k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 o zaman içinde patlamış gibi bi şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Bss_ZW5utV4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 çomarcık.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Feamer said: paticik temsili: https://i.ytimg.com/vi/_3aiFBYeBlI/maxresdefault.jpg HAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 aktiftablet said: https://i.hizliresim.com/aGQAN4.jpg sondaki körükleyen herifin forumun kumpircisi olduğunu yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 dana22 said: bunun paticikle alakasi yok ..kisiler ile alakali.. Abi güzel demişin :) aynen kişiler ile alakalı. mesela pati de şöyle bir durum var. bir birini tanıyan kişiler haksız olsalar dahi birbirine destek çıkaraktan seni haksız duruma sokuyorlar. sonra haklıyken haksız duruma düşen kişinin tanıdıkları geliyor ortam şenleniyor. sonra yancılar var. Forumdaki kaliteli adamın peşinde dolanıp ,onlar neree yazarsa yancılar da peşlerinden 2,3 cümle yazıyorlar. Bide benim gibi solo takılıp habire laf yiyenler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Belki de sen habire laf yediğin için ortamı öyle hayal ediyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Karabaglardan ortam nasil gozukuyo acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Esh said: Karabaglardan ortam nasil gozukuyo acaba işte örnek arkadaş. Bir kaç kişi laf soktugumuz için peşimi bırakmıyor. kanka sen niye böylesin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 EŞ'E LAF YOK. ARKADAŞIM O BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Ne tarz bi arkadaşın? eş e ona göre davranayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Iz ban thee blackties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Genghis Khan var, o da atarli semtlerimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Demek o tarzsın eş. anlamıştım zaten. canımsın seviyorum seni. 2. kordonda fazla takılma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 İzmir candır..karabaglar izmirdir.. Hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar