sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 gomseler nolur gommeseler nolur, guzel fikir ama yaptiran cikabilir.
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Bisey farketmez tabi de, sonucta adam o parayi oraya bunu gommek icin aliyor. Gommezse taahhutunu yerine getirmemis, bi nevi dolandirmis oluyor musteriyi. Gerci hakediyor onlar dolandirilmayi.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 neutrino said: Kesin su tip insanlar "askim bebisimizin gobek bagini harvard'a gomdureliaam" diye para gomer bu ise; https://www.youtube.com/watch?v=Hre0Ik2G73I noluyo lan burda? hizli hizli gectim, nasi bise oluyo acaba diye, a$k-i kezbana mi bagladi o?
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 "geceleyin nasa merkezinin onunu kazarken yakalanan turk "valla iftira!" dedi"
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 siteye baktım harbi harbi varmış böyle bi olay bu ney ya
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 https://i.imgur.com/iYdfWhg.jpg sesli güldüm ak asd
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Asdfg abi bunun olayi gobek bagini ebeveynin gommesi degil mi? Kargoyla gobek bagi gomersen o cocuk en fazla hepsiburada ambar sefi falan olur
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Yani inanctan para kazanmak dunyanin en kurnazca dusunulmus isi de, "madem zikirbox bulundu, biz de mahmut box yapalim" diye bi mantik olamaz. Ama turk milleti bu, her konuda haksiz cikartabilecek bir kavim amk
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Esh said: Asdfg abi bunun olayi gobek bagini ebeveynin gommesi degil mi? Kargoyla gobek bagi gomersen o cocuk en fazla hepsiburada ambar sefi falan olur ya ahahahaha
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 amazon ambar şefi desek hepiniz koşa koşa gidersiniz, hebsiburda olunca auvv. yok arkadaş siz türkiye'nin gelişmesini istemiyorsunuz.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 amazon colorado ambar şefi teyzem, camarosu var
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 camarolar 500 dolar amerikada hede hödö
µh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 amazona gerek yok,hepsiburda da hayvan gibi. yuzlerce milyon liralik satis yapan yerde ambar sefligi dalga gecilecek bir sey degil.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 µh said: amazona gerek yok,hepsiburda da hayvan gibi. yuzlerce milyon liralik satis yapan yerde ambar sefligi dalga gecilecek bir sey degil. (facepalm)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 pripyata gomsen, gobek bagindan bi cocuk daha olusur, sonra da gelir seni bulur.
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 pripyata gömmek isteyenler eklesin ayrıca bodrum lordluğu da var elimde, size arkadaşın bahçeden 1cm2 temsili yer veriyoruz, kuşe kağıda lordluk belgenizi evinize postalıyoruz
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ben 500lira gonderdim telefonu da gonderdim bakalim bekliyorum heycanla
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 cennete gomebiliyorlarmi acep? kat bazinda fiyatlandirma yaparlarsa cok degerlenicek orada arsalar (tu)
Öne çıkan mesajlar