fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Ne goller kaçtı ya rodellega mıdır nedir ? Bomboş kale daha nasıl atacaksın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 besiktaşın hiç bi oyun planı yok öyle yetenekle oynamaya çalışıyolar quaresma da olmayınca takım da yorulmuş heralde talisca büyük sıçtı kimse oynayamadı fabri coştu tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 fenn said: Beraberlik kokan bir maç 1-1 , 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 DarKRideR said: Medel'i çıkarması bayağı kötü sonuç aldırabilir. Umarım olmaz :( Olacak gibi ama. görünen köyde kılavuz istemiyor. o kadar belliydi ki böyle olacağı. takıntılarına sokayım senin hamsi şenol. yine sattı maçı resmen. tam kontrolden oyunun ikinci yarısını ts'ye verdi tek hamle ile. hatta negredo'yu da kat zaten orada ihtimal bitmişti de işte lens ile harbi şans golü geldi. lens attı diye tatava ediyorlardı da o değişiklikte çıkması gereken lens'ti. belki 1-1 biterdi maç yine belli olmaz ama hattı ileri taşıdı; ersunda görüp yazıcı'yı vs. sokunca zaten oyun üstünlüğü tamamen ts'ye geçti. talisca zaten ayrı kötüydü özellikle ikinci yarı. lens'i tutmak istiyrosan talisca çıkar 4-4-2 dön mesela ya da. yapacağı en az 10 şey varken en yapmaması gereken şeyi yaptı resmen köylü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 guzel macti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 7 haftada 5 puan fark güzel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 yeniliriz diyordum bi puan çok bile bu kadar eksik ve yorgunluğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 fenn said: 7 haftada 5 puan fark güzel ! gs nin 4 haftaso sıkıntılı milli ara yaramıyor gs ye fark kapanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Medel hamlesi buyuk hata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 fabri bir puan aldırdı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 https://twitter.com/alankapatan/status/914557441387515906 direkt şu mesela, o kadar doğru ki. şenol güneş bu işte. şampiyonlar liginde yaptıkları harbi büyük td'lik örneği özellikle bu sene ama gerisi tamamen bir çöplük başka bir şey değil. negredo ile medel'e katlanamaması falan, adamcılıkta zirve yine. geçen sene bunları söyleyince laf ediyordu millet halen koruyacak mısınız bakalım. böyle yenilgiler bana cidden koyuyor. maça hükmederken kendi ellerinde verdiğin maçlar. çünkü aşırı rahatken bi anda çaresizce son düdüğü beklemeye başlıyorsun ilahlara sığınıp. yapacak hiçbir şeyin olmuyor... emeklerin için teşekkür ederiz şenor hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 DarKRideR said: tunch said: DarKRideR said: Atiba'nın kariyerinde 70 maç sağ bek oynamışlığı var. BJK'ye gelmeden öcne son 1.5 senesi PSV'de sağ bek olarak geçti. Acil durumlarda bi sağ bek yaratılacaksa bu takımda Necip değil, Atiba olmalı zaten de ŞG'ye artık ben ne desem boş, kim ne dese boş yapacak bir şey yok. Böyle kabul ettik, etmemiz gerek asdfads edit: Medel'i çıkarması bayağı kötü sonuç aldırabilir. Umarım olmaz :( Olacak gibi ama. abi şunu söyleyip söyleyip duruyorsun da, atiba bu hesapla en son 27 yaşındayken sağ bek oynamış idareten o fizik şu anda yok atibada kariyeri boyunca neredeyse hiç oynamayan ve mevkiinin gereksinimlerini teori dışında pek bilmeyen birilerini oynatmak yerine 70 maçlık deneyimi olan birini oynatmak çok daha mantıklı değil mi ki? atiba cezalı degil mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sadece oguzhanin eksikligi sebep oldu buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Llama said: fenn said: 7 haftada 5 puan fark güzel ! gs nin 4 haftaso sıkıntılı milli ara yaramıyor gs ye fark kapanır fener ve trabzondan bakalım kaç puan çıkaracağız. Bende bilmiyorum takımımı bu maçlarda. Haftaya daha çok oturur takım diyorum ve 3-4 puan çıkar diye tahmin ediyorum ama hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Negredo Taliscadan çok daha diri ya. Şu adamı 90 dk tutmak tam bir malaklık. Biri çıkacaksa Talisca çıkmalı. 4411 oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 oldun said: atiba cezalı degil mi yahu bu maç özelinde değil ya, genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 trabzon daha iyiydi bu arada net sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bu ne ya sampiyonlar ligi macindan sonra Trabzonsporun kacirdigi pozisyonlari gorunce 2. Lig maci sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 abi atiba cezalı şg tribündeydi zaten sallamışsınız adama ama sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Değişikliğe bakınca senol gunesin yaptığını anliosun direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sardalya said: Bu ne ya sampiyonlar ligi macindan sonra Trabzonsporun kacirdigi pozisyonlari gorunce 2. Lig maci sandim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 bir de negredo cikinca takim daha da geri gitti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 şg'nin kenarda olmadığı çok belliydi zaten oyunu bir türlü tutamadık caner ileri itekleyip durdu biz böyle oynayan bir takım değiliz ki zaten bir sürü eksik takım yorgun bir de anlamsız ileri geri koşular bitirdi takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 fenn said: Llama said: fenn said: 7 haftada 5 puan fark güzel ! gs nin 4 haftaso sıkıntılı milli ara yaramıyor gs ye fark kapanır fener ve trabzondan bakalım kaç puan çıkaracağız. Bende bilmiyorum takımımı bu maçlarda. Haftaya daha çok oturur takım diyorum ve 3-4 puan çıkar diye tahmin ediyorum ama hiç belli olmaz. o puan farkı bir şey değil, gs'nin 4 haftası değil kalan diğer maçları da zor son 2 haftaya kadar nefes aralığı yok. belki gençlerbirliği işte güzel olacak arada. ha şans bi yandan. ligdeki bütün zorlu deplasmanlar ligin ilk devresinde hemen hemen. bu periyottan sağ çıkarsa zaten %65 falan şampiyon olur, o puan farkı ikinci yarıda oyundan düştüğünde çok işine yarar çünkü. gs'nin oynadığı oyunda, fizik mücadelesi vs. hep Bilic'in BJK'si direkt. Elbet düşecek böyle gitmeyecek ki zaten geçen senede böyle başladı kısmen. önemli olan işte düştüğünde seni rahatlatacak o puan farkı. o dönem bence işte önümüzdeki 5 haftalık periyot mesela. Konya - GS GS - Fener TS - GS GS - Gençler Başak - GS Gençler hariç %90 galibiyet yazabileceğin tek maç yok. Buradan çıkarsa ama çok rahatlar, aşırı rahatlar hem de. Kalan maçlar arasında BJK deplasmanı hariç hiçbir ciddi maçları olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 atiba'yi benim mesajima ithafen yazmisti sanirim. genel olarak, sezon olarak konusuyoruz. sonucta gokhan gonul uzun suredir yoktu, bugun oynadi. adriano da epeydir yok. necip ve medel ikisi de sag bekte arizali. neyse gokhan geldi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar