aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yenerse göstericem mi demiş, niye açmış ki?
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 dasaaa izliyodur kesin bu topigi :D
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Açası varmis. Yenerse acarim demenin baska aciklamasi yok. Yoksa akli basinda herkes dun portoyu rahat yenecegimizi biliyordu degil mi ?? Iddaa'da gozum kapali oynadim Besiktas'a RM'den yattim adamlar 3 handikapi gecemedi :(
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 siz şu an konuşuyosunuz diye açmış
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yeter mi meme muhabbeti çocuklar, tşk
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 umarim senol hoca bu kerijma inadından vazgecer avrupa maclarinda resmen bir kisi eksik oynadik adriano dalagi birakiyordu
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 alakası yok.. q7'nin yine sayılı iyi maçlarından birisiydi, şu adamın sorunu 10-15 maçta bir böyle maç oynaması. keşke sayıları artsa böyle maçlarının
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 q7 nin o maclarinin sayisi artsa.. tutamazsin..ucar gider..
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 applev0dka said: Açası varmis. Yenerse acarim demenin baska aciklamasi yok. Yoksa akli basinda herkes dun portoyu rahat yenecegimizi biliyordu degil mi ?? Iddaa'da gozum kapali oynadim Besiktas'a RM'den yattim adamlar 3 handikapi gecemedi :( abi bence bu iş futbolcuların kulağına gitmiş, memeyi görmek için gavura saldırır gibi saldırmışlar maça
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 1.5m luk maç galibiyeti parasının %50sinin prim olarak dağıtılacağının açıklanmış olması da olabilir sdsfa :D 90dk oynayan ile hiç oynamayana aynı bile versen 30k yapar adam başı. 100bin tl iyi para
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yumy said: Robert_Poche said: yalnız 1-2 kişi dışında portoyu yendiğimizden sonra ses çıkamamış. Maç öncesi esen kişilerden eser yok. Delikanlı gibi tebrik eden bile az :) Tebrikler kaarşim ekran başında çok güzel ter döktünüz yüreğinize sağlık Hshdhsd Eyvallah, darısı diğer tüm takımlara
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 applev0dka said: alakası yok.. q7'nin yine sayılı iyi maçlarından birisiydi, şu adamın sorunu 10-15 maçta bir böyle maç oynaması. keşke sayıları artsa böyle maçlarının sahada yurudu durdu goldeki ortasi disinda bir tane olumlu hareketi yok hakem kadar kosmamistir mac icinde hala gelmis oyo oynodo korojmo cikarin at gozluklerini artik adam artizlik olsun diye cikiyor sahaya artik kimseye bisey ispat etme derdi kalmamis cikip da hala savunuyosunuz
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yine alakası yok.. 1.si ben öyle q7 fanı değilim, sadece kötüyken eleştiriyorsam iyi olduğunda da överim. q7 iyi motive olduğu maçlarda iyi iş yapıyor. at gözlüğü ile izleyen sensin gibi biraz. saydın mı dün gece kaç kere savunmaya yardıma geldiğini ??? dikkat ettin mi ne kadar basit (kendi standartlarına göre) oynamaya, daha çok takıma faydalı olmaya çalıştığına ?? 1 tane şutu var, o da zaten olması gereken yerden, onun dışında aldığı her topta etki olacak şekilde oynadı, yaptığı asist dışında 2-3 tane daha inanılmaz kestiği top var ki babele attığı bir top var gol olsa maçın en güzel hareketi olurdu q7'nin aldığı pas da çok iyiydi. oyundan çıkarken babel'den iyi durumdaydı, babel'in pili bitmişti ama q7 90dk çıkartırdı. dün adriano'ya yük olmadı, adriano ters ayakla oynadığından kendi kendine yük oldu, gereksiz içeriye çekildi ve q7 standart bir maç oynamış olsa patlamıştık ama kaç kere top kapmaya alan kapatmaya geldi.. sahanın en iyilerinden biriydi, cenk, talisca, pepe, caner ile birlikte.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 her mac asisti var olm q7 nin, tamam oynamiyo bilmemne diyonuz da gizli bi oyunculuk var demek ki gozumuze yansimayan =P ben de isterim lens dagitsin kanadi da oyle olmuyo demek ki
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 abi herifin kafasi modifiye sahin gibi 2 serit daha attirmis sacina :(
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 senin o yasta kafanda sac kalcak mi ona bakalim.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 q7'nin 32-33 yaşındaki kas kütlesi ligdeki gençlerin %90ında falan yok. ronaldo v2 adam robocop gibi. cidden kafasını verse çok daha faydalı olur da işte "şaklaban" mode açıyor bazen...
totemic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Esh said: senin o yasta kafanda sac kalcak mi ona bakalim. off manyaq laf qanqa..
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 quaresma öyle bir adam değil. soğukkanlılığı, ismi, tecrübesi ve çizgide olması bu maçlar için çok büyük avantaj ama. quaresma çizgiye basıyor diye porto'yu enlemesine açtık ve onlarca boş alan yakaladık. o kanadı özellikle ilk yarı felç ettiler çünkü porto tüm adamlarını oraya yığdı, quaresma çok geri dönmez ve adriano'nun asıl mevkisi orası değil diye yüksek ihtimalle. pepe sayesinde dayandı o taraf adam rahat 10 tehlikeli top uzaklaştırmıştır tek başına.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 cenk ne güzel asmış lan, hll team
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 pepe'nin bizim takımda oynuyor olmasına ben hala inanamıyorum ya.. ulan şaka gibi sdsafa adam o kadar güven veriyor ki.
oldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 applev0dka said: q7'nin 32-33 yaşındaki kas kütlesi ligdeki gençlerin %90ında falan yok. ronaldo v2 adam robocop gibi. cidden kafasını verse çok daha faydalı olur da işte "şaklaban" mode açıyor bazen... aynen abi sirf bu yuzden sinir oluyorum yoksa mesela necipi cok seviyorum neden zaten neyse onu veriyor. Lig maclarinda q7 bazen hayal alemlerine gidiyor gibime geliyor. Su mactaki ciddiyetin 5de 1i olmuyor adamda.
Öne çıkan mesajlar