Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ac patinin gece kasintisi...

Tim

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

applev0dka said:

Voys said:

applev0dka said:

Liebe said:

et dediğin trakyada yenir kendinizi kandırıp durmayın ya ciğermiş

O da sirf isim be abi

Gittim edirne'de tava ciğeri yedim. Sirf ün yani oyle ufffr ne efsane seymis demedim. Evde daha güzelini yapıyoruz biz :)

1 tane restorantta et yiyip ''yeaa Edirne'de et iyi değil abarttıyorlar'' demek. (facepalm)

Aydin tava ciger mi neydi..

Mekanin onunde 200metre kuyruk var her gun..

Hani Beşiktaşta karadeniz donercisi neyse oyle ayni.

Diger mekanlarda bos masa dolu, bunda kuyruk varsa iyi olmasini beklersin ama oyle bi numarasi yoktu dedigim gibi.
Bizim evde yaptigimiz arnavut cigeri 5 kat daha iyi

abi mekanda 200metre kuyruk varsa ve sen beğenmediysen sorunu ette değil kendinde ara :)
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

Liebe said:

muacır köyde bir satıretin tadı da hiç bir şeye benzemiyor cidden :)

Bravo hacı, öz-en et bilmeyenler için mekan tek kelimeyle efsane. Satır kebabının yanı sıra Ciğer ve lokum da süper fiyatlar da öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Halktan olanlar tantuni demis
Elitist beyaz yakalilar wagyu mudur nedir inu demis iste.

Benim arklarda cok sevio kus kadar yemeğe tonlarca para vermeyi. Neymis sef hebelenim spesyaliymis, yarim avuc makarnanın ustune iki tane nohut koymus vermiş

Parasi olan harcasin tabi bize ne :) benim kafa almiyor sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Antalyalilar bilir de bilmeyenlere diyeyim. Aksu şimşek diye bir kofteci var. Bir porsiyon koftenin yaninda sinirsiz ayran ve bir tabak baklava veriyorlar. Baklava ev baklavasi. Kesinlikle tavsiye ederim efsane bir baklavasi vsr. Koftesi de guzel tabi lanet sehrin sicaginda kofte gitmiyor bende sfaffa

5 sene oldu tabi tasinali. Hala duruyordur sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm biliyorum tabi 15 senedir biliyorum da o baklava ev baklavası değil bildiğin şerbetli hamur :D. Yani güzel yer fiyat performans çok iyi ama yiyeceğiniz en iyi köfte veya piyaz değil. Baklava hiç değil asdasd. Korkutelinde vardı baya iyi köfteci ve piyazcı adını unuttum asdasd.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Halktan olanlar tantuni demis
Elitist beyaz yakalilar wagyu mudur nedir inu demis iste.

Benim arklarda cok sevio kus kadar yemeğe tonlarca para vermeyi. Neymis sef hebelenim spesyaliymis, yarim avuc makarnanın ustune iki tane nohut koymus vermiş

Parasi olan harcasin tabi bize ne :) benim kafa almiyor sadece

Sen böyle değildin ya Ankara'da iken, her fırsatta sövüyorsun da hatta ama İstanbul yaramamış sana bak cidden. Konu paraya geldiyse söyleyeyim ama; balayı için gittiğim otelde porsiyonu 112 USD idi, otele gittiğimiz paket kapsamında ücret ödemedik... Eminim ki böyle bir fırsatın olsa sen de denerdin. Hatta 112 USD ye denk gelirsen de dene bak, pişman olmayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

:(

Tim said:

Tenekeadam said:

Of hakikaten cezeryesi dünyanın en kötü şeylerinden biri olabilir.

Ya guldum gectim de, bir suru yiyecegi, yemegi var buranin. Hemen her yerde oldugu gibi kendine ozgu olani var, baska yerden gorup yaptigi var, alip degistirdigi var, sonuc olarak var oglu var.

Bunlarin hepsini siliyosan ve begenmiyorum diyorsan senin derdin yemekle degil, bolgeyle, yasayaniyla. O durumda hayatta basarilar dileyip konunun disina alalim seni zira Mersin topigi degil, yemek topigi bu.

Yok sadece begenmedigin yemekleri saymaya geldiysen, begendiklerinle de bekleriz.

Ne alakası var ben sadece Mersin'e değil bir yemeğin çakmasını yapıp başına şehir ismi vermeye karşıyım.

Mersin künefesi mesela nasıl oluyor anlat dinliyorum

Mersin'de kunefe Hatay'dan daha farkli yapiliyor, daha buyuk tepsilerde, haliyle gorunus biraz farkli, oeyniri de daha bol. Adi da dumduz kunefe ama azcik farkli yapildigi icin Mersin kunefesi diye belirtme ihtiyaci duydum.

Mersin cigeri ve diger basina Mersin getirdiklerini sen uydurdun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

Liebe said:

Adana/Hadirli'da sana bi Adana kebap mi yedirsek acaba ozman?

Satir kiymasindan Adana kebap

https://i.imgur.com/tCJC4T4.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Mersin'de kunefe Hatay'dan daha farkli yapiliyor, daha buyuk tepsilerde, haliyle gorunus biraz farkli, oeyniri de daha bol. Adi da dumduz kunefe ama azcik farkli yapildigi icin Mersin kunefesi diye belirtme ihtiyaci duydum.

Ortalama bütün Mersinliler senin gibi. Mersin baklavası bambaşka diyeni var,meşhur Mersin ciğeri diye lokanta açanı var. Hatta bir tanesi Tarsus'lu en güzel kebap Tarsus kebabı,Mersin'de et yenmez diyordu.

Uydurmuyorum bunlar hep birinci elden yaşadıklarım.

Diğer yerlerde yemeğin aynısını ya da çakmasını yapıp başına şehir adı ekleme bu kadar fazla değil. Sosyologların bu konuya eğilmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Archangel_ said:

Liebe said:

Adana/Hadirli'da sana bi Adana kebap mi yedirsek acaba ozman?

Satir kiymasindan Adana kebap

https://i.imgur.com/tCJC4T4.jpg

Adananın güzeli de efsane oluyor, hatta fıstıklı kebap falan offff ağzım sulandı bak :D
Ama o satıret dedikleri şey cidden bi farklı ya, içinde soğan domates biber vs bir şey yok bildiğim kadarıyla ve tantunide verdiğin örnek gibi, iyi yapan yerde çok ayrı bir tat.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

Tim said:

Ortalama bütün Mersinliler senin gibi. Mersin baklavası bambaşka diyeni var,meşhur Mersin ciğeri diye lokanta açanı var. Hatta bir tanesi Tarsus'lu en güzel kebap Tarsus kebabı,Mersin'de et yenmez diyordu.

Uydurmuyorum bunlar hep birinci elden yaşadıklarım.

Diğer yerlerde yemeğin aynısını ya da çakmasını yapıp başına şehir adı ekleme bu kadar fazla değil. Sosyologların bu konuya eğilmesi lazım.

Ne sorunlu tipmissin birader. Yuru git rahat birak konuyu. Sosyolog mu egilir, psikolog mu egilir kim egilir bilmem de biri egilsin sana da huzur bulalim.

Ne lan bu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...