Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasik crpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yoo kaleni sen seciyosun heroyu sen seciyosun exp geldikce ozellikleri sen seciyosun. Istersen diplomacy gidip fighta bile gerek kalmadan oyun bitirebilirsin.

Ki bence asil olay campaignleri. Op farkli bisey istiyo tabi. Ama gozlerim dandik grafiklerde kanadigi icin oyle oyunlari pas geçiyorum. En son oynadigim izometrik oyun commandos 1 di mesela. Ondan sonra oynadigim diyaloglu en uzun oyun syberia serisiydi.
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

Istersen diplomacy gidip fighta bile gerek kalmadan oyun bitirebilirsin.

Heroesda böyle bişey yok ya diplomacy skilli düşmanın bi kısmının sana katılmasına yarıyordu sadece. Rpg değil de strateji oyunu olmasına değinmiyorum bile lel
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

benim de lionheart oynayasım var bayadır ya. bu topic o gazımı tetikledi aslında kurayım olmadı.

abi lionheartı hayal meyal hatırlıyorum da kötü bir oyundu sanki o?
Mesaj tarihi:
oha lionheart a kadar döndüysek silver oynayalım o zaman yıl 99 ilk oynadıgımda büyülemişti beni.

birgün buradan wow un rep ini 2 ye katlıyacak bir oyunun haberini alacağım.
Mesaj tarihi:
Lionheart barselonadan çıkana kadar iyi bir oyun. Hatta fransa bașı da fena sayılmaz. Ama oyunun yarısına kadar yakın bir bölümü ARTIK HARİTADAKİ HERKES ÖLMELİ OYUNU DİABLOYA ÇEVİRDİK moduna dönüșüyor.
Mesaj tarihi:
aynen öyle ama oyunun evreni falan çok orjinal olduğundan bence kendini eşitliyor ya. lise nostaljisinin de etkisi çok tabi.

firma batıyordu aceleye getirdiler heralde ikinci kısmı. öyle birşey okumuştum..

bu da nostalji bonusu olsun
https://www.youtube.com/watch?v=Pz2ZpDB6pR0
Mesaj tarihi:
lionheart barcelona o kadar tatliydi ki kalani ayni tadi tutturamayinca herkes sinir olmustu. setting, special sistemi + fantasy, karakter sisteminin geri kalani, factionlar hepsi hostu. muzik, seslendirmeler de iyiydi. muhtemelen erken cikardilar veya planin gerisinde kaldilar. belki de baska hublar planlanmisti, yalan oldu ve oyun arpg'ye dondu. ufak oyunlar yapan bir firmaydi. altindan kalkamamis olabilirler.
Mesaj tarihi:
ben Tides of Numenerayı tavsiye ederim. Ben de en sonunda başlayabildim.

Sürekli oyunun başında komplex, hiç bilmediğim dünyada sayfalarca süren dialoglara bakıp off oynayamıcam diyip bırakıp tekrar denedim en sonunda o baştaki kaosu atlatıp oyunda ilerledim ve şu an oyunun %60 civarlarındayım. İyi ki de oynamışım. Tamamen non violent takılıyorum full charisma mod. Şu zamana kadar topu topu 3-4 kere girmişimdir combata. Baya sürükleyici ve ilgi çekici bir konusu ve lore u var. Planescape i seviyorsanız, bu onun tırtı hiç keyif vermez diyorsanız, öle demeyin oynayın kesin. Her karşılaştığın karakter her olay gerçekten sınırları zorluyor.
  • Yeni Oluştur...