arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 oyunu menusunden geometrisine komple bozmam iki dakika surdu. :D PDA'e gore yeni alan 2 kilometrekare. alterra'da dil bilimci olarak calisan bir hatunu oynuyoruz. mudur ablasi radyodan direktif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 early access'in şu ana kadarki tek can sıkıcı problemi, 100m ve sonrasına inmeye başladığınızda oyun 5 saniyede bir mini freeze oluyor. problemautica onun harici, fantastuica, magnifituica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 (düzenlendi) fantastuica, magnifituica Mart 10, 2019 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2019 ABAAÜÜİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 oynayamıyorum bu oyunu ben ya darallar basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Multi olsa öyle daral gelmez, atmosferin içine edileceği için minecraft underwater gibi takılır insanlar. Oyun çokgzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Yenilik ne var oyunda ? Biraz daha korku , teması yaratıkları challange olsun istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 environment benim hoşuma gitti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 sanirim pek bir icerik yok. giris questlerini yapiyorsun sonra habitat builder verip saliyorlar diye yazmislar. nereye baksan terrain bitmemis halde. creepvine seed rengi degismis. pek aydinlatmayan bir kirmizi olmus :/ etraf epey karanlik. bioluminescence serpistirsinler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 aynen, 1 saatlik fln bir content sonra habitat builderı verip bırakıyolar. simdiden bir base yapacam bakalım, sonra updateleri bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 base'i nispeten bitmis gozuken yerlere yapmak lazim. subnautica early access'de lost river'da mis gibi bir base'im vardi. oyuna girdigimde belediye yikmis gibiydi. toprak alti kalmisti ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 simdilik ilk lokasyona bi scanner room bide mat stoklucak kucuk birseyler yapacam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 starter location kucuk bi base + scanner attim. scanner'ın default rangei 300 metre. 500'er metre arayla 2 tane daha scanner attım. hem mat farmlıyorum hem de kameralarla etrafı dolasıp, keşfedilmemiş şeyleri spoiler tagle reddite atiyorum, cok keyifli :) açma derine inebileceğim bi araç olmadığı için, şimdilik kameralarla 500 metre civarını dolaşıyorum. yine benzer şekilde mushroom fieldlar var; map; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 ilk oyunu çok severim, ea'dan çok başarılı çıkan çok unique mükemmel bir survival. ama neden bunu bu kadar az content ile çıkardılar ea'de direk anlamadım. baya hikaye 1 saat maks başka hiçbir şey yok. bi 5 ay sonra çıkarsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 solar disinda energy blueprint yok galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 @paradoksalkedi ilk oyunun early access'i de baya baya boştu ilk dönemler. bu arada sanırsam content var ama buglı, devam etmeyin diyor. bende questleri yapmıyorum o yüzden. free roam takılıyorum. @arcana ben henüz bulamadım. hatta bu mantarların oldugu fieldın orda bildigin koskoca bi base buldum denizin dibinde 100 metre filan, içinde ki hiç şeyi scan ettirmedi her bok olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 buna başlıyım diyodum yenisi çıkıomuş. yenisini mi alayım eskisini mi bilemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 yenisi şu anda yarım, önce eskisini oyna. açma underwater base; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 icerige bakilirsa yenisini almak icin pek bir neden yok. ilk oyunu oynamis olanlar icin de gecerli. base yapayim, manzarasi olsun yeter bile diyemiyorsun. o kadar eksik. anca merak giderilir. early access icin bile erken olmus. pozitif yorumlar "elemanlara guvenin" tarzinda. somut nedenle yapilmis yorum yok. mis gibi oyuna donusecegine ben de inaniyorum. ama su asamada ovup, baskasina aldiracak kadar bilincsiz degilim. bir baska mevzu da oyunun yogurt yiyisinin farkli olmasi. ilk oyunda izoleyiz, tam bir survivor'iz. bu daha bir tomb raider misali. karakterden degil de olay orgusunden, anlatimdan bahsediyorum. biri radyodan yonlendirir, oburu baska turlu yardimci olur vesaire. farkli bir sey kovalaniyor. benim hosuma gitti ama herkesin hosuna gitmeyebilir. care package formunda hand holding var. onu begenmedim. orbital drop guzel bir mekanige donusturulebilir ama bu sekilde olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 şu aşamada alma kısmı, fiyatının aşırı uygunluğu ve adamların güvenilirliği. o yüzden bence tereddütsüz alın, sadece "alayım misler gibi oynayayım" kafasıyla alacaksanız almayın. Alın, girin bakın, sonra kapatın dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 aynı parayı nargileye de verebilirsin. oyun contenti duyduğum kadarıyla 2 saatmiş bi nargilenin 2 saatten fazla gideri var aroması kaçsa da fçaösmdçöa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 şimdilik early access hali o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Çatayy git a haber izle sığ adam fjdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 sea truck update geldi, fragmentları topladım bakalım matları farmlıyorum halen. https://unknownworlds.com/subnautica/subnautica-below-zero-seatruck-update/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Bladderfish'leri resmen silmisler. Eyefish bul bulabilirsen! H2O icin creepvine yemek zorunda kalinca acayip sogudum oyundan. O kadar eziyet geldi ki Seatruck deneyimleyemeden ciktim. Ne kadar terrain gelmis kestirmesi zor. Onceden beaconladigim bir base vardi emperor'in orada. Kaldirmislar. Rocket Island'da iskelenin yanina yaptim base'i. Herhalde ora terrain'in en az degisecegi yerlerden olur. Ilk oyunda orta halli bir base'im vardi, early access yamalarindan birinde toprak altinda kalmisti sdfgd. O yuzden temkinliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar