ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 her akşam park ettikten sonra sol çamurluğa eğilip 'jî tê hêzdîkim' diyip yanından ayrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Peregrin said: abi benimki keyif için değil tamamen zaruret için alınıyor, bebe gelince sürekli doktora kontrole falan gidilecek, ne bileyim kışın bi yerlere gidilecek. kayınvalide manisa'da kalıyo bazen ona gidilecek işte. valla volvo'daki kriterim oturaklı araba olması güzel görünmesi kasasının hakkını vermesi. kışın bir yere gideceksen, uzun yol olacaksa, oturaklı araba arıyorsan, bebek falan güvenlik derdin varsa, subaru bak derim (klasik :) ) bu saydığın kriterler için en iyi araba subaru, koltuğa oturunca gerçekten beğeneceksin hele outbacklerin mercedesten çok bir farkı yok forester falan sitede bulamadım ama kabaca şun modellere falan bak ince arama ile bulabilirsin veya istinyeyi ara ikinci el istiyorum diye yardım ederler https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-ilk-sahibinden-cam-tavanli-full-sport-481203794/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-sahibinden-turkiye-nin-en-temiz-orjinal-dizel-dusuk-km-4-4-full-478114244/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sadece-15000km-de-emsalsiz-tr.de-baska-yok-396713550/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-temiz-2008-model-full-subaru-outback-premium-226958270/detay şunlar forester, https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-subaru-forester?a277_max=2010&a277_min=2005 2005-2010 olarak baktım, 40-60 arası yazmışlar fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 mazda3 falan bak sanayi nedir bilmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 patlat bir doblo, arkada bebeğe beşik bile koyarsın, bir de osmanlı tuğrası ohhhh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 abi doblo demeyin dün birmot aradı kırtasiyecilere özel 51k yapmışlar, direkt gidip osmanlı tuğrasını yapıştırıp gelicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ginaly said: her akşam park ettikten sonra sol çamurluğa eğilip 'jî tê hêzdîkim' diyip yanından ayrılıyorum. işte aradığım hassasiyet bu ya. çâve mîne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 doblo değil ama fiorino şekil modelleri var onlar güzel gözüküyor dışarıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 esnaf adamsın zaten volvo senin neyine.. ben önünde volvo duran kırtasiye görsem girmem, gider ötete fotokopi çektiririm, "ohooo bu köşeyi dönmüş zengin etmeyelim" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yabistir doblöyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 applev0dka said: esnaf adamsın zaten volvo senin neyine.. ben önünde volvo duran kırtasiye görsem girmem, gider ötete fotokopi çektiririm, "ohooo bu köşeyi dönmüş zengin etmeyelim" diye.. ulan esnaf piskelete mi binsin sizin yüzünüzden pis adamlar :( işe piskeletle gidip geliyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Sahibindeni hiç kontrol etmemiştim, birader aldı yeni ordan biniyorum. Kendi kiralık şirket aracıydı, gitti satın aldı.100k ya aldı hattada satarsam 110 a satarım dediği için öyle söyledim. 3 yılda 170k çok değil, ayrıca şirket aracı demek --> zamanında bakımları yapılmış demek. Her türlü binek arabadan daha bakımlıdır, en fazla iç döşemede sıkıntısı vardır ama motoru sağlamdır. pattisliborek said: Suark said: 110k ya ikinci el 2.0tdi a4 alıyorsunuz arkadaşlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-intercity2-audi-a4-sedan-177hp-2.0-tdi-multitronic-459555454/detay 4 yaşında. her yeri vuruk 70k km. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a4-servis-bakimli-2013-479025462/detay 3 yılda 170 bin km yaptık. şirket aracı? binen vurdu kırbacı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-hatasiz-boyasiz-kayitsiz-ciziksiz-f1-multitronic-s-line-477711716/detay kaza boya bela yok. ama 7 yaşındayım ve 150 bin km gördüm. kısaca ya kazalı ama nispeten düşük km bir araba ya da kazasız ama 6-7 yaşında 150k yol yapmış bir tane almak isterseniz alınıyor 110'a. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 45 e indiysen clio abi, beğenmiodm tak tuk ediyo her yeri diodum ( ki ediyor ) ama yol tutuşu falan çok güzel clio4 lerin. dizel alabiliosun sanırım o paraya. Peregrin said: Suark said: volvo s40 pert ettim ben bitane yanlış benzin yüzünden servisleri falan baya kötü, aslında araba altunizade volkar yüzünden pert oldu şurda anlattım https://forum.paticik.com/read.php?31,6460308,page=1#msg-6462681 Bir numarası yoktu arabanın, yani öyle premium falan değil. 62k vereceksen, neden jetta falan düşünmüyorsun? o paraya güzel arabalar var abi neden 2 sine sığındın? KIRAAAL işte aradığım adam. yalnız abi 62k beni çook aşar. 40-45k ancak verebilirim. poloya 85K çektiler, onu unutuyoruz hemen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Suark said: ayrıca şirket aracı demek --> zamanında bakımları yapılmış demek. Her türlü binek arabadan daha bakımlıdır, en fazla iç döşemede sıkıntısı vardır ama motoru sağlamdır. bu pek doğru bir önerme olmaz, kimim kullandığı ile alakalı, patrona şefe kızıp arabayı kasisten kasise vuran mı dersin, 1. viteste giden mi dersin, veya şirketin verdiği arabada milli olan mı dersin ohooo tabi benim kendi kullanımın için kiraladığım araba gibi arabaları saymıyorum ama yine o da kullanıcıya kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Abi işte, iyi arabalarda istediğin kadar kasise vur. Bişey olmaz. ben bunu hondada öğrendim mesela, o civicin girmediği şantiye düşmediği logar kalmadı,150k km yaptık her tarafı sigara yanıgı oldugundan dosemeler bi değişti ama yürüyen aksam "gık" demedi. Dememelide zaten. Hoş bi keresinde fluencele logara girip motoru düşürmüşlüğümüz var adanada.Ama o fluence işte. kaputta veya tavanda boya varmı ona bakıcaksın takla veya önden kazayı ayıkmak için. Onun dışında ekspertizden güzel rapor çıkarsa bakmıcan orası çizik burası tümsek. Ve gerçekten, bakımını yapılmamış bir kadın arabası < Bakımı yapılmış bir şirket arabası Feamer said: Suark said: ayrıca şirket aracı demek --> zamanında bakımları yapılmış demek. Her türlü binek arabadan daha bakımlıdır, en fazla iç döşemede sıkıntısı vardır ama motoru sağlamdır. bu pek doğru bir önerme olmaz, kimim kullandığı ile alakalı, patrona şefe kızıp arabayı kasisten kasise vuran mı dersin, 1. viteste giden mi dersin, veya şirketin verdiği arabada milli olan mı dersin ohooo tabi benim kendi kullanımın için kiraladığım araba gibi arabaları saymıyorum ama yine o da kullanıcıya kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Onun adı logar değil rögar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 oooo aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 komutal logar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 komutan rögar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 http://www.army.cz/images/id_10001_11000/10519/02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Seviye cok yuksekti 2 sayfa iyi dayandik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Selam, İlk sayfa hariç pek okumadım ama Polo çocuklu bir aile için kötü seçim. Bence 2016 model düşük km'li Rapid Spaceback o fiyat aralığında alınabilir. Hem de 1.2TSı motor ve Style paketle falan. Arka diz mesafesi daha geniş olduğu için çocukla da rahat edersiniz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Forum ici vadeli satilmistir. Konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Clio bende kullanıyorum şuan, pololar falan o fiyatlara çıktıysa clio üzmez bence, ki 17si 16sına göre çok daha konforlu bende 16 var 17yi 1 ay kullandım ikame, bir test sürüşüne çık derim, ikinci elide iyi, kırmızısıda güzel metalik :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Guvenli alisveris vadeli kargo, tskler ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 anladığım kadarı ile araba aktif kullanılmıyor, evden işe bisiklet vs. ile gidiliyor vs. bu yüzden yakıt gideri fazla bir bedel tutmayacağını. arabanın kısıtlı kullanımında ise konfor, güvenlik ve sürüş dinamiklerini ön plana çıkartacak bir araç düşünülebilir: subaru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar