paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Selam, Schneider'ın 101x34mm kablo kanalını aldım ve yaklaşık 1 metrelik bir parça kestim. Yine Schneider'dan çocuk korumalı 16A kapasiteli priz modüllerinden alıp 3+3+3+3 şeklinde 12 tane priz yerleştirdim. Priz gruplarının arasına 3-4cm mesafe koydum ki iri adaptörler yüzünden yan taraftaki priz ölmesin. Prizler arasındaki köprüleri de 2,5mm² silikonlu kablo ile yaptım. Uzatmasını da yine 2,5mm² silikonlu kablo ile yaptım. Kablolar 25A akımı çok rahat güvenle taşıyabiliyor. Zaten duvardaki prizi de sigorta kutusunda ayırmıştım, 16A sigorta takılı. TV grubunun orada kullanıyorum bunu; TV, soundbar, Digitürk, modem, switch, router, NAS, bluray player, dect telefon, apple tv, printer ve 5 çıkışlı USB şarj aleti buna takılı :) Aslında NAS, router, switch, modem ve TV araya konan UPS üstünden besleniyor. TV sadece akım korumadan yararlanıyor ama. Diğerleri UPS'in arkasında. Ben çözümü böyle buldum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Legrand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 para prizi sen kendin 0 dan mı yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 schneider kullandim diyor. iyidir schneider ama bu isin aga babasi ustteki arkadasin linkledigi legrand. kablo kanali vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 kablo kanalını aldım diyor,kabloyu kestim diyor,üstüne silikon priz fallan bişeyler diyor 0 dan priz yapmış sanırım malzemeleri alıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 abi o kablo kanaline entegre edilen prizler var. modul seklinde. siva ustu degil de kablo kanalina geciyo gibi dusun. ustteki kataloga bakmadim ama orada vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 e direk bahaus da falan hazırı yok mu niye bu kadar zahmet ? istediğini mi veremiyor hazır prizller acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 duzgun derli toplu duruyo, seyyar degil, duvara sabit. genelde ofislerde olur bu tur uygulama, evlerde pek rastlamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 xaty said: itfaiye çalışanı tanıdığın söylediği, en çok ev yangınlarının saçma sapan prizler, çoklamalar ve kablo karışıklığı için çıktığı. sizinki de direk bu anlatılana giriyor, dikkat edin evler o kadar boktan ki tek odada tek priz var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ben bunu kullanıyorum, Belkin 8 Soket Akım Koruyucu Priz F9M823YY2M-GRY https://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/500/bs0298n01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 toggie said: abi o kablo kanaline entegre edilen prizler var. modul seklinde. siva ustu degil de kablo kanalina geciyo gibi dusun. ustteki kataloga bakmadim ama orada vardir kesin. siva ustu U kanal o da , evde cok cirkin dutabilir de. en iyisi duvari hiltileyip boyle 4 lu grup proz yerlestirmek. sonra ince alci siva boyasini yapip devam etmek. ya da varolan prizin yanini kirip yine 4lu yerlestirebilirsin. para overkill yapmis biraz. hic gerek yok o kadar fantaziye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 ben bunlardan kullanıyorum http://www.hepsiburada.com/powercube-original-akim-korumali-5-li-kup-priz-coklayici-p-HRMEDPR1100?magaza=%C4%B0nfeta&wt_gl=cpc.nelk.6822.yapi-market-pla&gclid=CjwKCAjwgvfOBRB7EiwAeP7ehl2gTKS6btTnM_OHm9-XMs4p_lw3rpDavTmCvGulYW3HaBXwPjZQuBoCZ20QAvD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 siva ustunu normal duvar tipi prizden farkini soylemek icin demistim, kanal zaten siva alti olamaz sdfg. para'nin evi, yanyana 12 priz dusunun, aralari da biraz daha aciklik olsun :) https://www.mepcontent.eu/Content/Images/Article/f6/33/c5/f633c5c83bb7409ead6af05a0cb1f909.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Kettle, ufo ısıtıcı ve saç kurutma makinası takmayın o combolara yoksa sıkıntı cıkmaz şu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 paramesyumun evi internet kafe miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 napsın dayamış prizleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 goldbären said: paramesyumun evi internet kafe miymiş? yogun bakimmis abi..kacak hastane isletiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 oraya oksijen, ranch sos falan da geliyor dimi tüplerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 5'li Tuncmatik var bende, guzelce calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 goldbären said: oraya oksijen, ranch sos falan da geliyor dimi tüplerden? ranch sos ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 şu 10’lu S-Link’i alıyım mı almıyım mı şimdi? yoksa mecbur çokluyu çoklamam gerekecek http://www.hepsiburada.com/s-link-swapp-sp10af-usb-3-1a-1-8m-1-5mm2-10lu-akim-kor-gri-2-usb-port-3100ma-5v-priz-p-BSBENCE164249 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Hayir. S-Link alacagina fise catal sok yani. Onlardan ne aldiysam sorunlu cikti. Bir tanesi yandi hatta. Allah'tan gozumun onunde oldu da zarar gormedim. Takili adopterler yandi sadece, TV'ye bir sey olmadi. Bir tanesi de carpti hafifce, attim dogal olarak. Bu ikisinden baska da kullanmadim. AMA, ALMA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ben de baktim da basliga.. powercube ler icin les kalite 1 seneye bozuluyor diyorlar..-amazon slinkler keza vatanda surda burada ozenle kakalamaya calistiklari urunler oldugu icin guven vermiyor..saticilar illa ki slink al valla bak tadindalar.. phillis iyi gibi..beni esas endiselendiren belli degerleri yazmiyor oluslari ohm vs gibi bir cok akim korumali ? cihaz.. bu arada farkli mecradan bakarsak..kardes akim korumali bitbit lar bir anlam ifade etmez voltaj regulatoru alin diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Al işte şunu , kaç tane tunçmatik ürünü kullandı isem , kötüsü hiç denk gelmedi. http://www.hepsiburada.com/tuncmatik-enerji-koruma-prizi-powersurge-6-li-siyah-1050-joule-tsk6137-p-HBV0000017WZO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 yukaridakini alacaksaniz n11 den alin bari daha ucuz.. linko.. hos butun urunler hb den daha ucuz orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar