Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 http://www.illwinter.com/dom5/dom5banner.jpg http://www.illwinter.com/dom5/index.html New Features Real time combat Per unit combat logs Design your pretender's bless effect Priest's banishment and smite spells will depend on what type of god he follows History playback when game is over, see how dominion spread and provinces changed owners New random maps with bridges and better looking terrains New resource system with recruitment points that encourages recruiting in highly populated areas Fortifications built by starting at the basic type, then upgrading it later New research queue, researching is now one school at a time New movement system Winter shown on map and affects movement Dominion overlay on map to clearly show its boundaries New retreat system, good leaders can prevent units from dispersing in all directions Updated user interface with information more clearly presented than before New 3d-engine with better looking terrain, huge performance increase for good graphics cards More reliable network, now works on less than perfect connections too New nations Some old nations have been reworked and updated More spells, magic items, special abilities, events, monsters, titles, thrones, .... http://www.illwinter.com/dom5/ss/hugefight1.jpg Kasımda çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 2002 kasımda mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 İç güzelliğine bakarsan 2032 kasımında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Gerge'nin açması gerekti bu konu başlığını abiii :( New 3d-engine with better looking terrain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 gerçekten güzel şeyler var ama hem çok ilkel, önceki civ2 tw shogun arası bir oyundu diye hatıtlıyorum, olduğundan kullanıcı dostu bir oyun gibi gelmiyor bende gerge diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Gerge'nin Dominions 4 oynama süresinin benim 1964 saatimi geçtiğini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 o diilde birthrightin oyunu ne iyiydi ya, keske onuda yeniden yapabilseler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 gorgon's alliancea +1 real time görünce bir an dedim ne yapmışlar... aynıymış. said: The battles are still fully automatic and player input comes from army setup and initial orders as usual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bu oyunlar çok güzel ama işte... geçen realms of arkania star trail yeniden yapımını aldım, büyük hevesle yükledim, onu oynamaya bile üşendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/051/708/447px-Manlytears3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 gerge ne kadar oynuyordu bilmiyorum da başlığı kesin komutan açmıştır dedim, sağ alttan "komutan is now playing dominions 4" çıkıyordu hep evvelden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Abi o grafikler ne Adamlar haritaya köprü koyduk demiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 valla ben bu oyunu ilk gergenin konusu veya mesajı ile gördüğüm için aklıma o geliyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 quixef said: Abi o grafikler ne Adamlar haritaya köprü koyduk demiş ya la AKP yapsa alkış tutarsın, Illwinter yapınca mı batıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yiyorlar ama çalışıyorlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=38RdXMfvr_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 hala kompleks oyunlar yapıldığını görmek çok sevindirici ama keşke büyük bir stüdyo ellerinden tutsa animasyon filan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Boyle iyi yahu, patatesle bile calisiyor. Beni dusun biraz da, Macbook Air kullaniyorum =) Skyrim'i anca calistiyor makine. Iyi makine var olmasina da, bu oyun niche abi. Oynayan az, bu nedenle binlerce farkli unit, buyu, bina gibi seylere farkli grafik kasip bir de ustune ustunde zibilyon sey bulunan haritalar ve savaslar sayesinde sistem gereksinimlerini de koklerlerse batarlar. Batmasinlar, oynariz biz. Niche iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 abi 1997 myth tfl bundan ileriydi yahu, birşey olmaz animasyonları shogun 1 seviyesine çekseler. macbook değil iphone bile oynatır np. :) en son total war'a benzemese de en eski total war'a benzesin bari lol. yani 3000 ünite 5000 büyü filan ne güzel diye izlerken speedhack açmış gibi savaşta oradan oraya portlanan birimleri görünce bir hüsran yaşadım ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Beklenen gün geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Aldım ama çok işim var, haftasonuna kadar bir girip yeni UI nasılmış, oyn başlarken ne seçenekleri gelmiş diye bakarım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Multi oynamak istersen mesaj at, Clockwork Hounds' Forest'e davet edeyim. Bir turn için en az bir gün süre verildiğinden fazla zaman ayırman gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 komtan multiye atılmadan önce iş yapcak bir kaç strat önerir misin? bodoz girip milletin oyunu bozmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Stratejiler yönettiğin ulusa ve yarattığın tanrıya göre çok değişiyor. Spesifik bir şey söylersen fikir veririm. Sırf yeni başlayanlar için açılan oyunlar da oluyor, onlara girersen ezilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Tanrı yaratmak mı? Şikayet ettim umarım çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar