Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ben de çok emin olamadığım için diretemiyorum güzel vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Hayır yani seçimleri daraltmak için işe yarar bir insansın, sık sık tavsiye ver ki tersini yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 quixef said: Hayır yani seçimleri daraltmak için işe yarar bir insansın, sık sık tavsiye ver ki tersini yapalım. tmm knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Zevkler göreceli diyecem de, bu kadar da göreceli değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 hayir sarkinin cheesy olup olmamasi da degil ki sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 cheesy de mi değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Tamam üzerine gitmeyin belliki bize kötü bi şaka yapmaya çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 kahi anlamındaki ki ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 beyler şarkı muhteşem http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/asian_lady.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yok üstüme gelmelik bi mesele yok da bence cheesy bi şarkı dolanıyor insanın diline güzelliği göreceli tabi sevmeyebilirler Edit: ben de sevdigimi soylemedim zaten sanki hos gibi geldi ilk kez dinleyince onu yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 imamizer said: beyler şarkı muhteşem http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/asian_lady.gif helal imam süper dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 öghh kötü lan bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 beğendiysen beğendim sevdim de abi takma burdakilerin -ben de dahil- ne düşündüğünü, kıvranma yani yok aslında öyledi de böyleydi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yok abi ben o konularda pek önemsemiyorum insanların tavırlarını,mesela recep ivediği sevdiğimi söyledim herkes üstüme çullandı ne çomarlığım kaldı ne başka bişey,ama bu şarkı için-film için- çok arkasında duramam bi kere dinleyip paylaştım,hoş gibi geldi kulağıma,filmi merak ettim ama,bi kaç ünlü isim de var belki güzel olabilir. samimiyetin için ayrıca teşekkürler Dragon : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 gömmeyeyim diyorum da... (facepalm) Recep'i de sevdiğin için hak ediyosun aslında xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yumy said: gömmeyeyim diyorum da... (facepalm) Recep'i de sevdiğin için hak ediyosun aslında xd Bence recep gayet komik bi film Sen sevmeyebilirsin bu beni gömme hakki vermez sana sevmiyosan sevmiyosundur, ben seni neden sevmiyosun diye gömuyomuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Yok bak onu da anlamadın. Gömme sebebi bu başlık, gömülmeyi hak etmen recep ivediğe olan sevgin. asfds Bir de bazı çizgiler vardır, zevkler renkler karşı tarafa saygı vs gibi konularda... Mesela tayyibi seviyorum ben dersen saygı göremezsin benden. Recep de öyle :D Bir de şimdi farkettim konu vizyonda (facepalm)(facepalm)(facepalm) Derail etmiyim bari sorry + Laraken said: abi bu forum tek tutunur yanım şu ülkeye olan minicik inancım için, yapmayın etmeyin böyle şeyler, son umudumu da elimden almayın gözünüzü seveyim : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 neyse abi bişey dicektim de senle tartışmaya gerek yok. sev sevme karşındakinin görüşlerine saygı duymak ZORUNDASIN. Kusura bakma benimle aynı forumu paylaşıyorsun ve bana saygı duyacaksın. uzatmanın anlamı yok sonu boka sarıcak gene,sen saygı duyma knk sorun yok,senden saygı görmediğim için kendimi balkondan atmayı düşünüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Recep mi daha kötü bu mu tam karar veremedim şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Laraken said: abi bu forum tek tutunur yanım şu ülkeye olan minicik inancım için, yapmayın etmeyin böyle şeyler, son umudumu da elimden almayın gözünüzü seveyim : ( /thread Böyle kalitesiz şeyleri görmek istesem donanimhabere, eksisozluge falan bakarim. Neyse ki hala azinlikta böyleleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 cumali ceber'i sinemada 500bin kişi izledi. adamlar akıllı abi. imkanım olsa ben de çekerim böyle bir film. 100bine film çekiyorsun 1 milyon tl cebe giriyor. daha güzel iş mi var. o yüzden her defasında daha da kötüsü gelir. en kötü yapan kazanıyor. sen gişede bu adamları rezil etsen. izleyen sayısı 15-20 kişi falan olsa bak bakalım bir daha çekiyorlar mı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ModeZ kurduracaksiniz illa, bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 kişisel bi durum diye geldim klip çıktı. bi de film olacakmış (facepalm) yollayın abi garbıca. filmin vizyona giriş de 10 kasım. artık niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Biraz önemli şeyleri konuşalım. Kız bu: https://www.instagram.com/pervin_abiyeva_official/ Rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 kız kim diye sormaya gelmiştim tsk ptck https://www.instagram.com/p/BYoLYCIHMiE/?taken-by=pervin_abiyeva_official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar