fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Nod 32-5 i güncellerken nod32-10 teklif etti tamam dedim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise şu hatayı alıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 format c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Safe mode'da bootlayıp kaldır nod'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Nod 33 kuracaksin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Yillardir antivirus kullanmiyorum hic sorun yasamadim. Windows defender falan yetiyor. Akilli kullanip her indirdigin dosyayi acmazsan sorun olmuyor. Nod32'yi sil gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Hepinize tesekkür ederim. Biraz diski boşaltıp rahatlattım , birde antivirüsü sildim , sorun yok şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Nod 32 -10.1.3 gibi bir sürüm. Bende böyle oldu , uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2017 neutrino said: Yillardir antivirus kullanmiyorum hic sorun yasamadim. Windows defender falan yetiyor. Akilli kullanip her indirdigin dosyayi acmazsan sorun olmuyor. Nod32'yi sil gitsin. açmayacağın dosyayı niye indiriyosun abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Nod 32 Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Esh said: Nod 33 kuracaksin abi ahhaa lan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 teyzem nod 32 kurarken cigerine virus girdi uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 nod32'nin götünün kılıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 of gif çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Esh said: Nod 33 kuracaksin abi ya kardeş kusura bakma da altına donanım gurusu yazdırıyorsan sorular basit de gelse adam gibi cevap vereceksin. hayret bişey ya. sonra her yerde ülke bk gibi, kimse işini layığıyla yapmıyor diye söylenmesini bilirsin.., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Yazilim gurusu yazmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 ahah. böyle işgüzar memur görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Zone alarm diye bi program kurdum , kaldıramıyorum. İnat etti bende inat ettim. Güvenli mod falan denedim olmuyor. Nasıl kalkar bu inatçı program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 goldbären said: ahah. böyle işgüzar memur görmedim. lan olm yazılımcı olan sensin. yardımcı olsana adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Zone alarm so 1998 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Neden kurduğumu bile unuttum ama kaç yıldır gereksizce yer kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Zone Alarm yaşıyormu ya :) Eset Smart Security kullanıyorum yıllardır, ofisteki tüm PC lerde de yüklü. Hiç sorun, sıkıntı yaşamadık. Hatta evinde illegal olarak kullanan arkadaşlarda var sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 fenn said: Hepinize tesekkür ederim. Biraz diski boşaltıp rahatlattım , birde antivirüsü sildim , sorun yok şimdilik en azından disk mutlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar