arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 mehmet 6v3 falan atagi harcadi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ne yapıyor caner ? Kafasina cakmak yememek icin saha icine giriyor. Hayatini mi tehlikeye atsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 arcane said: su iste alinacak kart. golu engelliyorsun. ote yandan quaresma'nin yaptigi sey tamamen salaklik, tamamen siz benim icin onemli degilsiniz demek. Adama 2 kere arkadan tekme attılar. Hiçbişey verilmedi. Adamın ikinci kartında kartlok hiçbi müdahale yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ali bey ne yapıyorsunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ali kıvama geldi, bundan sonra daha da eğlenceli olur maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 İyi oldu q7'nin atılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 soyle 8e8 falan bitse daha da eglensek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 mehmet ekici hayatında kaç kez o mesafeden kaleye top değdirdin kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ozanın penaltıyı veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Ya tatildeyim tam izlemelik derbiymiş. İki kırmızı bi penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 aktiftablet said: arcane said: su iste alinacak kart. golu engelliyorsun. ote yandan quaresma'nin yaptigi sey tamamen salaklik, tamamen siz benim icin onemli degilsiniz demek. Adama 2 kere arkadan tekme attılar. Hiçbişey verilmedi. Adamın ikinci kartında kartlok hiçbi müdahale yok eee? ne oldu gitti iki kez hakem onu hincini cikardi? kazancli mi cikti? yoksa caktirmadan vuranlar, bariz golu engelleyenler mi kazancli cikti? isin yordami belli. gerizekalilik savunmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Llama said: ozanın penaltıyı veremedi Çok net elini açmış smaç vurmuş kırmızı + penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Llama said: ozanın penaltıyı veremedi Yok bisey orda temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 medelle olmaz arkadaş yaktı takımı. acil necip girmesi lazım tıfılın yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Liebe said: Llama said: ozanın penaltıyı veremedi Çok net elini açmış smaç vurmuş kırmızı + penaltı Çok net penaltı, Önce hkemi kesiyor, görüş açısında olduğunu görünce kolunu kapatıp vucudu uzatıyor Çünkü afan tufan zekası ancak bu kadarına yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Bu arada q7ye ilk pozosyinda kirmizi cikmasi bekleniyor. Ki cikmali da fakat ekicinin taliscaya faulu q7nin hareketinden cok daha sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 enrique said: medelle olmaz arkadaş yaktı takımı. acil necip girmesi lazım tıfılın yerine bilic vaktinde necip tek basina fener derbisi vermisti. degil sag bek ortasahaya bile sokamazsin su macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 arcane said: aktiftablet said: arcane said: su iste alinacak kart. golu engelliyorsun. ote yandan quaresma'nin yaptigi sey tamamen salaklik, tamamen siz benim icin onemli degilsiniz demek. Adama 2 kere arkadan tekme attılar. Hiçbişey verilmedi. Adamın ikinci kartında kartlok hiçbi müdahale yok eee? ne oldu gitti iki kez hakem onu hincini cikardi? kazancli mi cikti? yoksa caktirmadan vuranlar, bariz golu engelleyenler mi kazancli cikti? isin yordami belli. gerizekalilik savunmayin. Savunmuyorum abi. İkinci pozisyonda bişey yok ki? Bu kadar göstere göstere taraf tutulan maç hatırlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 applev0dka said: Bu arada q7ye ilk pozosyinda kirmizi cikmasi bekleniyor. Ki cikmali da fakat ekicinin taliscaya faulu q7nin hareketinden cok daha sert söyleyelim ekiciye de kırmızı versinler kankii sıkma canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Bjk li olarak bi tek ben mi uyuz oluyorum şu Q7 ye acaba? Umarim 3 mac ceza alirda gormem uzun sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 palabıyık bu çarpma olayında baya bilenmiş ya quaresmaya sadfdsfdsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 applev0dka said: Bu arada q7ye ilk pozosyinda kirmizi cikmasi bekleniyor. Ki cikmali da fakat ekicinin taliscaya faulu q7nin hareketinden cok daha sert Josef de quaresma ya arkadan tekme atıyor topla alakasız, bi tane de oguzhana var. Şaka gibi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 noddle said: Bjk li olarak bi tek ben mi uyuz oluyorum şu Q7 ye acaba? Umarim 3 mac ceza alirda gormem uzun sure Şurda bi yerlerde darkrider vardı. O da sevmiyodu. Bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 noddle said: Bjk li olarak bi tek ben mi uyuz oluyorum şu Q7 ye acaba? Umarim 3 mac ceza alirda gormem uzun sure 2.saridan kirmizi, pozisyonda ayagina basmio da. 1 mac alir. Abi adam cok iyi 2 mac cikardi. Hemen siciyor üstüne ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Poposu yere yakın olandan korkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar