Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Corsair HX1200i PSU


serjuhan

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

Mining için aldığım Corsair HX1200i 1200 Watt Platinum PSU'yu ihtiyaç fazlası olduğundan satıyorum. Hiç kutusunu açmadım. Amazon.de'den alınmıştır. Ürünün kalitesi hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım, bilen biliyordur. Üst seri bir ürün.

Fiyat 1100 TL son.

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi handikapların şunlar;
- Discontinued bir ürün.
- Garantisi yok veya söylenen doğruysa 2 yerine 1 sene.
- Minerlar için F/P düşük bir tercih. Tek PSU'dan alınan watt arttıkça fiyatı parabolik artıyor. Adam 2 tane 750W + Add2PSU modülü alsa neredeyse aynı paraya (200 TL falan fazlasına) 1500W güç alıyor.
- Normal kullanıcı için fazla lüks. 1080 Ti SLI bile yapsan kaliteli bir 850W falan yeter, hadi bilemedin 900-1000 olsun. Kim ne yapacak 1200W PSU'yu.

Dolayısıyla senin aradığın alıcı 3. kategoriye bir şekilde girecek kadar zengin, ama senin 100-200 TL daha ucuz, taksitsiz ve garantisiz (veya 1 sene daha az garantili) ürününü arayıp bulacak ve almaya zahmet edecek kadar fakir, öyle epey niş bir aralık.

"Aldığım paradan aşağıya hayatta satmam" yaklaşımın bu nedenlerle zararlı olabilir kısacası. "Almasaydın o zaman" durumu oluyor birazcık. Paranın büyük bir kısmını kurtarmak için biraz feda etmen gerekebilir, yoksa ihtiyacın olmayan bir mal elinde kalabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ürün su an miner dışındakilere pek hitap etmiyor. Benim de alış amacım miningdi zaten ancak bıraktım yeni rig kurmayı. Aslında minerlar gerek dediğin sebeplerden pek ilgi göstermiyor gerekse kaliteli malzeme kullanmıyor insanlar. Thermaltake 750 watt bronze alıp geçiyor iki tane. Ben ise hep Evga Gold ve Platinium veya Corsair RM veya HX serilerini kullandım. Hali ile kullanmayınca satmam zor oluyor böyle.

Yorumlar icin tesekkurler arkadaşlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...