Densiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 şuanki durumu: early closed/alpha https://www.youtube.com/watch?v=L8Ly4BuKXF0 r/: https://www.reddit.com/r/MagicArena/ faq: https://magic.wizards.com/en/mtgarena/faq closed beta kayıt (daha çok var ama): https://magic.wizards.com/en/mtgarena gameplay: early alpha olduğundan bişey ifade etmiyor. https://www.youtube.com/watch?v=T6lon9-8Fck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bu kart oyunu isinde baya rekabet artti. Onceden sadece MTG vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 var mı oynayan? bana closed beta key gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 fiyatlandırma nasıl olucak ? parasız oynanıyorsa hs , gwent gibi bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 sene 2018 olmuş hala mtg nin online kart oyunu yokmuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 valla oyunda store var ama packler grayed out olduğu için tıklayamıyorum. oyun içi parayla alınan bi tane paket var. daha yeni kurdum, biraz kurcalim yazarım. varsa burdan oynayan paslaşalım ben zaten çok önce oynamıştım, bildiğin amatör seviyedeyim. ilk giriyosun tonla paket veriyor, hayvan gibi kart çıktı ama bakıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 500 yıllık MTG durdu durdu HS'den sonra daha anlaşılır bi oyun mu yaptı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Closed beta başlamış invite gelen var mı ? Arayüz filan tertemiz görünüyor. Olmuş gibi duruyor bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 çok bölünmek istemiyorum ya, gwent iyi işte ondan devam edeyim diyorum. Bir sürü aynı konsept çıktı insanın kafası karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 mtg'nin olayı oyun oynamaktan çok kart biriktirmek. o kartlara tek tek para vereceksin boosterlar alacaksın, onlardan ince ince deck yapacaksın o zaman oynarım. steam library ciddiyetinde kart kütüphanesi oluşturacaksın, tek tek kart alacaksın, takaslayacaksın, satacaksın, arada booster alıp heyecanla açacaksın vs. akılları varsa klasik kart oyunu kafasında oyun yapmak yerine, mtg olayını komple yukarı saydığım şekilde dijitalleştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 azıcık kafa olsa bu hearthstone a vs pazar payı vermeden düzgün bir client çıkarmış olurlardı. Dijital çıkardıkları herşey çöp adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Valla yillarca MTGO oynadiktan sonra ESL oynuyorum simdi. O tatmin edici oldu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 MTGO'nun daha güzel grafiklisi, sadece Standard formatı için olmuş bu. Wizards Standard'ı seviyor tabi. Her set çıktığında bir şeyler rotate olduğu için sürekli değişiyor oynanan kartlar, sürekli yeni deckler sürekli yeni kartlar. Amaç gene para kırmak. Eski kartlar MTGO'ya mahkum kalacak gene de zaten onları oynamak için geniş bütçe gerekiyor deckler çok pahalı olduğu için. MtG güzel oyun da çok para istiyor giriş için. Xmage'de ben hevesimi alıyorum canım çektiğinde. Oyunu öğrenmek isteyen olursa mesaj atsın, yardımcı olurum Xmage üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 MTGO'ya 1000Tl kadar harcadim yillar boyunca, modern oynardim en cok. Sonra cok vakit aliyor diye kartlari sattim, 3 kat filan kazandim dolara cevirsen bile. Oduller ve tradelerle epey degerleniyor kutuphane oynamayi iyi biliyorsan. Simdi tam vaktinde cikmisim diyorum ama, HS, Gwent, ESL, MTGA filan degeri dusmeye baslar kartlarin. MTG Arena da modern olmasa da kendi eternal formatini yaratir bence oyuna cikmis tum kartlarin kullanilabilecegi. O guzel olur iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Yaratabilir ama turnuvada kullanılmayan, sadece kısıtlı bir kitlenin oynadığı Pauper tarzı bir format olur muhtemelen. Ben de en çok Modern seviyorum da onun da kapsamı çok büyüdü, inceden Legacy'e dönmeye başladı. T3 kill artık şaşırtmıyor pek, baya standart oldu. T2 kill hızlı kabul ediliyor vs. Hatta T1 kill bile çıkıyor arada bazı combo decklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Midrange ve control oyuncusuydum ben, Twin banlandiginda ciktim. Hobi olarak da tribal oynuyordum, ama Fish filan degil, kendi tribal destelerimi kuruyordum hep tradelerle ilizyon filan. O zamanlar oyle bir his yoktu benim aldigim. Twin'lerimi bandan bir kac gun once sattim bu arada =) MTG Arena'da kesin olur ama bu format. Parayla aldigin kartlar standard'dan cikti diye cop diyemezler. Bence yeni bir Modern olur, Modern cok eskidi dedigin gibi. Aklima geldi simdi, son tribal brew buydu yaptigim, epey egleniyordum kendisiyle: https://www.mtggoldfish.com/deck/361447#online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Twin baya bayıktı ya, o dönem pek bakmadım. Twin'den sonra, Eldrazi Winter'dan sonra baktıydım ben, baya keyifliydi. Son halini incelemedim ama BBE unbanıyla Jund baya dominant halde tekrardan herhalde. Jace'i falan da unbanladılar, powerlevellar daha da yükseldi decklerin. Twin bayar ama, onu açmazlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 betaya giren var mı? indirmeye üşeniyorum oyunu. Birisi MEH dedi diye indirip bakmadım henüz. neyse basayım insin, bakalım nasılmış. edik: tek set mi var yine :/ duelsde de aynı haltı yapmışlardı. gerçi closed beta sonu wipe olacaktı. Oynamaya gerek yok. En azından keyimi kullanayımda, title felan verir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ben oynuyorum 10 tane hazır set var bi 15 pack te sana açtırıyo.. güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 sabonis e yolladım, iyi eğlenceler. --- Kod isteyen varsa yazımı alıntılasın, pm atayım. Yazımı alıntılamak şart. En azından insanlar kodun alındığını görür. Birde oynamayacaksanız alıp hiç etmeyin. En az 6 ay daha closed betada oyun. Kazandığınız, kastığınız her gold 6 ay sonra silenecek. Sadece harcadığınız $ ları currency olarak iade edecekler (şuan zaten $ ile harcama yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Densiz said: Kod isteyen varsa yazımı alıntılasın, pm atayım. Alabilir miyim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Densiz said: sabonis e yolladım, iyi eğlenceler. --- Kod isteyen varsa yazımı alıntılasın, pm atayım. Yazımı alıntılamak şart. En azından insanlar kodun alındığını görür. Birde oynamayacaksanız alıp hiç etmeyin. En az 6 ay daha closed betada oyun. Kazandığınız, kastığınız her gold 6 ay sonra silenecek. Sadece harcadığınız $ ları currency olarak iade edecekler (şuan zaten $ ile harcama yok) alırım bir dal ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 paketin sonuydu malesef. Yarın akşam bir tane daha gelirse onu da sana yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Oynamıyorum ama arada bir twitch den bakıyorum ve bu oyun oluyor gibi. Wizard dan beklenmeyecek hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar