Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Liebe said: abi vw olsa iyi bir marka demezdi bence bilemiyorum altan... lütfen! tok kapı sesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 goldbären said: adam olayı materyal boyuta dökmemek için özellikle marka model yazmamış, orta sınıf burjuva üyelerimizi hemen bir korku salmış "acaba benden zengin mi" diye. hepinizi toplasak bir adem etmezsiniz lan. adam gibi adam ad3m başkan. olm adam arabası için resmen dert sahibi olmuş, kederlenmiş, arkadaşlarının avutması yetmemiş foruma vurmuş kendini. ne için, araba için sdsfsds akıl fikir de sormuyor abi üzülmüş resmen avuntu arıyor. aynı hikayeyi manitası için yazmış olsa; -"kız arkadaşım geçen yolda düşüp kolunu kırdı, hastaneye götürdük yakışıklı bir doktor bunu muayene etti daha sonra bizimki buna tutulmuş, vurdurmuş, şimdi geri döndü kaporta düzeltilmiş ama ağır hasar kaydı var ne yapmalı?" diye sorsa kızın vücut ölçüleri nedir, uyruğu nedir, kaç yaşında gibi sorular sormazdık diye düşünüyorum. sorry k3nks ama bu başlı başına materyal birşeyle alakalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 abi dr vursa hasar mi birakir..herturlu..rektifiyesini yapar kilometresini sifirlar ustune havayastigi gibi ekstra aksesuarlar takar da verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 baba müteahhitse araç bmw 5.20 (beyaz) değilse volvo s40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 babacan müteahhitse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 müteahhit kasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 AHAHAH. Gece alkollüyken aldım olayın haberini, eve geçip dertlendim. Bi salmamışsınız trash talka başlamışsınız hemen :) Neyse birazdan gidip halledicem zaten olayı. Bana da ödülleri dağıtmak kalsın o zaman. en anlayışlı; khaled, adam insan gibi destek olmuş, hakkaten biri insanlık yapınca şaşırır hale geldik en iyi analizci; goldbaren, nokta atışı aq. en kötü analizci feamer, passata sallama motivasyonu güzel ama tespit kötü. en şişman, kompleksli beyaz yaka ödülü; masa. adam tribe girmiş ya resmen ahaha jüri özel ödülü; jeeztro, başın sağolsun, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 en şişman benim lan, masa sıska. beyaz yaka da değil adam. cuma yaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ee araba ne , kim kazandi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mercedes c180 Gerci orta ust degil. Bmw 5.20 gercekten de cuk oturuyor skdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Liebe said: goldbären said: adam olayı materyal boyuta dökmemek için özellikle marka model yazmamış, orta sınıf burjuva üyelerimizi hemen bir korku salmış "acaba benden zengin mi" diye. hepinizi toplasak bir adem etmezsiniz lan. adam gibi adam ad3m başkan. olm adam arabası için resmen dert sahibi olmuş, kederlenmiş, arkadaşlarının avutması yetmemiş foruma vurmuş kendini. ne için, araba için sdsfsds akıl fikir de sormuyor abi üzülmüş resmen avuntu arıyor. aynı hikayeyi manitası için yazmış olsa; -"kız arkadaşım geçen yolda düşüp kolunu kırdı, hastaneye götürdük yakışıklı bir doktor bunu muayene etti daha sonra bizimki buna tutulmuş, vurdurmuş, şimdi geri döndü kaporta düzeltilmiş ama ağır hasar kaydı var ne yapmalı?" diye sorsa kızın vücut ölçüleri nedir, uyruğu nedir, kaç yaşında gibi sorular sormazdık diye düşünüyorum. sorry k3nks ama bu başlı başına materyal birşeyle alakalı :( kesinlikle sormazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 2. posttan foto istenirdi diyenler bu mesajin altında buluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 rezalet gibi rezalet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 babanı biraz azarla hayın evlat gibi, bir daha yapmasın. o arabaya da daha binilmez tiksinmişsindir. sigortacının da camımı indir, pardon kazayla oldu de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Esnaf doblosuymuş araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 yanlıs tespiti en iyi tespit secmis adam (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Şu araba sevdalılarını anlamıyorum. Arabana vurulunca veya vurunca canın acıyıp böyle takacaksanız , gidin her tarafı vuruk ( ağır kazalı değil tabiki sapasağlam araç olupta çizikten, sürtmeden vs boyalı) araba alın. Bak ben hangi akla hizmetse gidip boyasız , kazasız, masrafsız araba aldım 3-5 bin fazla vererek 2 kere arkadan bize çarptılar, 1 kere biz arkadan çarptık hafifçe. Bariyerlere sürtme sonucu sol arka,ön çamurluk ve kapılar boyandı. Cana gelmediğine dua ediyorum. Bu kazalar sonucunda motor vs zarar görmedi. Plakalar bile değişmedi, sadece boya var. Arka plastik tampon nasılsa karşı taraf ödeyecek diyerek tamamen boyandı. Önde boya yok. Ön- arka çamurluk ile sol ön -arka kapılar şerit şeklinde bariyerin zarar verdiği yerler boyandı. Şimdi satmak istesem "bo orobo boyolo " diyen ve arabayı sanki ölümlü kaza olmuş gibi gösteren gerzeklerle uğraş dur. Bir daha araba alırsam boyayay falan bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 @fenn, türkiyede bazı insanlar malının kalitesiyle toplumda yer edinebilecegini zannediyor. hep ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Ahahhaha nefret soylemleri baslamis. acun ilicaliya fatih terime falan sallayin ya ben o kadar zengin degilim merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 nefret söylemleri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 (facepalm)(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 araba bmw 3.16 ya da 1 serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Fistan said: nefret söylemleri mi ? Nefret soylemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 abicim sen bi psikologa falan görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Bu fistan niye bu kadar yukseldi taniyan anlatsin ya harbi merak ettim. Kasimpasali akp'li ergen gibi "abicim" falan diyo ssggdhdhdhf.Usenmemis 60bin post atmis sanal bi sitede, mutlaka benden iyi taniyan vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar