Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online Şey

Grego

Öne çıkan mesajlar

bu online, internet üzerinden buluşma, yazışma, fotoğraf-videolu, tanışma kaynaşma olaylarına ne diyorsunuz? yaparken nelere dikkat ediyorsunuz?

yanlışlıkla çektiğim videoyu eski ev arkadaşıma yollayınca bir intervention meeting e ihtiyacım olduğuna karar verdim, vurun. (facepalm)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dk bi dk bu son olay mı yoksa ikinci defa mı yapıyorsun?

Bi sonrakinin bana gelmesini bekliyorum artık grego. Yalnız affetmem noyanın küsküyü koyduğu gibi ahanda gregonunki diye ifşa ederim seni.

Interventionı da kendi kendine yapabilirsin, misal tek elin yerine iki elinle yazarsan mesajları doğru kişiye atarsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Tinder kaydolurken kütük numarana kadar sahip olmak istediği için fake facebook hesabı açmayacaksan uğraşılmaz bence. Gerek yok şimdi.

olm niye bazı insanlar olarak çok aşırı korkuyorsunuz internetten.

tamam tabi ki bir gün birşey olabilir de sokakta araba çarpması ihtimalinden falan farklı değil ki.
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

jsdfgb, e abi, nasıl arıyorsun, kendine yakınlarını mı buluyorsun. internet geçmişin naısl keywordler ile dolu.

bilekayscım, ruh ikizim, sana direkt fotoğrafla anlatacağım ben.

daha detaylı özetlersek, bu konularda başınıza bir iş geldi mi, ille cinsel içerikli paylaşım diye düşünmeyin, tanıştıktan sonra saran olur, akşam burdasın yoksa bu fotoğraflar bolu park ve orman müdürlüğünün şantiye şefine yolluyorum diye olur, olur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunlar şans ve senin edeceğin muhakeme meselesi ya. dışarıdan pek yardım alabileceğin bir konu değil ki. bunların hepsi haftaya benim başıma da gelebilir senin de.

yani açıkçası ben fotoğrafından ve konuşmalardan karşımdaki insanı büyük ölçüde anladığımı düşünüyorum. ona göre davranıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Asiri tipsizligin getirdiği iyi seylerden biri ne internetten saran oluyor ne de rezil edicek video cekecegin bir ortam oluyor, haliyle kimse de santiye sefine yollamiyor.

Ve bu arada yukarda da denmis, internetten gercek hayattan daha fazla dikkat ediyorym, su forumda bile milleti fisleyip Excel e koyan adamlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

cok buyuk sallamadiktan sonra ben surda ceo yum fln diye kurtarirsin ya ama karsidakinin azcik gerzo olmasi lazim

misal bizim dairede saftirik ama bosbogaz bi sekreter var ziyaretime gelen hintli arkadasi bizim yeni elk muh diye tanıttım gitmis mudure yetistirmis hemen haberiniz varmi yeni elk muh geldi diye kajgdlkjaglda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...