Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behavior:Win32/Powemet.B!attk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bi tane virus bulaştı bu isimle, nerden geldi bilmiyorum bi türlü silinemiyor sürekli windows defendera takılıyor ama gitmiyor spybot falan denedim bulamadı bile, virüsu sildikçe gene çıkıyor
internette falan aradım son 2 haftadır falan yaygın sanırım virus, adam gibi çözüm öneren görmedim, bi çözümü olan var mıdır ya
Mesaj tarihi:
bu siteyi görmüştüm aram ayaparken farbar recovery toolu indirip denicem akşam, avast kaspersky cart curt işe yaramadı her açılışta virusu karantinaya alıp siliyorum gene geliyor
allahu teala beni bi antivurus yapsa da bilgisayarın içine girip şu virusun sülalesine kaysam
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ahaha koskoca güçlü kuvvetli adam üç beş kilobaytlık sanal bir virüs karşısında çaresiz... güzel metafor olmuş.

asıl 2100de görecen bunları panpa, auglu kaslara bi vericekler malwarei mala dönecekler hehjehehehehe
Mesaj tarihi:
yok be çok tetiklendmedim yükseklisans tez çalışmalarım var pcde de 2 farklı yerde yedeklemiştim son halini zaten başka da bişi yok pcde 1-2 oyun var iş çıktı diye sıkılmıştım
nese malwarebytes biladerim registery ye girip sorunu kökünden çözdü <3
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

yok be çok tetiklendmedim yükseklisans tez çalışmalarım var pcde de 2 farklı yerde yedeklemiştim son halini zaten başka da bişi yok pcde 1-2 oyun var iş çıktı diye sıkılmıştım
nese malwarebytes biladerim registery ye girip sorunu kökünden çözdü <3

dedik sana registryde startup a bir şey koymuştur diye. bak noldu?
  • Yeni Oluştur...