WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 tanısan seversin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 hayvanları sevip sevmemek bi tercih olmamalı onlarla birlikte yaşamak için mecbur sevmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Sevmemekte tercih degil ki, icimden gelse severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 otomatik olarak doğuştan olması lazım sen sonradan edinmişsin o durumu cocukluguna falan inelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Olabilir Ineriz bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 demek istediğim hayvanları sevmiyorum demek dışında ne yapıyorsun hayvanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Bisi yapmiom Notrum Ne bileyim evde kedi dolassin fln rahatsiz olmam varligindan, ama kucagima alip sevmem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 tamam zaten o kadarı yeterli :D sevmiyom demene gerek yok sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 bu olay insanlara duyulan nefretten kaynaklı değil. sevme/sevilme ihtiyaçlarını insanlarla gideremedikleri için hayvanlara yöneliyorlar. aramızda psikolog varsa daha doğru cevaplar verebilir sanırım. benim garibime giden nokta şu: hayvanlara karşı çok duyarlıyken insanlara karşı bu kadar duyarlı değiliz. mesela yolda çaresiz bir kedi gördüğümüzde onu alıp veterinere götürmeyi isterken çaresiz bir insana herhangi bir yardımda bulunma isteği oluşmuyor. insanlar konuşurken hep "ya şurda hasta bi kedi gördüm çok kötü oldum canım sıkıldı" gibi cümleler kuruyor ama hiçbirinin ağzından "şurda şöyle birini gördüm, içim acıdı" demiyor. en azından ben duymadım şu ana kadar. bunun sebebi belki de başta söylediğim sevme/sevilme ihtiyacının insanlarla giderilememesinden dolayı onlara karşı oluşturulan bir savunma mekanizmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 kedilerle vakit geçirmenin, kadınları anlamak için faydalı faaliyet olduğunu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Basligi guncelde gorunce vici bilmemnenin actigini tahmin etmistim. Yorunge disina ucmasi beni mutlu etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 cunku ınsanların kendı baslarını caresını bakabılceğını dusunuyoruz beklıyoruz. aynısını hayvanlar ıcın demıyoruz. cocuklar ıcın nasıl demıyosak aynı durum ıste. acıma duygumuz acızlıkle orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Kedi direk Charm Person atıyor zaten. Kediden nefret eden, kedili eve zor giren babam kız kardeşim evine kedi getirince, kendisi de kediyle biraz zaman geçirmek zorunda kalınca kedi sever çıktı hemen. Gidip bir iran buldu, beslemeye başladı kendisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 senko said: Neymis o hastalik merak ettim bak :) Yenebilir hayvanlar disinda, ben pek hayvan sevemiyorum. Insan zaten sevmem Belki benimki de hastaliktir Seninkisi edgelordluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 GERGE said: Kedi direk Charm Person atıyor zaten. Kediden nefret eden, kedili eve zor giren babam kız kardeşim evine kedi getirince, kendisi de kediyle biraz zaman geçirmek zorunda kalınca kedi sever çıktı hemen. Gidip bir iran buldu, beslemeye başladı kendisi de. Eşim de kedi görünce zıplardı. Yolda görse yolunu değiştirirdi. Sonra bir yaralı/hasta sarman yavruyu merhametimizden eve aldık. Dünya masraf yaptık hastanede yatırdık ağırladık, iyileşti tosun gibi oldu. Eşim sarılıp sarılıp öpüyor. İkinci kediyi istedi bir kedi daha aldık. Gözlerime inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Aynen kedilerde o olay var; hani nispeten genç insanları geçtim ananem kedi düşmanıydı; benim veledi daha 6 haftalıkken kucağına bi verdim, bir ay beraber uyudular ksdjfhdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 kediyi asil uzaktan seversin evine gelince kotu, "oyun oynamasi" tirmalayarak olur mu bir hayvanin? veterinere gotursen bir pence darbesiyle gozunu cikarabilme ihtimali var. kopek gibi bir hayvan varken bilemiyorum altan.. simdi not all argumanlariyla gelmeyin biliyorum sizin kediniz hic yapmaz oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 başarısız bir bait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 GERGE said: Kedi direk Charm Person atıyor zaten. Kediden nefret eden, kedili eve zor giren babam kız kardeşim evine kedi getirince, kendisi de kediyle biraz zaman geçirmek zorunda kalınca kedi sever çıktı hemen. Gidip bir iran buldu, beslemeye başladı kendisi de. buldu derken nerden buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Bir tanidigin kedisi yavrulamisti, ondan bir yavru satin almis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 ha ok ben de barınakta sokakta falan varsa ilginçmiş diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 sardalya said: veterinere gotursen bir pence darbesiyle gozunu cikarabilme ihtimali var. İşin kötüsü eğer pençeyi atar gözünü tutturursa, yakınlarda özel hastane değil de Ege Üni. Hastanesi gibi bir yer varsa adamı sırada bekletiyolar. Bak aklıma getirdin azıcık daha küfredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 benim rahmetli kadayıf kucağa aldığım zaman çok sinirlenirdi. Göze doğru bir hamle yapar ama son anda çekip yanağıma koyardı patiyi. ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar