Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2+1 hoparlör

yav

Öne çıkan mesajlar

amazon.de z533 (z534 olabilir yenisinin ismi) almistim baya guzel
ayni anda hem desktoptan hemde bluetooth ile bagladigim macbooktan ses alabiliyor
trde bulabilirsen al
bu sirada trde bendeki modeli yoktu eski z533 bluetooth yok bizim burda cakallarda eski model + logitech bluetooth aparatini satiyorlar. fazladan priz gereksinimi oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

2 kanal var sonuçta...kulaklıksız anca 5.1 paklar dediğin olayı.
---

z533'e takıldı gözüm ya. az az fiyat farkları var modeller arasında hep o yüzden sıska olanı alasım gelmedi pek :D

bi de aslında 2 çift lazım hoparlör. biri salona biri odama. genelde odamda müzik dinliyorum full işte. salonda film dizi. insan gelince müzik
kendi odama z533, salona da en ucuz jwin falan mı alsam dedim ama mantığından tam emin değilim.
ya da araya ay koyup sırayla alıcam bişeyler ama o kadar müsriflik de yapmak istemiyorum.

hoş 1 yıldır minimal takılma adına full lg p5 portable hoparlörü taşıdım bi salona bi odaya yazlığa ota boka. sonra patladı alet elimde pili mi şişti yandı mı ne olduysa artık.

bi de SUBWOOFER çok özledim ya. hayatımın her daim bi parçasıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de hazır topic açılmışken bişey sorabilir miyim

bende şimdi bi 5+1 var. bilgisayar ve tvyi film izlemek için fln kullanıyorum salonda. ama tabi 5+1'i salona yaydığım için bilgisayar başında otururken tam verim alamıyorum 5+1'in 2 hoparlörü çok uzak kalıyor. bunun için de dedim bi tane 2+1 alıp bilgisayar onu takayım oyun için fln.

ama iki sistemi aynı anda bilgisayara takmam mümkün mü? yani her seferinde kablo çıkar tak yapmak istemiyorum. duruma göre varsayılanı değiştiriyim mesela 5+1'e geçsin. var mı bunun bi çözümü?
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkün , ses kartında Optik çıkış ve normal çıkış var ise veya anakartın ses kartında optik ve Normal çıkış var ise, 2+1 normale bağlarsın, 5+1 optik çıkıştan, Windows menusunde değiştirirsin ses çıkışını. (Tabi 5+1 optik çıkış destekliyor olması gerek)

Optik çıkış desteği yok ise, birini anakartın ses kartına, diğerini normal ses kartına takarsın. (Ayrı Ses kartın var diye tahmin ediyorum)

Windows tan ses çıkış aletini değiştirirsin.

Hatta hızlı ses çıkış aleti değiştirmek için bu programlar var :

https://www.raymond.cc/blog/easily-change-or-switch-the-default-audio-sound-output-in-windows-vista-and-xp/
Sosyal ağlarda paylaş

google'a optical output soundcard yazıp images dedikten sonra karşına çıkan görüntülerden senin kartta olup olmadığına bakarak anlarsın mesela...

bir de playback devices (ses simgesine sağ tıkla kısayolu var) içinde farklı gözüküyorsa bu iş olur.

yoksa da ayrı ses kartı alıp windowstan bi ona bi ona geçireceksin yine aynı işi yapmış olsun.

optical = s/pdif diye geçer
Sosyal ağlarda paylaş

Maalesef o senin 5+1 de optik giriş yok sanırım.

Arkasını bir çeksene, oradaki girişleri bir görelim var ise. Birde tam modelini merak ettim bu zamazingonun.

Yok ise yapacağın en iyi şey ucuzundan Creative Audigy 2 ZS , veya Creative Xtreme Gamer alıp , 2+1 i ona bağlamak. Fiyatları 50-100 arası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...