Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity: Original Sin 2

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

Collar Removal Şeysi

Şimdi arenda görevini yapıp benim karakterin collarını çözdüm. Tüm partidekileri sökmek için gizli köyü de buldum. Köydeki herkes ile konuştum. Gareth gareth deyip duruyorlar. Tamam dedim Gareth'i bulayım ben. Most Dangerous When Cornered questini aldım yani.

Ancak Gareth'in olduğu kaleye giremiyorum.

Shrieker'i geçemiyorum. Bunu geçmek için bilmem ne wand'ı lazımmış. Hadi dedim bunu bulayım.(Belki de sattım bi vendora bilmiyorum). Wand'ı bulsam Shrieker'e wandı kullanmak için colların çıkmış olması lazımmış. Ulan zaten collar çözme questi için gidiyorum oraya, saçma geldi bana.

Hadi ikinci yolu deneyeyim dedim (gerçi burası Gareth'e ulaşıyor mu hala emin değilim). Burninig Pigleri geçince, kuzeye doğru az ileride Voidwoken Deep diye bir yaratığın encounter'ı başlıyor. NPC'ler lvl6 diyor ama kesmenin imkanı yok.

Ben bu Gareth'a nasıl ualşacağım. Derdim büyük.

Grpta Beast var cüce olan. O gizli köye girer girmez başka bir cüce kankasıyla karşılaşıyor. Adam bütün collarları çıkarıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Collar Removal Şeysi

Şimdi arenda görevini yapıp benim karakterin collarını çözdüm. Tüm partidekileri sökmek için gizli köyü de buldum. Köydeki herkes ile konuştum. Gareth gareth deyip duruyorlar. Tamam dedim Gareth'i bulayım ben. Most Dangerous When Cornered questini aldım yani.

Ancak Gareth'in olduğu kaleye giremiyorum.

Shrieker'i geçemiyorum. Bunu geçmek için bilmem ne wand'ı lazımmış. Hadi dedim bunu bulayım.(Belki de sattım bi vendora bilmiyorum). Wand'ı bulsam Shrieker'e wandı kullanmak için colların çıkmış olması lazımmış. Ulan zaten collar çözme questi için gidiyorum oraya, saçma geldi bana.

Hadi ikinci yolu deneyeyim dedim (gerçi burası Gareth'e ulaşıyor mu hala emin değilim). Burninig Pigleri geçince, kuzeye doğru az ileride Voidwoken Deep diye bir yaratığın encounter'ı başlıyor. NPC'ler lvl6 diyor ama kesmenin imkanı yok.

Ben bu Gareth'a nasıl ualşacağım. Derdim büyük.

Abi kalenin etrafına baksaydın önce keşke :D oraya girmenin iki yolu daha var sağdan soldan wine lara tırmanıp

Wand lazım yine ama, ilerde karşılaşıcağın fight öncesinde shriekerları indirmek için lazım. (ve o shirekerları indirmek için wand dışında en az 2 alternatif daha var)

Edit: zaten cevap verilmiş önceki sayfada ama eh

Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

gareth i bulamıyorum insan bir ipucu verir nerde diye.
birtane zımbırtı buldum gratianaya bahsetsem iyi olur diyor, ama kampın ortasında ölü yatıyor hatun. ne combat izi var ne bir konuşma. bug mu oldu acaba?

cursed pig lerin ordan wine la tırmanabiliyorsun, ya da cursed piglerin ordan devam edersen dolanıp geçebiliyosun

Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

barakusun kiti

leggings nerde? kafa chest ayakkap eldiven var, bacak yok.

Braccus Rex Armor spoiler

http://larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=594259

Undead'e inen Restoration sorun değil, en kötü Fortify atıp geçersiniz. Contamination, Poison Dart, Poison Wave, wand'la kendi altına poison puddle bırakmak hep healing Undead için. Elemental Affinity'le AP cost'ları da azalıyor hep spell'lerin. Magic Armor'unuz patlayıp Burning yemezseniz sabahlara kadar self-heal mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk act son bossu neydi öyle ya, resmen 2 saat sürdü reloadsız. ilk yarım saat dota cliff savaşları şeklinde geçti zaten herkes kuleye konuşlandırdığım okçunun üzerine tp attığı için.

respec'te bütün skiller gidiyor değil mi, tüm mapi katledip öyle mi geçsem sonraki act'a acaba, hiç gold yok üzerimde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...