Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bu sene maclar kaliteli geciyor ya cidden. En dandik macta bile min 3 gol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sağ bekte necip oynuyor wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 madcow said: besiktas'ın 2 kartını pas gecti hemen fırat aydınus macı katletmezse sesleri kesildi. Diyorsun ya aptalca aptalca cevap yazıyorsun diye Senin bu aptalca aptalca, sadece sarı kart üzerinden futbolu yorumladiğın mesajlara cevap veriyorum aynı sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 applev0dka said: Bu firat mi iyi hakem ? Gozunun önündeki faulu calmadi diye donuste eyyam olarak sariyi vermedi bize.. gercekten iyi hakemmis Madcow ne acayip adamsin... Bi ben dedim bunu yazdim. Soz edecek cesaretin yok bombos konusuyorsun bom bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 RamsesII said: sağ bekte necip oynuyor wtf medel vardi, adam kacirinca degistiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ahahah burak o.ç. ya dedi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Burak TS'nin icine ediyo su an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tosic yine harika sdfg. firat kart vermiyor, sonra kart olmayan seylere kart verecek ikinci yari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tunch said: madcow said: besiktas'ın 2 kartını pas gecti hemen fırat aydınus macı katletmezse sesleri kesildi. Diyorsun ya aptalca aptalca cevap yazıyorsun diye Senin bu aptalca aptalca, sadece sarı kart üzerinden futbolu yorumladiğın mesajlara cevap veriyorum aynı sekilde Su ana kadar topicte kartlarla ilgili kendin dahil atılan yorumları asagıda bulabilirsin. Hic birine yorumun yok ben yazdıgım anda hoop beni quotelayıp yorumlar. applev0dka said: Bu firat mi iyi hakem ? Gozunun önündeki faulu calmadi diye donuste eyyam olarak sariyi vermedi bize.. gercekten iyi hakemmis applev0dka said: Sali gunu CL'de su harekete çıkmıştı sari mesela Fırat hala uyariyor tunch said: Buna uyarı olmaz mesela. Çat diye vermen lazım rus gibi pattisliborek said: Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha. Sotto said: Medel yalniz sariydi cidden de bu adam baya tehlikeli duruyor. Tam kasap havasi var Medelde sdf. sardalya said: pattisliborek said: Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha. Yok ya cok kotu pozisyon ama niyet de onemli. Duzgun futbolcuda kimse artniyet de aramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 arcane said: firat kart vermiyor, sonra kart olmayan seylere kart verecek ikinci yari. ahah aynen şu ya talisca'ya vermedi diye medel'e boşuna kart verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Aptülkadir çok güzel oynuyo ya. Emre Moar gibi 15 kişiyi çalımlayayım gol atayım kafasında değil. Tamam izlediğim en yetenekli oyuncu da değil ama acayip olgun oynuyor. Gereksiz topa kaymak yok, gereksiz top sürmek yok, gereksiz şut yok. Kaçsa gitse keşke yurtdışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 medel'in pozisyonunda ne oldu bitti gercekten anlamadim. pepe'ye nasil kart vermedi onu da anlamadim. yine gereksiz sertlesiyor mac. mactan sonra kimse oyuncular aziyor hakem ne yapsin demesin. o donguyu durdurmak, sogutmak gorevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sardalya said: pattisliborek said: Talişkayı atmaya yüreği yetmedi ahaha. Yok ya cok kotu pozisyon ama niyet de onemli. Duzgun futbolcuda kimse artniyet de aramiyor abi önemli olan niyet tabi afasdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 ts geri dörtlüsü efsane kabız ya kesin kırmızıları var bu maç ne ayaklarının ne hareketlerinin ölçüsü var bam güm giriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Necipe acil beyin nakli pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 necip 2 dakikada 2 gol pozisyonunu yemeyi başardı inanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Necip ilk 11 baslayinca hep boyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 artik 2. yari gg yi sag beke alip. medeli cikartir. necipi de orta sahaya koymali. medel sakat duruyor cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Gg cikti soyunma odasindan isiniyor suan.. Necip ilk otobüsle köyüne ne ortasi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 hakem pepe'ye sarı kart vermedi eline çarptığı pozisyonda. bir de okay son adamken talisca'yı düşürdü ordada sarı kart vermedi( top talisca'nın kontrolünde değildi). bunlar dışında hakemlik bişey olmadı pek. talisca'nın pozisyonunda kart çıkaran adamın lisansını net yırtarlar, adam şut çekecekken araya tsli oyuncu bi anda ayağını soktu talihsiz bi pozisyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 cok ilginc medel'i sag bekten bir pozisyonda sildi, necip'i ortasahada medel'den epey daha verimsizken bile devam ettirdi. ayni adam bir gun atiba'yi sag bekte oynatir mi, burger lens yerine orkan'a en azindan onde olunan macta 10 dakika sans verir mi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 medel hem az süre alıyor hem de her maç pozisyonu değişiyor böyle zor iş valla alışması takım yorgun ve çok eksik var yakaladıklarımızı atmamız şart yoksa zor bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 lens kötü oyuncu ya. sene başından beri diyorum. hatta adem büyük alınsaydı daha ii olurdu falan demiştim lens'in yerine. troll ilan etmişlerdi burda futboldan anlayan bazı arkadaşlar sdadsaasddsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Adem buyuk ile lens bmbaska adamlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Medeli cikartip necipi ortaya aldi ya cildircam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar