Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Astigmat cok sikko bisi abi nasil dayandin bunca yil snopy imax gozlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 benim de yuksek gozler miyop + astigmat çizdireyim diyorum bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Sağlam bir göz doktoru bulsam bende gideceğim. Bir tanesine gittim bir şeyin yok gözlerin yorulmuş, gözyaşı kanallarında sorun var sadece diyip göz damlasıyla postaladı.Bana kalsa FPS de sıkıntı var damla falan kurtarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Astigmatin o kadar artmasi garip ama gelisimsel bozukluktur ve cok dramatik degismez benim bildigim. Yanlis olcum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 neutrino said: Cerceve nasil foto atsana, bakalim patinin ayakkabi zevki sonrasi cerceve zevki nasilmis. Benim kullandiklarim sunlar; https://www.etniabarcelona.com/images/products/4-MALMO-BKWH-48_1.jpg https://d26hhearhq0yio.cloudfront.net/content/misterspex/produkte/grafiken/6534564_a2.jpg Kemik olanin markasi ne ? Cok guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 elesso said: gözlük gereksiz ya 2 numaraya kadar :D kotayı yüksek kalite streamle harcamamak lazım. astigmat varsa kaçarı yok. bende 0.75 0.50 miyop var. ama astigmat yüzünden pert oluyor görüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 1.5 astigmat falan var 1.5 miyopa ek ben de takmıyorum gozluk ama zorlanıyorsun tabi hersey flu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Lens iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Lazer daha iyidir. Hayatımın en iyi kararı. 4.5 numara miyop vardı 144p'den 4K görüntüye geçtim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 kaça yapıyolar ameliyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 benim kuzenin 8 mi ney gözler, çizdirme işini çok araştırdı, türkiye'de yaptıranlar baya yürek yemiş. manyak olmak lazım falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Gözlük övmüş herkes bende acık lens öveyim, 7-23 yaşları arası komple gözlükle geçti. Sonra lens ile tanıştım vay babam dedim 4k kalite geldi gözlerime, baya baya renkliymiş dünya dedim. Bide soğuktan sıcağa geçerken ki bu buharlanma bitti, sırf onun için bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 sabonis said: benim kuzenin 8 mi ney gözler, çizdirme işini çok araştırdı, türkiye'de yaptıranlar baya yürek yemiş. manyak olmak lazım falan diyordu. Lazer ameliyat yapan goz doktorlari gözlüklü :) Benim goz doktoru aile dostumuz, yillarin profu, cizdireyim mi diye sordugumda, ben cizdirince cizdirirsin diyor Bi bildigi vardir diyip cizdirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 elesso said: zaten karşındaki kadının bilinçaltında kusurlu geni olan adam algısı yaratıyorsun. çocuğunun gözleri bozuk olma olasılığı artacak seni seçrse asdfg bizim bilinç altımıza niye böyle şeyler olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 oluyordur, niye olmasın. koca meme, popo sevmeler bilinçaltından gelen şeyler değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 senko said: sabonis said: benim kuzenin 8 mi ney gözler, çizdirme işini çok araştırdı, türkiye'de yaptıranlar baya yürek yemiş. manyak olmak lazım falan diyordu. Lazer ameliyat yapan goz doktorlari gözlüklü :) Benim goz doktoru aile dostumuz, yillarin profu, cizdireyim mi diye sordugumda, ben cizdirince cizdirirsin diyor Bi bildigi vardir diyip cizdirmiyorum. iyi de bunun ana sebebi yakın görüşü bir miktar bozması ameliyatların, göz doktorlarının da buna ihtiyacı var. gözü 8 numara olan adamın yakını süper görmesini gerektiren bir mesleği yoksa her türlü değer bence. annemin de 5,5 civarıydı. evet yakını biraz daha zor görüyor ama skerim yakını diyor yani dünyanın geri kalanını görebilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 copry said: neutrino said: Cerceve nasil foto atsana, bakalim patinin ayakkabi zevki sonrasi cerceve zevki nasilmis. Benim kullandiklarim sunlar; https://www.etniabarcelona.com/images/products/4-MALMO-BKWH-48_1.jpg https://d26hhearhq0yio.cloudfront.net/content/misterspex/produkte/grafiken/6534564_a2.jpg Kemik olanin markasi ne ? Cok guzelmis Armani abi, 7074 mu 7040 mi oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 PrudenT said: senko said: sabonis said: benim kuzenin 8 mi ney gözler, çizdirme işini çok araştırdı, türkiye'de yaptıranlar baya yürek yemiş. manyak olmak lazım falan diyordu. Lazer ameliyat yapan goz doktorlari gözlüklü :) Benim goz doktoru aile dostumuz, yillarin profu, cizdireyim mi diye sordugumda, ben cizdirince cizdirirsin diyor Bi bildigi vardir diyip cizdirmiyorum. iyi de bunun ana sebebi yakın görüşü bir miktar bozması ameliyatların, göz doktorlarının da buna ihtiyacı var. gözü 8 numara olan adamın yakını süper görmesini gerektiren bir mesleği yoksa her türlü değer bence. annemin de 5,5 civarıydı. evet yakını biraz daha zor görüyor ama skerim yakını diyor yani dünyanın geri kalanını görebilince. Bildigim kadariyla yakini da tam bozmuyor ama derinlik algisini kotu etkiliyormus. O yuzden cerrah, elektronikci gibi yakina bakip derinligin onemli oldugu islerde calisanlara tavsiye etmiyorlar. Benim asil cekindigim goz kurulugu yapiyor olmasi ve gece yildizlari, ayi bugulu gorme ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Yıldızları bugulu gormekten niye cekinion ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 türkiye'de % olarak ameliyatın başarılı geçmeme riskinden bahsediyodum ben siz nerelere geldiniz la :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 senko said: Yıldızları bugulu gormekten niye cekinion ki? Yildizlari, ayi falan gormek cok guzel seyler abi sdfs Bi de sadece o degil, gece araba kullanirken falan da ayni sekilde sorun yaratabiliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Guzel aynen Gece araba kullanırken lens mahvediyor beni, o hele karsidan gelen arac uzun yakmissa kor sekilde ilerliyorum. Bu şekilde bir etki yaratiyorsa hos degil. Parlamayi engelleyen gozlukler varmis, ondan bi tane alip arabada bulundurmak lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 benim gözlükte var o filtreden, baya güzel taksitleri de güzel ama olsun değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Ya benim de super hd gozlerim 0.5 de olsa bozulunca uzulmustum. Boyle olmaz deyip gozluk takmistim direkt ve sanirim bir yil surmedi cikardim gozlukleri. Cunku uyuz olmaya meyilli bir tipim ve karakterim var ve gozluk direkt uyuzluk giciklik turbosu gibiydi tipime. Belki baska model gozluk denerim yakin zamanda cunku tam super gorememek farkettigimde canimi sikiyor hala :D (bi de ilerledi sanirim 1 falan oldu, uzaklari bugulandiran cinsten adini da unuttum acikcasi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2017 uzagi goremiyorsan miyop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar