Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2017 - Sonbahar


Xenus

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=v8uJMos6TPk

sabah sabah gözümden yaş geldi.

black clover'ı izlemek istiyorum bir shounen sever olarak ama mc'nin seiyuu rezalet olmuş. tek bölümlük ova'sı vardı. o seiyuu ile bu kadar kötü değildi. haikyuu hinata'nın seiyuu'yu yapıştırıcaklardı direk. o da supporting roldeymiş, belki mc rolünü ses tellerim iflas eder diye reddetmiştir, bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Juuni Taisen çok iyi gidiyor. AotS adayı.

Black Clover - Meh. Gidişatına göre güzelleşirse izlenebilir belki ama ilk bölüm bayağı vasattı.

Ousama Game - Premise iyi, ama ilk bölümün işlenişi bayağı vasattı. 3-4 bölüm izleyip görmekte fayda var.

Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken - Eğlenceli olabilir yer yer güldürdü ama bi komedi animesi ilk bölümden kendini sevdiremiyorsa sezon boyunca işi zor, bu da beklemede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölümlerin çoğunu izledim. tavsiye istenmişti, listemi dökeyim.

Şiddetli Tavsiye

Mahou Tsukai no Yome: mükemmel bişi olacak bu seri. ghibli filmi havası var. ilk defa harry potter'ı izliyormuşum gibi hissettim. 3 bölümlük mc hakkında background bilgisi veren prequel OVA'sı var ama spoiler durumu varmış, o yüzden seri bitince izleyin denmiş manga okuyanlardan. ben onu daha önce indirmiş bulunduğum için OVA'dan başladım ama ilk bölümünü izledim sadece. TV serisine geçtim, orada biraz yavaş başladı.

Houseki no Kuni: baya orjinal bir hikaye. Madoka x Nier:Automata bi havası var. şuan en sevdiğim MC + jouji nakata şimpu. yüksek FPS kaliteli CGI anime yapmayı başarmışlar sonunda.

Juuni Taisen: psikopat dolu bir battle royal. ama içi boş değil, hxh gibi mind games, monologuing var hep. animasyon, aksiyon akıyor. ilk bölüm biraz fazla edgy ama her türlü gideri var bence. nisio isin kemerlerinizi bağlayın demiş, ilk 2 bölümden anlaşılıyor.

Kekkai Sensen & Beyond: başımızın tacı süper döndü. leo kaşarlaşmış iyice. çılgın ortama alışmış. shinpachi sesi tam oturmuş. gintoki'siz gintama gibi.

Blend S: working! seven bunu da sever. baya güldürdü ilk bölüm. karakterler iyi. sezonun baş komedisi olur bu.


İzlenir

Net-juu no Susume: MC erkek bir ergen değil, NEET bir christmas cake. <3 ciddi olalım diye kasmamışlar, light hearted komedi. baldır bacak fanservice yok. MMO gaming tropeları üzerine realist bir anime.

UQ Holder!: shoenen olarak elimizde bu kaldı. spin-off ama başka bişi izlemenize gerek yok. güzel de başladı. üstüne gory çıktı şaşırttı.

Kino no Tabi (2017): remake bu eskisini izlemeyen varsa hala. çok güzel felsefik bi animedir. ben yeni polished animasyonu beğenmedim. melankolik, moody hava bozulmuş biraz. eskisini izleyin daha iyi bence.

Just Because!: tearjerker romance SoL olur herhalde bu. anime original hikayesi belli bile değil. tsuki ga kirei havası aldım.

Evil or Live: internet bağımlığı üzerine. çocukların rehab kamplarına kapatılması falan gerçek dünyadan uyarlama. anime'deki gibi bu tarz askeri tesis gibi kamplar hep. Ousama Game yerine bu izlenir.

Code Realize - Sousei no Himegimi: industrial steampunk britain setting, art style çok hoş. mc p5'den fırlamış gibi. ağır shoujo'ya kaymayıp, aksiyon ağırlıklı olursa izlenebilir aslında.

Garo - Vanishing Line: animasyon, aksiyon iyi. mappa güzel işler çıkarıyor zaten. standalone seri. garo'nun lore'undan ama alternative universe.

Konohana Kitan: cutegirlsdoingcutethings aka babacum animesi.


Meh

Dies Irae: crowdfunded animeymiş, zaten belli etti. 70 saatlik VN'i 18 bölüme sığdıracaklar. introduction'ın dibini vurdular. ilk bölüm rezaletti. aksiyon anlamsız, dandik kareografili ve rushed af. ama en hit VN'lerdenmiş aslında, plot'un gideri var yani. ondan daha şans vereceğim buna. text'ten görsele bok gibi translate ettiler herhalde.

Black Clover: shounen MC'si hayatındaki ilk rolünü seslendiriyormuş ve tek kelimeyle rezalet. naruto ile natsu'nun embesil kardeşi olmuş. emeği geçen pierrot'un abv.

Animegataris: sonda kedi rica ettiği için droplamayacağım bunu, 1-2 bölüm daha. SoL sandım ama başka bişiye evrilecek herhalde. synopsis'ten "they ignore the impending end of the world, they talk about anime.." lolwut.

Ousama Game: adamlar mirai nikki - another'dan kötüsünü yapmayı başarmışlar. alkışlıyorum yeni mayoiga vakasını.

Imouto sae Ireba Ii: ilk 1.5dk'lık bait neydi öyle lan? anime was a mistake derken ti'ye alıyorlarmış dsdfgh. mc kız ağır thirsty çıktı ama. Sho-bitch'ten daha iyiydi ama ilk bölüm.

Boku no Kanojo ga Majimesugiru Sho-bitch na Ken: komik değildi, ecchi desen o da az.

Two Car: hard dropladım. racing anime ama olmamış. sidecar racing saçma bi spor zaten hayvan gibi tehlikeli. karakterler çok boş. foken kneelers.


Sleeper Hit:

Shoujo Shuumatsu Ryokou: made in abyss'in boşluğunu kapatabilir bu. atmospheric mystery adventure, grimdark undertone ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Gecen sezon biraktim anime izlemeyi gibi oldu, hicbir sey begenmedim. Bu sezon bakmak icimden bile gelmiyor. Isden eve geldigimde zaten 20 olmus oluyor =(

Soyle 91 Days ya da Non Non Biyori kalitesinde bir sey var mi, turu fark etmeden epey kaliteli yani turunde? 3-4 tane takip edeyim en azindan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sezonun en iyisi Made in Abyss, mutlaka izle.

Onun haricinde Kakegurui çok iyiydi.
Yine geçen sezondan Ballroom e Youkoso var, bu sezon da devam ediyor, tür farketmeksizin kaliteli dediğinde akla ilk gelenlerden.


Bu sezon daha yeni başladı yorum yapmak için erken ama şimdilik Mahoutsukai no Yome en güzel gibi gözüküyor.

Action olarak Juuni Taisen ve Kekkai Sensen sequel var.

Shoujo Shuumatsu Ryouko nasıl gidecek bilmiyorum ama çok hoş.

Bunun haricinde Shokugeki no Souma ve Sangatsu no Lion sequel var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...