Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 heroes crpg değilki. rpg unsurlu strateji. pek sana seçenek bırakmıyor dialog yok. güzel oyun bende çok severim ama aranan oyun değil burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Yoo kaleni sen seciyosun heroyu sen seciyosun exp geldikce ozellikleri sen seciyosun. Istersen diplomacy gidip fighta bile gerek kalmadan oyun bitirebilirsin. Ki bence asil olay campaignleri. Op farkli bisey istiyo tabi. Ama gozlerim dandik grafiklerde kanadigi icin oyle oyunlari pas geçiyorum. En son oynadigim izometrik oyun commandos 1 di mesela. Ondan sonra oynadigim diyaloglu en uzun oyun syberia serisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Pordakal said: Istersen diplomacy gidip fighta bile gerek kalmadan oyun bitirebilirsin. Heroesda böyle bişey yok ya diplomacy skilli düşmanın bi kısmının sana katılmasına yarıyordu sadece. Rpg değil de strateji oyunu olmasına değinmiyorum bile lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZmJx1uveMb8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 PoR sirf combatti ya. hani combatsiz zaten pek bisey yok diyosak shadowrun dragonfall ve hongkong cok guzel oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 shadowrun'in her oyun daha iyiye gidip tam sweet spot'a gelince elemanlarin baska oyun yapmaya baslamis olmalari... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 evet o konuda ben de kirginim harebrained e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Might and Magic VII let's playi izlemeye basladim buradan esinlenip, oh memories :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 hmmpsss, hadi başlıyorum, çok pis gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 arcane said: shadowrun'in her oyun daha iyiye gidip tam sweet spot'a gelince elemanlarin baska oyun yapmaya baslamis olmalari... :( Hangi oyunu yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 benim de lionheart oynayasım var bayadır ya. bu topic o gazımı tetikledi aslında kurayım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 RamsesII said: arcane said: shadowrun'in her oyun daha iyiye gidip tam sweet spot'a gelince elemanlarin baska oyun yapmaya baslamis olmalari... :( Hangi oyunu yapıyorlar? battletech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Black-ice said: benim de lionheart oynayasım var bayadır ya. bu topic o gazımı tetikledi aslında kurayım olmadı. abi lionheartı hayal meyal hatırlıyorum da kötü bir oyundu sanki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Lionheart dümdüz diablo ya barcelonayı geçtikten sonra. IWD falan çok daha iyi oyun ondan. AoD oynayın pişman olmayacaksınız :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ben bilmiyorum liseden beri ara ara çok severek oynadığım bir oyun. paticiğe sorsan büyük ihtimalle çok kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 oha lionheart a kadar döndüysek silver oynayalım o zaman yıl 99 ilk oynadıgımda büyülemişti beni. birgün buradan wow un rep ini 2 ye katlıyacak bir oyunun haberini alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Lionheart barselonadan çıkana kadar iyi bir oyun. Hatta fransa bașı da fena sayılmaz. Ama oyunun yarısına kadar yakın bir bölümü ARTIK HARİTADAKİ HERKES ÖLMELİ OYUNU DİABLOYA ÇEVİRDİK moduna dönüșüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 aynen öyle ama oyunun evreni falan çok orjinal olduğundan bence kendini eşitliyor ya. lise nostaljisinin de etkisi çok tabi. firma batıyordu aceleye getirdiler heralde ikinci kısmı. öyle birşey okumuştum.. bu da nostalji bonusu olsun https://www.youtube.com/watch?v=Pz2ZpDB6pR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 lionheart barcelona o kadar tatliydi ki kalani ayni tadi tutturamayinca herkes sinir olmustu. setting, special sistemi + fantasy, karakter sisteminin geri kalani, factionlar hepsi hostu. muzik, seslendirmeler de iyiydi. muhtemelen erken cikardilar veya planin gerisinde kaldilar. belki de baska hublar planlanmisti, yalan oldu ve oyun arpg'ye dondu. ufak oyunlar yapan bir firmaydi. altindan kalkamamis olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 The Temple of Elemental Evil denmedi mi? pool of radiance da güzeldi ama bariz yapılamamış bir oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 sadece kavga dövüş onlar ya mask of the betrayer çekti canım go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 combatsiz degil ama Serpent in the Staglands var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 staglandsi ben de aldım kurdum oynayacağım bir ara 2d grafikleri falan çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ben Tides of Numenerayı tavsiye ederim. Ben de en sonunda başlayabildim. Sürekli oyunun başında komplex, hiç bilmediğim dünyada sayfalarca süren dialoglara bakıp off oynayamıcam diyip bırakıp tekrar denedim en sonunda o baştaki kaosu atlatıp oyunda ilerledim ve şu an oyunun %60 civarlarındayım. İyi ki de oynamışım. Tamamen non violent takılıyorum full charisma mod. Şu zamana kadar topu topu 3-4 kere girmişimdir combata. Baya sürükleyici ve ilgi çekici bir konusu ve lore u var. Planescape i seviyorsanız, bu onun tırtı hiç keyif vermez diyorsanız, öle demeyin oynayın kesin. Her karşılaştığın karakter her olay gerçekten sınırları zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar