Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bu online, internet üzerinden buluşma, yazışma, fotoğraf-videolu, tanışma kaynaşma olaylarına ne diyorsunuz? yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? yanlışlıkla çektiğim videoyu eski ev arkadaşıma yollayınca bir intervention meeting e ihtiyacım olduğuna karar verdim, vurun. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Tenasül uzvunun videosunu ev arkadasina mi yolladin. E bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 hiçbirşey anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ne videosu çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Bi dk bi dk bu son olay mı yoksa ikinci defa mı yapıyorsun? Bi sonrakinin bana gelmesini bekliyorum artık grego. Yalnız affetmem noyanın küsküyü koyduğu gibi ahanda gregonunki diye ifşa ederim seni. Interventionı da kendi kendine yapabilirsin, misal tek elin yerine iki elinle yazarsan mesajları doğru kişiye atarsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 happn tinder mi diyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ev arkadaşı erkekse yine kötü ama toparlaması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Tinder kaydolurken kütük numarana kadar sahip olmak istediği için fake facebook hesabı açmayacaksan uğraşılmaz bence. Gerek yok şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 evet, utandığım bir detay değil ya. gönderdim, arkadaş ters bi video olduğunu anladım bakmadım dedi ama bilmiyorum, baktıysa da çok problem değil. kjnsfgb ve de evet, tinder, hppn, sözlük orası burası diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ben internetten foto bulup atiyorum olabildigince anonymous, fakese ben de fake atmis oluyorum bulusursak da yanyana koyup incelemiyor bu muydu diye tabii siyah kurtarma halati atarsan farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 detaylı sorsana azıcık olm. videoyu yanlış kişiye göndermenin tinderla bi bağlantısı yok ki. o senin kendi dangozluğun. neye cevap vereceğimi şaşırdım nasıl topic lan bu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Rewendor said: Tinder kaydolurken kütük numarana kadar sahip olmak istediği için fake facebook hesabı açmayacaksan uğraşılmaz bence. Gerek yok şimdi. olm niye bazı insanlar olarak çok aşırı korkuyorsunuz internetten. tamam tabi ki bir gün birşey olabilir de sokakta araba çarpması ihtimalinden falan farklı değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 tabii ki de cevap penisimizi IP alabilen hic bir seyin icine sokmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 sardalya said: jsdfgb, e abi, nasıl arıyorsun, kendine yakınlarını mı buluyorsun. internet geçmişin naısl keywordler ile dolu. bilekayscım, ruh ikizim, sana direkt fotoğrafla anlatacağım ben. daha detaylı özetlersek, bu konularda başınıza bir iş geldi mi, ille cinsel içerikli paylaşım diye düşünmeyin, tanıştıktan sonra saran olur, akşam burdasın yoksa bu fotoğraflar bolu park ve orman müdürlüğünün şantiye şefine yolluyorum diye olur, olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 abi bunlar şans ve senin edeceğin muhakeme meselesi ya. dışarıdan pek yardım alabileceğin bir konu değil ki. bunların hepsi haftaya benim başıma da gelebilir senin de. yani açıkçası ben fotoğrafından ve konuşmalardan karşımdaki insanı büyük ölçüde anladığımı düşünüyorum. ona göre davranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Asiri tipsizligin getirdiği iyi seylerden biri ne internetten saran oluyor ne de rezil edicek video cekecegin bir ortam oluyor, haliyle kimse de santiye sefine yollamiyor. Ve bu arada yukarda da denmis, internetten gercek hayattan daha fazla dikkat ediyorym, su forumda bile milleti fisleyip Excel e koyan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 cok buyuk sallamadiktan sonra ben surda ceo yum fln diye kurtarirsin ya ama karsidakinin azcik gerzo olmasi lazim misal bizim dairede saftirik ama bosbogaz bi sekreter var ziyaretime gelen hintli arkadasi bizim yeni elk muh diye tanıttım gitmis mudure yetistirmis hemen haberiniz varmi yeni elk muh geldi diye kajgdlkjaglda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Az biraz 4chan e, benzeri sitelere bakarsanız, ne hasta ruhlu adamlarin cirit attigi direk anlasiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 adam fişliyon is such 2016 değil mi artık. siz söylüyorsunuz ben yazıyorum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Peki senko hangisini tercih ederdin özgüvenini arttırmak için? Bibin mi büyüsün tipin mi düzelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Ahah ozguvende sıkıntı yok :) Ikisine de hayir demem bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 iyi güzel kendi aranızda anlaşıyorsunuz bize de anlatın azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 valla sexting baya zevkli beyler çok şey kaçırıyorsunuz diliniz dönüyorsa zaten havaya soktuğunuz kız resim falan istemez direk deliverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 snapçet sıkıntı ya. instagram'dan falan dm'den snap atmamak lazım. sonra ebru şallı gibi oluruz. hop hikayedesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 hah aradığım cevap, gayet güzel şeyler değil mi bunlar, kime bahsettiysem, üzerime haç basarcasına akıl veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar