Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güncelde hep futbol var

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Abi hep aklımda şu var. Niye 11+11 tane adama, 1 topun peşinde koşması için milyon dolarlar kazandırıyoruz? Adamlar bide parayı almaya bakıyor, arkada millet birbirini yiyor benim takım senin takım diye.Yani futbola bu paraları kerizlenicek kadar bizi bağlayan ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

dreagloth said:

Arkadaşlar forum kullanmayı öğrenin artık

yok teknik zorluğu kastetmiyorum
yani kitle olarak niye böyle oldu babında sordum.
gerçek paticik bu olmamalı

ben artık gündemi takip etmekten çok sıkıldım. zaten takip edemiyorum da.

sınav sistemi, ekonomi, kadınlara saldırılar, yolsuzluk, o bu şu ohooo 141242141 tane konuya odaklanmak gerek günde, üstüne bir de çalışıyorum yani kafamda bir ton konu da işten dolayı var.

bir oyunlar bir de futbol kafamı dağıtıyorum forumda.
gündem konuşmaya başlayınca sinir stres sahibi oluyorsun çünkü.

futbol öyle değil, kolay konu, stresi de yok, bilen de konuşuyor bilmeyen de (bknz: fistan sdafas)
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

Abi hep aklımda şu var. Niye 11+11 tane adama, 1 topun peşinde koşması için milyon dolarlar kazandırıyoruz? Adamlar bide parayı almaya bakıyor, arkada millet birbirini yiyor benim takım senin takım diye.Yani futbola bu paraları kerizlenicek kadar bizi bağlayan ne?
oyun
Sosyal ağlarda paylaş

Küçüldük, çok fazla üye kaybettik. Bi o kadarı da lurker takılıyor, mesaj atmadan takip ediyor forumu, arada çok uç topiclerde bi anda mesajını görünce "aa hala burdaymış" diyor insan (Ema - GoT veya Çetin Taş başlığındaki eski üyelerin mesajları gibi). Giden üyeler arasında çok fazla geyik muhabbeti çevirebilen, konu ateşleyebilen üyeler de vardı.

Büyüdük, öyle saatlerce bilgisayar oynayacak enerjimiz, vaktimiz yok, sorumluluklarımız var artık, zatn oyunlar da eskisi gibi değil. D20 zarlarımızı da duvarlarımıza astık. Kitap bile okumaya üşenir hale geldik. Oysa bir zamanlar forumun yarısının imzası EST SOLARUS OTH MITHAS'tı. Dahası büyüdükçe kabuklarımız da sertleşti, eskisi gibi her şeyi paylaşmıyoruz.

Siyaset oldu içimiz dışımız, bıktık, dahası bazı konularda fikrimizi belirtmeye çekinir hale geldik.

Sosyal medya yaygınlaştı, artık facebook, instagram, twitter falan derken forumlara uzun uzun yazmak gelmiyor kimsenin içinden.

Böyle olunca etrafımızı saran siyaset (o da yukarıdaki sebeplerden kısıtlı), vizyon (tembellikten hobiler dizi izlemeye indirgendi) ve futbola (basit ve her sosyal ortamda icebreaker) kaydı.

Oysa burada foto albümümüz de vardı sayfalarca konuştuğumuz, bisiklet hobili üyeler vardı bisiklet blogu gibi uzun uzun rotalarını yazan fotoğraflar atan, nokta atışı iki küfürle tüm geceyi kaosa boğan orjinal trollerimiz vardı. Amerika'ya Work and Travel'a gidip gün gün burada anlatan, Afrika'nın ücra köşelerinde görev alıp oradan bildiren vardı. Optimize bilgisayar konfigürasyonunu en iyi fiyat performans oranını bulmak için saatlerce tartışırdık. Forum üstünden vampir oynardık.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Güncel Başlıkları bir tıklıyorsun, dün akşam saatlerinden beri toplasan 10-15 mesaj ya yazılmış ya yazılmamış. Sırf benim bildiğim bir sürü üye var, danışacak konusu olan ya da bir şeyler satacak olan ama "patiye başlık mı açılır yea" şeklinde düşünen ya da konu açıp, bir şey danışıp pişman olan. Boş vaktin oldukça zaman öldürmek için 2 dakika bakıp çıktığın bir yere dönüştü malesef burası...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...