Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Sorun arabada degil abi. nerde ne yapacagini bilmeyen okuzde. Oturmussun cadde kenarinda pazar sabahi, guzel guzel kahvaltini yapiyorsun, 3 metre otendeki hayvan trafigin o noktasinda sikismis diye konutugunu duyamiyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Nekro said: onlardan önce custom motorların sesi var chopperlar. Balkona çıkıp negevle taramak istiyorum onları. Çıksam sağır olurum gerçi Hacmi büyük olan normal motorlar da baya ses çıkarıyor. Ses çıkarıyor diye motor sürmeyecek mi vatandaş? Ses geçirmeyen cam çözüm ama klima yoksa sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Sürmeyecek evet. Mahalle arasında sokaklarda debriyaj çekili max devir bağırtacaksa, 1. vitese alıp max devir sürecekse sürmeeycek. Ben de gidip vuvuzela alıp sokata vatandaşın kulağının dibinde bağırtsam ne yani vuvuzela ses çıkarıyor diye öttürmeyelim mi desem durum daha net anlaşılacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 aynen sürmesini bilmeyen sürmeyecek meskun mahalde en az ses özeniyle sürecek ki zor bişey değil şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ferrari vs büyük motorlu araçların sesi tamamda. Bu motor sesiyle alakası yok , asfalt delen makineler , pancar motorları gibi sesleri oluyor. Araba zaten şahin, şahinle ne dikkati çekeceksin allahın çomarı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Satari said: Nekro said: onlardan önce custom motorların sesi var chopperlar. Balkona çıkıp negevle taramak istiyorum onları. Çıksam sağır olurum gerçi Hacmi büyük olan normal motorlar da baya ses çıkarıyor. Ses çıkarıyor diye motor sürmeyecek mi vatandaş? Ses geçirmeyen cam çözüm ama klima yoksa sıkıntı Var bir suru buyuk motor sahibi vatandas oturdugumuz yerlerde, goruyorum. Adam aliyoru motoru, evinin onunde calistirmadan sokagin sonuna kadar itekliyor, ordan basip anayola cikiyor. Ne uyuyan bebeleri uyandiriyor ne de kafa utuluyor. Motorun var diye gurultu yapip kafa sisirmek zorunlulugun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Tim haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ahahahsdjsajdhsajd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tim haklı da gbr'de yaşıyor. bura en çok bağaranın haklı olduğu yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Satari said: Nekro said: onlardan önce custom motorların sesi var chopperlar. Balkona çıkıp negevle taramak istiyorum onları. Çıksam sağır olurum gerçi Hacmi büyük olan normal motorlar da baya ses çıkarıyor. Ses çıkarıyor diye motor sürmeyecek mi vatandaş? Ses geçirmeyen cam çözüm ama klima yoksa sıkıntı stock egsozlu 600cc ve üzeri SS ler rahatsız edici bir gurultu cikarmadan gecebilir istiyorsa. Ama bu bahsettiğim chopperlar mümkün degil tam bir gürültü makinası cunku. Ki zaten herkes soylemiş gürültü cikariyorsa bu kadar her türlü sürmeyecek tabi. Vatandaş kusura bakmasın kendi keyfi için tüm sokağın kulağını silkmesin bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Bunlar hep gençtir, erkektir yapar diyen gerizekalı teyze ve amcaların ürünü. Hatta kendi oğlu böyle sokağı rahatsız ederken işte benim oğlumun farkı diyerek kasılıyordur birde. Şu gürültüye bi çözüm bulunmalı. Sesli eds olmalı. Hatta ses bombası ile aynı kefeye soksalar çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Fistan said: Tim haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 zaaaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Bu dram falan değil net o.ç. luğu. ( annesi hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Abi dur sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 fenn said: Bunlar hep gençtir, erkektir yapar diyen gerizekalı teyze ve amcaların ürünü. Hatta kendi oğlu böyle sokağı rahatsız ederken işte benim oğlumun farkı diyerek kasılıyordur birde. Şu gürültüye bi çözüm bulunmalı. Sesli eds olmalı. Hatta ses bombası ile aynı kefeye soksalar çok memnun olurum. Polis bagliyor abi yuksek sesli araci. Rusvetle falan yolunu buluyo ferrariler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Cokomantis said: tim haklı da gbr'de yaşıyor. bura en çok bağaranın haklı olduğu yer. seni hafif kıvırcık saçlı, az esmer, tombiş yanaklı ama sıska, 1.70 boylarında sevimli bir delikanlı olarak hayal ediyorum hep. ıstırırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 tamam anladık evin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Esh said: fenn said: Bunlar hep gençtir, erkektir yapar diyen gerizekalı teyze ve amcaların ürünü. Hatta kendi oğlu böyle sokağı rahatsız ederken işte benim oğlumun farkı diyerek kasılıyordur birde. Şu gürültüye bi çözüm bulunmalı. Sesli eds olmalı. Hatta ses bombası ile aynı kefeye soksalar çok memnun olurum. Polis bagliyor abi yuksek sesli araci. Rusvetle falan yolunu buluyo ferrariler. Ben diğer arkadaşlara öm atmışım yanlışlıkla. Polis mesela bizim motora bir şey demiyor çünkü susturuculu vs ama komşular mahallede pek ses olmadığı için rica ediyor. Garaj yolunu çıktıktan sonra zaten debriyajla çıkıyoruz sokağa kadar ama yine de ses wololo yapıyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Satari said: Hayır abi olmuyor. Caddeye kadar götürüyorsun caddede artık el mecbur basıyorsun yine ses çıkıyor. Ha bence sizin dediğiniz kadar bir gürültü çıkmıyordur bizim motordan ama yine de yüksek sessiz mahalle için ama kusura bakmayın motor sürme madem cevabı beğenmeyen terk etsin kafası bir cevap çok ironik olmuş :D. Çünkü bu tam olarak senin yaptığın şey. Ben gürültümü yaparım rahatsız olan gitsin o zaman kafası. Tartışılacak bir yanı da konunun. Gürültü yapan motora binmeyeceksin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Chopperı arabası olmayanların kıskanma topiği Chatlayın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Nekro said: Satari said: Hayır abi olmuyor. Caddeye kadar götürüyorsun caddede artık el mecbur basıyorsun yine ses çıkıyor. Ha bence sizin dediğiniz kadar bir gürültü çıkmıyordur bizim motordan ama yine de yüksek sessiz mahalle için ama kusura bakmayın motor sürme madem cevabı beğenmeyen terk etsin kafası bir cevap çok ironik olmuş :D. Çünkü bu tam olarak senin yaptığın şey. Ben gürültümü yaparım rahatsız olan gitsin o zaman kafası. Tartışılacak bir yanı da konunun. Gürültü yapan motora binmeyeceksin işte. Gürültü yapmayan motor yok abi. Elimizden geleni yapıyoruz işte ses çıkmasın diye. Hala o zaman sürme diyorsan diyebileceğim camları ses geçirmez yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Haftasonu en sevdiğim keyfim motor sürme hani yapabildiğim kadar az ses çıkarmaya çalışıyorum onun dışında motor çalışırken çıkardığı ses için sizden ne özür dilerim ne de umrumda olur kusura bakmayın. Ben ses çıkmasın diye önlemimi aldim aynı ses arabadan da çıkıyor hani toptan yasaklayalım motorlu araçları o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 arabayla motorun sesini karsilastiriyorsan kulakta problem var demektir ki stok egzoslu motorlar sorun olmuyor genelde.Barbarosta bulunan 3 isik arasinda(shell,darphane,kopru ayrimi) her gece resmen yarisiyor motorlar,belediyeye sikayet ettik karayollarina,ona sikayet edince polise,polise sikayet edincede karayollarina yonlendirip bir sey yapmiyorlar.Bu tipler yuzunden motor kazalarindan sonra vurdumduymazlik ve oh olsunculuk artiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 bana egzosunu söyle sana kim oldugunu söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar