Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 notebook alacağım. siteleri geziyorum. baktığım notebookların yüzde 60ı belki de daha fazlası intel hd grafik kartı kullanıyor. ben mi teknolojiyi kaçırdım, intel hd grap. kullanışlı bir kart mı biraz aydınlatın beni. baktığım laptoplar maks 1800 civarı bu arada bu fiyata göre bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 abi dolar yükselince vs o boktan laptoplar o paralar oldu, atalarımızın dinini unutturdular bize, azıcık iyi bir şey alayım diyorsan 3kdan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ben hep 2bin liralık alıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 patatesin bir seviye üstü intel ekran kartı. genelde hayvan gibi ram yanına konulur ve üniversitelere falan satılır, üniversiteler de öğretim görevlilerine verir bakın ne kadar iyi laptop veriyoruz size diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 oyun oynanmasın diye özellikle gpu'u söküyorlar üniversite laptoplarında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 peki peki bir şey sorucam: amd işlemcili bir notebook deneyiminiz veya bilginiz var mı? karar verdiğim bilgisayar amd hacılar. bütçeme göre bunu buldum paylaşımda tam olsun: laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 stabil 60fps takintin yoksa exelde iyi fps alirsin o laptoptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Laurelin said: stabil 60fps takintin yoksa exelde iyi fps alirsin o laptoptan haha peki şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 kışın soba olarak kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 low resolution heartstone calistirir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 dasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Zyrobod said: Laurelin said: stabil 60fps takintin yoksa exelde iyi fps alirsin o laptoptan haha peki şu Battlefield 1'i 1280x720'de low ayarlarda 27 fps'de oynayabilirsin bu kartla. (tu) https://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R5-M430.160119.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Stillbetterthanxboxone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 amd'nin zen tabanlı APUları bi meydana çıksın o zaman görürüm sizin INTEGRATED KARTLARI AŞAĞILAYAN esprilerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 kuresel isinmaya karsi tedbir olarak amd laptoptlar yasaklanir o zamana kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 lolz adamların 8 core 16t desktop cpusu 65w şu an. KÜLAHIMA ANLAT YANİ. azıcık downvoltage yapınca sürpriz sonuçlar geliyo. bir de bunun mobil olanlarını düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Amdye sicak hava esprisi yapma tedavulden kalkmadi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Clickbait posting ile yeni bir çağ başlatmış adam Azıcık downvoltage yapınca ne olduğuna inanamayacaksınız!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar