Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 abi bi tane virus bulaştı bu isimle, nerden geldi bilmiyorum bi türlü silinemiyor sürekli windows defendera takılıyor ama gitmiyor spybot falan denedim bulamadı bile, virüsu sildikçe gene çıkıyor internette falan aradım son 2 haftadır falan yaygın sanırım virus, adam gibi çözüm öneren görmedim, bi çözümü olan var mıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 geri yükleme yap önceki bi tarihe. olmazsa kaspersky security scan indir bi tarama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 malwarebytes yükle, full scan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ahaha koskoca güçlü kuvvetli adam üç beş kilobaytlık sanal bir virüs karşısında çaresiz... güzel metafor olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Şurada vermişler bak senin çareyi: https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/654695/infected-with-behaviorwin32powemetbattk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 bu siteyi görmüştüm aram ayaparken farbar recovery toolu indirip denicem akşam, avast kaspersky cart curt işe yaramadı her açılışta virusu karantinaya alıp siliyorum gene geliyor allahu teala beni bi antivurus yapsa da bilgisayarın içine girip şu virusun sülalesine kaysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 registry de startup a koymuştur kendini, her acılısta bir yerden bi dosya indirip tekrar aktif oluyordur tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 malwarebytes ve roguekiller dene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 goldbären said: ahaha koskoca güçlü kuvvetli adam üç beş kilobaytlık sanal bir virüs karşısında çaresiz... güzel metafor olmuş. asıl 2100de görecen bunları panpa, auglu kaslara bi vericekler malwarei mala dönecekler hehjehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 o forumdaki dalga işe yaramadı malwarebytes la rogue killer denicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 roguekiller da tırt çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 http://origin.komedi.com/senin-bilgisayara-format-lazim_o_2774.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 TRIGGERED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 yok be çok tetiklendmedim yükseklisans tez çalışmalarım var pcde de 2 farklı yerde yedeklemiştim son halini zaten başka da bişi yok pcde 1-2 oyun var iş çıktı diye sıkılmıştım nese malwarebytes biladerim registery ye girip sorunu kökünden çözdü <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 necrolamayin konulari lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Jaegerjaquez said: yok be çok tetiklendmedim yükseklisans tez çalışmalarım var pcde de 2 farklı yerde yedeklemiştim son halini zaten başka da bişi yok pcde 1-2 oyun var iş çıktı diye sıkılmıştım nese malwarebytes biladerim registery ye girip sorunu kökünden çözdü <3 dedik sana registryde startup a bir şey koymuştur diye. bak noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Lan bu virüslerin isimleri neden hep 15-16 yaşında bebelerin nicki gibi oluyor biri aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar