madcow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Merhabalar, İnternet üzerinden bir araba açık arttırmasına giricem, araba sitede hasarsız görünüyor fakat ön fren ölçüm değerinde çok büyük bir sapma var (ölçüm sonucu aşağıda). Bu sapma hakkında bir bilgisi olan var mıdır? Neden kaynaklanır büyük bir kazaya mı işaret eder yoksa balatalardan kaynaklı ufak bir sıkıntı mıdır? Çok teşekkürler şimdiden, https://i.imgur.com/zg8dC8M.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Değer girilirken bir sıfır fazla yazılmış bence, öyle bir fren değeri görmedim daha once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 abi açık arttırmayı yapan yere sordun mu bu değerler kesin mi vs gibisinden ? yüksek gibi sanki hakikaten diğerlerinin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 araç marka, model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 oyle bi sapma olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Selam, Sapmayı geçtim, öyle bir güç ile sıkma olmaz yahu; 180daN nedir ya! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 vay cakaal ne aliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 bariz hata abi, 180 iste o diger degerlerle kiyasla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 aynen hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Yeni konu acmadan burdan soruyum, 2008 Peugeot 207 1.6 vti(tam otomatik) mi 2011 Fiat Punto Evo(yari otomatik) mu sizce? Donanim olarak yakinlar, 207 biraz daha ustun cam tavan falan, ve lpgliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 İkiside değil ikiside çok arıza verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 42k ya pekte secenek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 mortheria said: Yeni konu acmadan burdan soruyum, 2008 Peugeot 207 1.6 vti(tam otomatik) mi 2011 Fiat Punto Evo(yari otomatik) mu sizce? Donanim olarak yakinlar, 207 biraz daha ustun cam tavan falan, ve lpgliler. dizel '16 clio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 punto epey kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 42k ya nasıl seçenek yok ya. Çıldırtmayın adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2017 km az olsun yeni olsun falan isteyince olmuyor ama var gene tabi. Swift ya da dizel c4 te karar verdik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 up up! 35k civarı dizel araç arıyorum, pek seçenek gelmiyor aklıma =/ 1.2 trendline polo var, bommmmboş bi araba ama alması satması kolay 1.6 fiat bravo var, bi ara bi tanıdıkta vardı seri sürüşü zevkli araba, donanım olarak da fena değil ama 7-8 yaşında araba olacak. pej 308ler var, hiç ısınamadım bunlara ama kullananlar çok memnun. başka da bişi gelmiyo aklıma fds help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 40k'ya 2012 model polo var istersen temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 1.6 turbo dizel citroen c4 bulabilirsin. Aractan asiri keyif almasam satiyorumda derdim de. 1 depoyla 1300km goturen basinca rahatlikla 180 190 gordugum ici epey genis bi araci paraya cok ihtiyacim olmadikca satmam. Ama sen bak bence 2009 2010 modellere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 40k ya çıkamam ginaly :/ polo da pek istemiyorum açıkçası, son çare polo gözüyle bakıyorum fds c4 yeni kasası da 40k ya varıyor, 35k civarındakiler hep ağır hasar kayıtlı falan. Bravo'ya gün geçtikçe yaklaşıyorum, kullanan yok mu hiç burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Yeni kasaya cikma abi zaten. 2009 2010 2011 eski kasalardan bak. PSA grubu motoru var zaten. Ford ve peugeot da kullaniyo aybi motoru belli modellerde. En verimli az yakan ve iyi kacan motorlardan kendisi. Degiseni olmayan bikac parca boyaya fit olabilecegin bi c4 bul yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar