oldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 armut dibine düşmüyor işte her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Yazik lan bir insan arabasiyla nasil boyle duygusal bag kurabiliyor hep anlamak istemisimdir. Almanyada falan olsa cildirir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Lan hala bana mi salliyosunuz burda shdhdjjs. Sigorta firmasiyla gorustum, hatalarini telafi edeceklerine ikna oldum, ozur dilediler, sorun yok telafi edilecek bir konu dedim ve ayrildik. Daha onceki postlarimda da belirttigim gibi kafam guzelken haberi ogrenmemle actigim bir baslik, fetocu gibi linclenecegimi tahmin edebilecek kadar ayik degildim. Arabamla veya malimla mulkumle hava attigimi dusunmuyorum, hayatimin hic bir evresinde boyle bir ihtiyac hissetmedim. Hala arabamin modeli tartisiliyor enteresan bicimde. Ben cumle icinde iyi bir marka dedim diye bi sikmediginiz kaldi, gelip buraya fotograf atsam havadaki buluttan yer tespiti yapip agzimi burnumu kirarsiniz diye korkuyorum. O yuzden kapatiyorum konuyu. Bu arada 10k-60k arasi post sayisi olan hesaplar "bu kadar araba seven tipler tam mal ya ehehehe" tarzi mesaj atiyo, forum hesaplari banlansa 2 hafta aglarlar, yalansa yalan diyin. Birakin arabam once dogal afet sonra yabanci birinin hatasi yuzunden beni 40-50bin tl zarara sokunca azicik dertleneyim. Cok sey istemiyorum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Kesin volvo abi s40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Fistan said: alt tarafı bi araba için 3 paragraf içlenmişsin turklerin arabalari cok kiymetli. ekside de vaedi boyle bir baslik arkadasi 3bin devirin ustune cikinca kafayi yiyormus filan. yaralanma da umrunda degil baksana halen "malima nasil zarar verirsin" kafasinda. muhtemelen arabasinin paketinu soylerken boburlenen tiplerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Oripxnot said: küheylan said: Oripxnot said: Patlamis misirimi aldim izliyorum ben. Bu merso bmw binenlerin hepsi oc zaten, hepsi asosyal cahil ayak takimi, hepsi arabalariyla toplumda yer edinmeye calisiyo ama paticik neferleri sayesinde nasip olursa kafasini ezecegiz hepsinin. düzgün konuş lan biz sana oc diyor muyuz? Abicim sen bi psikologa falan gorun Mercedes kullananlara oc dedin mi demedin mi? Yanlış mı okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 op bak benim arabamla özel bağım var, kullandığım araba üzerinden beni büyüten yetiştiren o arabayı almamı sağlayan okullarda okumam için dikiş kurslarında öğretmenlik yapan anneme para karşılığı cinsel ilişkiye giriyor diyemezsin. ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 saçmalamada sınır tanımıyorsunuz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Pencereden arabama baktım, 2 haftadır yıkanmadı küsmüş olabilir mi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Esh said: Kesin volvo abi s40 Volvo ya binen adam öyle kolayca triggerlanip sağa sola sektirmez abi. Bmw Vw falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Wotun arkasından kesin volvo abi denmesi güldürdü. Ben oyumu bmw ye kullanıyorum. Beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kardesimde bmw, babamda mercedes var oc lafini kesinlikle kabul etmiyorum. ban icin gerekli sikayati yaptim her onune gelen her onune gelene kufur edecekse burasi forum olmaktan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 oc olmamak için mercedesime binemiyorum neyse ki harley im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 overclock olmak kötü mü o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 abi ben originalcontent olmak istememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Volvo volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Oripxnot said: "ulan denyo, bu arabayı denyo gibi sürmesen başka arabaya arkadan çarpabilir misin, denyo oğlu denyo. sen sigortacısın, beni nasıl zarara uğratmayı başarırsın lan" trafikte her zaman kaza olabilir. arabalarımızı sigortalamamızın nedeni de zaten bu. kaza yapması için "denyo gibi sürmüş olduğunu" nerden çıkarttın onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Jeeztro said: abi ne güzel işte, sen yokken baban ilgilenmiş, ruhun duymamış, hatta sen üzülme diye özellikle saklamış. daha ne istiyorsun lan hayattan. babamla bir cümle daha konuşabilmek için neler verirdim. gece gece olmadı şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Adam yakti ortami. Amk ben bile efkarlandim, assa inip icicem simdi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 araba neymişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 ferrariymis arkasindan alevler cikiyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 bazen topic'leri sondan başa doğru okuması keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Sasece ilk mesaji okudum. Malınızı cok sevmeyin abi gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 senko said: kardesimde bmw, babamda mercedes var oc lafini kesinlikle kabul etmiyorum. ban icin gerekli sikayati yaptim her onune gelen her onune gelene kufur edecekse burasi forum olmaktan cikar. adama 20 kisi saldirinca o da mubalaga sanatiyla ironiyi birlestirmis bir laf etmis, kac yasinda adamlarsiniz etkilenmeyin bu kadar, ki adamin lafi kastetmedigi de asikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Bende fiat var. Ben iyi aile çocuğu mu oluyorum ! Geçiniz. Arabaya göre karakter olayını malesef aşamayacağız. Almanya da milyonlarca Mercedes üreten adamlar bisikletlere biniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar