Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 4 gün içinde oyun yarım milyon kopya satmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Oyuna başlayacağımda, partideki companionları respect edebiliyor muyuz? Valla parti de hiç melee karakter istemiyorum açıkcası. Baktımda 6 tane Companion varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 adamı yanına aldığında aslında ben buyum diyor ama diyaloglar ile adamı istediğin classa geçiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Birde maximum lvl nedir? kaç ability alabiliyor bir char? 1. oyunda galiba 3 tree fulleniyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Şunu bırakayım buraya, ihtiyacımız olunca kullanın; Malady tam bir şıllıksın, seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Selamisahin said: Collar Removal Şeysi Şimdi arenda görevini yapıp benim karakterin collarını çözdüm. Tüm partidekileri sökmek için gizli köyü de buldum. Köydeki herkes ile konuştum. Gareth gareth deyip duruyorlar. Tamam dedim Gareth'i bulayım ben. Most Dangerous When Cornered questini aldım yani. Ancak Gareth'in olduğu kaleye giremiyorum. Shrieker'i geçemiyorum. Bunu geçmek için bilmem ne wand'ı lazımmış. Hadi dedim bunu bulayım.(Belki de sattım bi vendora bilmiyorum). Wand'ı bulsam Shrieker'e wandı kullanmak için colların çıkmış olması lazımmış. Ulan zaten collar çözme questi için gidiyorum oraya, saçma geldi bana. Hadi ikinci yolu deneyeyim dedim (gerçi burası Gareth'e ulaşıyor mu hala emin değilim). Burninig Pigleri geçince, kuzeye doğru az ileride Voidwoken Deep diye bir yaratığın encounter'ı başlıyor. NPC'ler lvl6 diyor ama kesmenin imkanı yok. Ben bu Gareth'a nasıl ualşacağım. Derdim büyük. Grpta Beast var cüce olan. O gizli köye girer girmez başka bir cüce kankasıyla karşılaşıyor. Adam bütün collarları çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Selamisahin said: Collar Removal Şeysi Şimdi arenda görevini yapıp benim karakterin collarını çözdüm. Tüm partidekileri sökmek için gizli köyü de buldum. Köydeki herkes ile konuştum. Gareth gareth deyip duruyorlar. Tamam dedim Gareth'i bulayım ben. Most Dangerous When Cornered questini aldım yani. Ancak Gareth'in olduğu kaleye giremiyorum. Shrieker'i geçemiyorum. Bunu geçmek için bilmem ne wand'ı lazımmış. Hadi dedim bunu bulayım.(Belki de sattım bi vendora bilmiyorum). Wand'ı bulsam Shrieker'e wandı kullanmak için colların çıkmış olması lazımmış. Ulan zaten collar çözme questi için gidiyorum oraya, saçma geldi bana. Hadi ikinci yolu deneyeyim dedim (gerçi burası Gareth'e ulaşıyor mu hala emin değilim). Burninig Pigleri geçince, kuzeye doğru az ileride Voidwoken Deep diye bir yaratığın encounter'ı başlıyor. NPC'ler lvl6 diyor ama kesmenin imkanı yok. Ben bu Gareth'a nasıl ualşacağım. Derdim büyük. Abi kalenin etrafına baksaydın önce keşke :D oraya girmenin iki yolu daha var sağdan soldan wine lara tırmanıp Wand lazım yine ama, ilerde karşılaşıcağın fight öncesinde shriekerları indirmek için lazım. (ve o shirekerları indirmek için wand dışında en az 2 alternatif daha var) Edit: zaten cevap verilmiş önceki sayfada ama eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 barakusun kiti leggings nerde? kafa chest ayakkap eldiven var, bacak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Birkaç sayfa önce verdiğim tavsiyeler tactician için, Warfare/Polymorph CC dolu. 2 level üstüne bile gidiyoruz zorlarsak. Act1 sonu itibariyle sınırsız respec yapılabiliyor Atrophy = disarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 gareth i bulamıyorum insan bir ipucu verir nerde diye. birtane zımbırtı buldum gratianaya bahsetsem iyi olur diyor, ama kampın ortasında ölü yatıyor hatun. ne combat izi var ne bir konuşma. bug mu oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Dragonfire said: gareth i bulamıyorum insan bir ipucu verir nerde diye. birtane zımbırtı buldum gratianaya bahsetsem iyi olur diyor, ama kampın ortasında ölü yatıyor hatun. ne combat izi var ne bir konuşma. bug mu oldu acaba? cursed pig lerin ordan wine la tırmanabiliyorsun, ya da cursed piglerin ordan devam edersen dolanıp geçebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Esh said: barakusun kiti leggings nerde? kafa chest ayakkap eldiven var, bacak yok. Braccus Rex Armor spoiler http://larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=594259 Undead'e inen Restoration sorun değil, en kötü Fortify atıp geçersiniz. Contamination, Poison Dart, Poison Wave, wand'la kendi altına poison puddle bırakmak hep healing Undead için. Elemental Affinity'le AP cost'ları da azalıyor hep spell'lerin. Magic Armor'unuz patlayıp Burning yemezseniz sabahlara kadar self-heal mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 barakus set abi bana bot cikti o elektrikli kuleden sdfgd acaba fort joydaki phalactarylerin oldugu yerde mi hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 İlk act son bossu neydi öyle ya, resmen 2 saat sürdü reloadsız. ilk yarım saat dota cliff savaşları şeklinde geçti zaten herkes kuleye konuşlandırdığım okçunun üzerine tp attığı için. respec'te bütün skiller gidiyor değil mi, tüm mapi katledip öyle mi geçsem sonraki act'a acaba, hiç gold yok üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 cok aptal bi faytti ya sdfg gotluk yaparak kazandim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Skiller gitmiyor respec'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 os1 ve 2'yi birlikte uyguna alabilecegim bi bundle var midir? steam'de su var ama eski oyunlar bende oldugundan key'lerini vermiyomus. burada dagitacaktim, ona sinir oldum ama mecbur alacam gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 75 tl zaten oyun, uygun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 iste bundle alayim diyorum 125 liraya denk geliyor. ilk oyun 59 lira steam'de, 9 lira kardayim sdfg. sinir oldugum kisim steam'in bundle'daki sahip oldugum oyunlara ait key'leri vermemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 lohse bug'landı ya perma wet kaldı. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Kötü bir şey değil ki bu :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 birisiyle co op oynayan var mı full campaigni ? Nasıl , güzel bir deneyim mi? Ben bir arkadaşı bekliyorum iş gezisinden dönsün diye, full 2 kişi coop oynamak için tüm oyunu, o yüzden daha hiç başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 lich jar hede ya şu wand ları şarj eden hatunun jar ını kırdığım için wandlarımın tamamı boş. shrikerleri geçemiyorum. lichlerin jarlarının olduğu yere kadar geri gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Dragonfire said: lich jar hede ya şu wand ları şarj eden hatunun jar ını kırdığım için wandlarımın tamamı boş. shrikerleri geçemiyorum. lichlerin jarlarının olduğu yere kadar geri gitmem lazım. lich jar hede o wandlar sarj ediliyo mu ya !! nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ejderi kurtarın shireker lar için, tek tek uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar