-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 tekrar aradım ben sigorta'yı, kapı ve çamurluk boyandı, jant kapağı değişti diyorlar. 1300 TL de hasar kaydı olmuş, kasko'dan ödenmiş. hatırlamıyordum çünkü boyandı mı değişti mi. dün güncelledik onu. 1300 TL değişim olamaz herhalde kapı ve çamurluk di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Peregrin said: Esh said: Olm ne demek ridvan senin arabayi aldi? Denonunkini okutacaktim ben ona komisyonumu alacaktim. valla hanıma söyledim ben reno'yu fransız arabasına güvenilmez dedi :D deno pazarlığa açık bir kardeşimiz değil, patiye 38'e versin fatihasını okutayalım bakalım biz pazarlığımızı yaparken neler yaşayacaz ileride (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 kapı değiştirtecek kadar bir sürtme çok fantastik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 -Deno- said: tekrar aradım ben sigorta'yı, kapı ve çamurluk boyandı, jant kapağı değişti diyorlar. 1300 TL de hasar kaydı olmuş, kasko'dan ödenmiş. hatırlamıyordum çünkü boyandı mı değişti mi. dün güncelledik onu. 1300 TL değişim olamaz herhalde kapı ve çamurluk di mi? abi sen bi mal satma ya lutfen sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 abi fatura yok mu gözünü seviim aç bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 samaella said: kapı değiştirtecek kadar bir sürtme çok fantastik olabilir. http://www.sivasotokaporta.com/ofosoft_upload/images/aliminyumkaporta_onarim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Liebe said: abi fatura yok mu gözünü seviim aç bak ya bulamıyorum olm, sigorta da saçma sapan cevap verdi. onarıldı diyo. onarıldı ne amk, özellikle belirttim boya mı değişmiş mi bakın diye. 2 sene üstünden geçti nerden hatırlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 1300 lira hasar kaydi varsa sence o kapi degisimi olabilir mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 orijinal servise mi götürdün yoksa dışarıya mı? eğer orijinal servisse boyamazlar, yenisini takıp geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 -Deno- said: tekrar aradım ben sigorta'yı, kapı ve çamurluk boyandı, jant kapağı değişti diyorlar. 1300 TL de hasar kaydı olmuş, kasko'dan ödenmiş. hatırlamıyordum çünkü boyandı mı değişti mi. dün güncelledik onu. 1300 TL değişim olamaz herhalde kapı ve çamurluk di mi? abi sen bisey alip satma ya kapi degisti demistin lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 ginaly said: bakalım biz pazarlığımızı yaparken neler yaşayacaz ileride (: sağdaki ben http://i.internethaber.com/application/static/data/611x395_kurr_5077e6539a9f1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bana daha cok benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 son fiyat 40 diye yazmissun her arayan en sona kaca diyodur simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Peregrin said: -Deno- said: tekrar aradım ben sigorta'yı, kapı ve çamurluk boyandı, jant kapağı değişti diyorlar. 1300 TL de hasar kaydı olmuş, kasko'dan ödenmiş. hatırlamıyordum çünkü boyandı mı değişti mi. dün güncelledik onu. 1300 TL değişim olamaz herhalde kapı ve çamurluk di mi? abi sen bisey alip satma ya kapi degisti demistin lan sdf çünkü sigorta başka şey diyor, servis bizde kaydı yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 dana22 said: bana daha cok benziyor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 ilan dediğin böyle olur: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-makine-muhendisinden-satilik-klasik-480712621/detay sonu da çok temiz: ONEMLİ NOT:ARACİ GORMEK İSTEYEN KİSİLER GELİCEZ DEYİP GELMEDİGİNDEN SONRADAN ARAYAN ARKADASLARİ GERİ CEVİRMEK ZORUNDA KALİYORUM. BU YUZDEN ARACİ GORMEK İSTEYEN KİSİYE ARAC 250 TL ye GUNLUK OPSİYONLANİR,GELEN ARKADASA PARASİ İADE EDİLİR ,GELMEYENİN Kİ LOSEV E BAGİSLANİP MAKBUZU İHTİNAYLA GONDERİLİR.KİMSE KUSURA BAKMASIN ÖZEL SEKTÖRDE ÇALISIYORUZ VAKİT DEĞERLİ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 eskisehirde gotun donar lan brandali ciple sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 onun tadi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Sahibinden ölücüleri senin o ilanı değiştirdiğini adım adım takip ediyorlardır. Sahibinden'de ekmek bekleme. Ayrıca Esh +1, sen bişey satma ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 -Deno- said: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cok-temiz-ilk-gunku-gibi-480057238/detay/ oha baya yakınmışız deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 olabilir abi. pati'ye 39.000 hala. ilan devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 güncel fiyat ilanda 39.500, pati'ye 38.500. yeni arabaya da bi tur bindiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 patiden olmayan birine satarsan 1k yı bu başlığı up layanlara pay et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ALSANIZA OLM ARABAYI MİS GİBİ ARABA aha bak hasarlı fotoğrafını da buldum; https://imgur.com/E33VfUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 oo kesin kapi degismistir bu kazaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar