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fps için ise zowie mükemmel, sensörü ve ergonomisi inanılmaz. ec2a var bende de elin büyükse ec1a de alabilirsin. http://www.rocketjumpninja.com/top-40/ şuraya göz gezdirebilirsin çok sağlam incelemeler, inceleyen de baya iyi bir eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Yok ufak seviyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 that's what she said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 mx anywhere 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 4-5 sene bozulmasın iddialı ya, 10 senede 3 iyi bir skor bence palm gripse tutuşun ec2-a alabilirsin ufak seviyorsan G102 ucuz, temiz, ben de şu an kullanıyorum yok wireless diyorsan G403/603/703/903 falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ya şaka bi yana şu G603'e 2 Eneloop taksan 3 ay bitmez herhalde pili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yeni zowieler saglam ya. ec2 a falan gider yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Bu Zowie'nin non-floating tuşları olması bayık biraz aslında ya, tam ucuna basmıyorsan katlanarak artıyordur aktivasyon için gereken güç. Logilerin o olayı güzel, hep tuşları kasadan ayrı yapıyorlar(floating) artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yeni ss rival 310 da iyi diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 310'un sensör çok geride sallaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 rocket ninja iyi iste diyip gectiydi sdfg hastasiyim o elemanin ya. o kadife ses, o ayaga roket kafaya railler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 razer da alıp mouse meselesini sonsuza kadar kapamak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Ya iste razer kullandim son 10 yildir falan 2 tane naga 1 tane deathadder eskittim 10 yil oldu herhalde toplam bu son patlayan naga 2014 de almistim Deathadder saglam aslinda son geldiginde anne ya versene bunu bnm mousum yok dedi kiyamadim al senin olsun dedim :) Gerci cok da oyun oynamiyorum eskisi kadar ama okuz gibi i7 li sisteme 5$ lik mouse almiyim ayip. En son nostalji yaptim stalker kurdum bitirdim sdf. Arada csgo silver da akarim :) Neyse zowie iyi midir hala? 2015 civari falan herkes comp ta bunu kullaniyormus diye gordum ettim. Fiyati da abarti degil Basiyorum siparisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Bu arada zowie yi 3 gun once duydum Logitech falan bakiym dedim once ama ucuzlari cok dandik gibi pahalilari da cok pahali bi de deymezmis gibi bi intiba birakti bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ucuz yollu g102 aldım çok memnunum. bozulur mu bilmiyorum ama rivalim bozulmuştu. bir de rivaldeki gibi yok yanı soyuldu üstü soyuldu derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 O kadar maus aldim hic orasi burasi soyulan olmadi ya soyulmasin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 abi üzerinde ya da yanında parmak koyma yerinde lastiğimsi malzeme varsa illa ki aşınıyor. rivaller bu konuda öncü. şu yandaki fln tırtıklar 2 aya kalmıyor. çok da çirkin bi görüntü oluyor. https://umutertugan.com/wp-content/uploads/2013/11/ZGusAu0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 logitech g502 güzel. Geçen D&R da indirim vardi belki hala devam ediyordur. Bu arada patladı dedigin noldu mouselar tam olarak. Double click falan yapıyorsa çözümü kolay cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 abi bu g502 de predatör taşağı gibi ya. 403 ya da G PRO öneririm. ben onlardan almak istiyordum parayı g213 klavyeye basınca g102'ye kaldım ki ona rağmen çok çok iyi bi mouse çıktı. tabi böyle yüz tuşluu mouse seviyorsan g502 da senin için iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ben de onu dusunuyordum ..olm yabisyabis mi kullaniyorsunuz mauslari. o oda resimlerindeki rulolari filan hic mi kullanmiyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 cs go oynayacaksan steelseries rival 100 işini görür çünkü clawgrip fpsde iyidir logitechler genelde palm grip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Saeros said: that's what she said ahahahhahahahdafdsfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 g102 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 g102 claw grip yani bilmiyorum ben öyle tutabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar