Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2013 Model Renault Clio

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

tekrar aradım ben sigorta'yı, kapı ve çamurluk boyandı, jant kapağı değişti diyorlar.

1300 TL de hasar kaydı olmuş, kasko'dan ödenmiş. hatırlamıyordum çünkü boyandı mı değişti mi. dün güncelledik onu.

1300 TL değişim olamaz herhalde kapı ve çamurluk di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

Esh said:

Olm ne demek ridvan senin arabayi aldi?

Denonunkini okutacaktim ben ona komisyonumu alacaktim.

valla hanıma söyledim ben reno'yu fransız arabasına güvenilmez dedi :D

deno pazarlığa açık bir kardeşimiz değil, patiye 38'e versin fatihasını okutayalım

bakalım biz pazarlığımızı yaparken neler yaşayacaz ileride (:
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

tekrar aradım ben sigorta'yı, kapı ve çamurluk boyandı, jant kapağı değişti diyorlar.

1300 TL de hasar kaydı olmuş, kasko'dan ödenmiş. hatırlamıyordum çünkü boyandı mı değişti mi. dün güncelledik onu.

abi sen bi mal satma ya lutfen sdfgsd
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

abi sen bisey alip satma ya

kapi degisti demistin lan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Peregrin said:

-Deno- said:

abi sen bisey alip satma ya

kapi degisti demistin lan sdf

çünkü sigorta başka şey diyor, servis bizde kaydı yok diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ilan dediğin böyle olur:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-makine-muhendisinden-satilik-klasik-480712621/detay

sonu da çok temiz:

ONEMLİ NOT:ARACİ GORMEK İSTEYEN KİSİLER GELİCEZ DEYİP GELMEDİGİNDEN SONRADAN ARAYAN ARKADASLARİ GERİ CEVİRMEK ZORUNDA KALİYORUM.
BU YUZDEN ARACİ GORMEK İSTEYEN KİSİYE ARAC 250 TL ye GUNLUK OPSİYONLANİR,GELEN ARKADASA PARASİ İADE EDİLİR ,GELMEYENİN Kİ LOSEV E BAGİSLANİP MAKBUZU İHTİNAYLA GONDERİLİR.KİMSE KUSURA BAKMASIN ÖZEL SEKTÖRDE ÇALISIYORUZ VAKİT DEĞERLİ .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...