xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 -aka yerli Columbia, NorthFace alternatifleri Tekstil konusunda bir çok marka Türkiye'ye iş veriyor. Kaliteli giyim markaları da var. Son zamanlarda gözüme bazı aktif giyim markaları takıldı. Duymadığım, bilmediğim neler var merak ettim. Fiyat olarak da daha uygun oluyor yabancı alternatiflerden. Exuma ve CosyWolf dışında var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 https://www.lescon.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 asker botu yapa yapa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 içlik, çorap, çamaşır için bunlarda iyi, https://www.thermoshop.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 İç giyim için BlackSpade var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 blackspade boyner'in ve THE DON ile aynı ürün adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 niye türk malı ucuz da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 http://www.iletisim.com.tr/images/UserFiles/images/Spot/Orj/yerli-ve-milli-g%C3%BCndelik-hayat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 leskonun 220 tl ye ayakkabısı varmış lel https://www.lescon.com.tr/l-5010-siyah-airtube-ayakkabi-40-45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 ya onu bunu boş verin de bana şu bomber'ı alsanıza, tom abi'den özendim, https://www.cockpitusa.com/r-a-f-sheepskin-jacket# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 dana22 said: asker botu yapa yapa.. gerçekten de asker botu yapa yapa, ama kalite kokuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 o kadar yakışlı olmayanlarda o bomber bok gibi duracaktır ya kesin hatta linkte başka bir manken giymiş leş gibi duruyor sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 arkadaşlar sağ olsun hep tom diye çağırır beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 aynı ürün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Çok benzeyen bir versionunu zarada gördüm muhtemelen 10 da 1 fiyatına alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 ad3m said: Çok benzeyen bir versionunu zarada gördüm muhtemelen 10 da 1 fiyatına alınır. kotonda çakması 100de bir fiyatınadır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 ceketin kendisi ve parası verilirse anca giyerim ben bunu, 1200$ hemi... ya zamanında askeri kullanım için uygun ve basit olsun diye dönemim standartları ile yapılmış ürünü güncel zamanda 1200 birim dolar istemek, moda tanımın sözlük anlamı gibi adeta... sheepskin birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 aktiftablet said: ad3m said: Çok benzeyen bir versionunu zarada gördüm muhtemelen 10 da 1 fiyatına alınır. kotonda çakması 100de bir fiyatınadır o zaman Amacı ne lan bu postun şimdi? Gördüğüm neredeyse aynı üründü alınabilir tr pazarından diye yazdım da senin amaç ne sheqer shey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Masticore said: aynı ürün değil aynı ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 300 lira olsa alırdım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 ad3m said: aktiftablet said: ad3m said: Çok benzeyen bir versionunu zarada gördüm muhtemelen 10 da 1 fiyatına alınır. kotonda çakması 100de bir fiyatınadır o zaman Amacı ne lan bu postun şimdi? Gördüğüm neredeyse aynı üründü alınabilir tr pazarından diye yazdım da senin amaç ne sheqer shey? amacı koton vs gibi mağazalarda pahalı moda itemlarının benzerlerinin çok daha ucuza alınabileceği ihtimalini bilmeyenleri bilgilendirmek paticik için fazla yaşlandım galiba, böyle sheqer falan yazanları dövme isteği oluşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 oyleymiş cebi farklı sanıyordum. Aynı modeli rocky reis de giyiyormuş. Bunu istanbul'da 1 ay giyersin,içine t-shirt giysen yine kurtarmaz. https://www.cockpitusa.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/10/Rocky-IV-RAF-Sheepskin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 vay deno zevklerimiz uyuşmuş. 1-2 sene önce baya aradım bunu ben de. almadım sonra zarada bi benzer bişi buldum da aşırı uzun falan giymiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 bedeni ne giymiceksen bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 rayban aviatoru da attirdiniz mi ustune..topgunmaverick mode activated.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar