xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 said: İzmir Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi, ülkemizdeki oyun sektörünü oldukça yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Türkiye’de ilk kez oyunlar için hile yayınlayan 3 ayrı web sitesine erişim kalıcı olarak engellendi ve tazminat cezası verildi. http://shiftdelete.net/turk-mahkemelerinden-tarihi-hile-karari-83864 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 hile denince insanin aklina iddqd yazdilar diye ceza gelmis gibi baska bir senaryo geliyor. malum, oyle garip bir seyin olmayacagi ulke degil. o sebeple hack/bot daha dogru olur. sdn de zararli yazalim falan baska bir tabir kullanabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 hile ile korsan birbirine girmiş haberde, hiçbirşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 SDN'i ilk açıldığından beri takip ediyorum. Bir dönem epeyi gidiyordu sonra reklamlarla ile işi büyüttükleri dönem saçmaladılar. Eskiye oranla kalitesi epeyi düştü ama sitenin eski genel yayın yönetmenine nazaran şuan biraz daha toparlıyorlar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Berkin hala sdn kadrosunda mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 sdn tam bir comarland sitesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 wolfteam galiba oyun, onlar açmış davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 arcane said: hile denince insanin aklina iddqd yazdilar diye ceza gelmis gibi baska bir senaryo geliyor. malum, oyle garip bir seyin olmayacagi ulke degil. o sebeple hack/bot daha dogru olur. sdn de zararli yazalim falan baska bir tabir kullanabilirmis. iddqd ne alaka abi? Anlamadim ben dediginden hic bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 oyun hilesi diyor, rosebud, howdoyouturnthison vs. bu direk bot, hack gibi softwareler içinmiş ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Tim said: iddqd ne alaka abi? Anlamadim ben dediginden hic bisey. idkfa dese yani anlayacaksin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Tim said: arcane said: hile denince insanin aklina iddqd yazdilar diye ceza gelmis gibi baska bir senaryo geliyor. malum, oyle garip bir seyin olmayacagi ulke degil. o sebeple hack/bot daha dogru olur. sdn de zararli yazalim falan baska bir tabir kullanabilirmis. iddqd ne alaka abi? Anlamadim ben dediginden hic bisey. hile denince bonus aldigimiz kodlar, konsol komutlari gibi masum seyler akla geliyor abi. halbuki aimhackler, wallhackler, grind botlar falan bir suru sey dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Yok OW oyuncusu iddqd'ye gitti aklim da alaka kuramadim iste. Cok yanlis yaklasiyir olabilirim olaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 lolwut doom2nin ölümsüzlük "hile" kodu iddqd'yi yad etmiş op bir de ne kalitesi abi wolfteam metin2 haber portalı değil mi SDN ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 sdnyi facebookdaki random VESTELİN 82 VERSİYONDUR DOĞRU DÜZGÜN SATILMAYAN UYDURUK TELEFONU 83. VERSİYONUYLA SAMSUNG/APPLE'A RAKİP!!!1! linkleriyle tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Çok sacma Nolcak yani noclip godmode kullansak Nasi yasak olabilio Nasi olsa herseyi yasaklioz bunu da yasaklayalim demislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 vergi mi ödemediler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 shiftdelete.net'i oldum olası sevmem. İlk kurulduğunda ekşi sözlükten kendine takipçi katmak için ota boka atlar sayısız link atardı sayfasına, böyle reklam yapmaya çalışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Dusunuyorum ama bir fikti mulkiyet ihlali bulamiyorum burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 senko said: Çok sacma Nolcak yani noclip godmode kullansak Nasi yasak olabilio Nasi olsa herseyi yasaklioz bunu da yasaklayalim demislerdir alakası yok. hala anlamamışsınız. multi oyunlarda hack için 3rd party yazılım yazanlar için bu ceza. kore'ye özenmişiz büyük ihtimal. http://www.gamasutra.com/view/news/286852/South_Korea_cracks_down_on_cheaters_with_law_targeting_illicit_game_mods.php işte TR'deki dandik oyun localizasyon firmaları iyi lobi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Esh said: Berkin hala sdn kadrosunda mi acaba? Yok abi değil, bi ara tekrar dönmüştü ama gene gitti. Hakkı'nın eskiden gelen sağlam kankalarından diye biliyorum Berkin'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 https://www.youtube.com/user/HWPtr Hardware Plus bunyesinde uzun zamandir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar