Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 7. Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor | 01.10 .2017 - 19.30

fenn

Öne çıkan mesajlar

madcow said:

besiktas'ın 2 kartını pas gecti hemen fırat aydınus macı katletmezse sesleri kesildi.

Diyorsun ya aptalca aptalca cevap yazıyorsun diye

Senin bu aptalca aptalca, sadece sarı kart üzerinden futbolu yorumladiğın mesajlara cevap veriyorum aynı sekilde
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

madcow said:

besiktas'ın 2 kartını pas gecti hemen fırat aydınus macı katletmezse sesleri kesildi.

Diyorsun ya aptalca aptalca cevap yazıyorsun diye

Senin bu aptalca aptalca, sadece sarı kart üzerinden futbolu yorumladiğın mesajlara cevap veriyorum aynı sekilde

Su ana kadar topicte kartlarla ilgili kendin dahil atılan yorumları asagıda bulabilirsin. Hic birine yorumun yok ben yazdıgım anda hoop beni quotelayıp yorumlar.

applev0dka said:

Bu firat mi iyi hakem ?

Gozunun önündeki faulu calmadi diye donuste eyyam olarak sariyi vermedi bize.. gercekten iyi hakemmis

applev0dka said:

Sali gunu CL'de su harekete çıkmıştı sari mesela
Fırat hala uyariyor

tunch said:

Buna uyarı olmaz mesela.

Çat diye vermen lazım rus gibi

pattisliborek said:

Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha.

Sotto said:

Medel yalniz sariydi cidden de bu adam baya tehlikeli duruyor. Tam kasap havasi var Medelde sdf.

sardalya said:

pattisliborek said:

Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha.

Yok ya cok kotu pozisyon ama niyet de onemli. Duzgun futbolcuda kimse artniyet de aramiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Aptülkadir çok güzel oynuyo ya.

Emre Moar gibi 15 kişiyi çalımlayayım gol atayım kafasında değil. Tamam izlediğim en yetenekli oyuncu da değil ama acayip olgun oynuyor. Gereksiz topa kaymak yok, gereksiz top sürmek yok, gereksiz şut yok.

Kaçsa gitse keşke yurtdışına.
Sosyal ağlarda paylaş

hakem pepe'ye sarı kart vermedi eline çarptığı pozisyonda. bir de okay son adamken talisca'yı düşürdü ordada sarı kart vermedi( top talisca'nın kontrolünde değildi). bunlar dışında hakemlik bişey olmadı pek. talisca'nın pozisyonunda kart çıkaran adamın lisansını net yırtarlar, adam şut çekecekken araya tsli oyuncu bi anda ayağını soktu talihsiz bi pozisyondu.
Sosyal ağlarda paylaş

cok ilginc medel'i sag bekten bir pozisyonda sildi, necip'i ortasahada medel'den epey daha verimsizken bile devam ettirdi. ayni adam bir gun atiba'yi sag bekte oynatir mi, burger lens yerine orkan'a en azindan onde olunan macta 10 dakika sans verir mi merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...