Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 grubumuz Belgium Serbia Latvia Great Britain Turkey Russia başarılar her takıma
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Türkiye ilk maçına 21:00'de Rusya karşısında çıkıyor, bol şans :)
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Evet Yalnız bu versiyon 12 dev adam o kadar sönük ki.. Hiç bir yerde hype göremedim.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Türkiye'nin tüm maçlarını NTV ve NTV Spor verecekmiş. Rusya'yı şimdi yakaladık, bu seneki kadronun bir kısmını bende tanımıyorum ama öğreneceğiz 8-)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Son 20 yılın en kötü milli takımı olabilir
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 jedi osman olmasa fark yerdik valla çok şovlu çocuk.
noddle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Bu seviyedeki adamlar nasil bu kadar top kaybedebilir, sayi kacirabilir anlamak mumkun degil
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Takım kötü. Önceki turnuvada da bench den sayı gelmiyor diyorduk. Değişen birşey yok, kısa vadede değişebilecek birşey de değil. Oyuncu havuzumuz kötü çünkü. Melih normal şartlar altında asla milli takıma almayacağın adam, ona bile muhtaçsın o derece.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Kazanabilirlerdi resmen fırsatı teptiler..
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Eldeki malzemeyle anca böyle oyun oluyor. Takımın pivotu yok, guard i yok, Şütoru yok resmen. Kaos basketbolu dedikleri nane işte. Monotonlugu kırdığı için izlerken keyif veriyor ama galibiyet getirmiyor çünkü hızlı atletik bitirici adamların yok. Cedi dışında boş potaya kim gitse tedirgin oluyorsun lan kaçırmaz inşallah diye. Sonra 40 kusur sayı yiyorsun serbest atistan. Hakemin kötü yönetimi değil senin habire top çalıp sayı yapıcam taktiği üzerine kurduğun oyunun sonucu bu. İngiltere maçı muhtemelen keyifle izleyeceğimiz son maç. Litvanya, Sırbistan ekmek arasına koyar bu takımı.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 şuradan bi galibiyet çıkarabilseydik belki üst turda ispanya ile eşleşmekten kaçar, ufakta olsa bir tur daha şansımız olurdu. şimdi ihtimal bile kalmadı :( Cedi bıraktığı yerin üstüne çok koymuş. NBA görünce birkaç seviye daha atlarsa harbi kalıcı olur oralarda bu tarz ile. Kısadan böyle rebound ve top çalma katkısını NBA'e de bir şekilde adapte edebilirse savunmasıyla her şekilde rotasyonların değişilmez adamı olur.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Rusya şuan Sırbistan karşısında önde, ilginç bi turnuva olacak gibi..
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 rusya, sırbistanı yendi. yine 3 sayı farkla
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Takım bugün çok daha bo takım görüntüsü çiziyor. Özellikle kenan şaşırttı beni bugün.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Bugün düne kıyasla iyilerdi, alacaklar bu maçı :D
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Britanyaya karşı oynanan oyunla çok gaza gelmemek lazım gerçi. Hani şu oyunda stres ve baskı olmadan, rahat alacağın önde olduğun, rakibin kötü savunma yaptığı maçta melih üçlük atmış ne fayda. Sırbistan maçında yine armut gibi kalacak yazdım buraya.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Sırbistan ile oynuyoruz, hayırlısı :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Stimacı gördüm ya, Sırbistan o kadar düştü mü?
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 düşmüş hali bile üzerimizden geçicek yalnız :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Bizimkilerin 12-0'lık serisi mükemmeldi yalnız :D
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Abi tiksindim şu ceza'nin cuiik cuiik öten sikko şarkısından. Nasıl bi başarısızlık ya
Öne çıkan mesajlar