Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa: Beşiktaş - Konyaspor | 6 Ağustos Pazar - 20:45

Llama

Öne çıkan mesajlar

o artik geleneksel hale geldi..-valeq in banlanmasi-

valeq de sezon oncesini iyi bir hazirlik kampi ile degerlendirdi..duz kosular kondusyon ve hafif taktik antremanlardan sonra sezona hazir bir goruntu sergiledi ve hazirlik banlanmasini super kupa sonrasinda tamamladi..

derbilerden once acilir ..derbilerden sonra banlanir..

DERBİ TARİHLERİ
2.hafta: Fenerbahçe – Trabzonspor
6.hafta: Fenerbahçe – Beşiktaş
7.hafta: Beşiktaş – Trabzonspor
9.hafta: Galatasaray – Fenerbahçe
10.hafta: Trabzonspor – Galatasaray
14.hafta: Beşiktaş – Galatasaray

yanliz 7 haftaki derbiyi kacirabilme ihtimali var..o konuda federasyonu araya girmesini bekliyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

barca gibi denilen onceki sampiyonluktu. gomez nasil uzduyse orada kalmis.

son 2 senede 3 mağlubiyet 1 beraberlik görmüş.

bir kere 30 bir kere 10 küsür fark yemiş.

avrupa desen 1 sene cezalı diğerinde öztersdsafaw'a elenmiş.

konya galibiyeti ile sokağa dökülmeleri doğal.. böyle konya gollerinde falan sevinç çığlıkları attıklarını gördüğümde aşırı mutlu oluyorum, çok keyifleniyorum ya sdafas
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

smyrnas said:

Konya 5 maç falan seyircisiz oynama cezası almalı. bizim maçta (göztepe-eskişehir) sahaya meşale atılamsından dolayı 2 maç seyircisiz, bi dünya da para cezası aldık. adamlar sahaya pıçak attı :) 4-5 maç yemeleri lazım.

Hiçbi halt olmaz. Konyanın taraftar profili bu zaten. Adamlar yobaz, begenmedigi herkesi öldürmek isteyecek kadar yobaz. Emniyet de bilerek izin vermiştir o bıçağa falan.

Konya aldı 5 maç cezayı. Gerçi maç BJK maçı olmasa en fazla 2 maç ile yırtarlardı . şimdi ceza umarım indirilmez diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Güvenliği sağlayamayan polise, güvenlikçiye bişey yok, takımlara ceza.. ne mantıksız kafalar ya..

isteseler sağlarlar, konu siyasiler olunca bok gibi sağlıyorlar işte..

günler öncesinden toplu bilet, bedava otobüs fotoları geziyor ortalıkta.

maç günü testereli, silahlı döner bıçaklı fotolar çıkıyor.

allah aşkına orada tayyip konuşma yapacak olsa milletin kıçındaki kıla kadar ararlar.

işine saygısı yok adamların en başta, sallamıyor, eziyet olarak görüyor, paramı alayım gideyim diyor, ne de olsa polisim lan ben kutsalım kimse bnaa bişey demez diyip rahat takılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...