dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 dil de bilmiyorum ben gohus de yaziyorum..iki noktam da var..matematigim de kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ya dün başka bir başlıkta gördüm artık benim de dikkatimi çekiyor. niye 2 nokta. why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Genelde yaşlandıkça casuallastıgı için komünite sürekli post attıran tryhard oyunlardan uzaklaşıldı, haliyle tartışma da azaldı. Mesela dün Pyre çıktı çogzel oyun, neyini konusucaz ki ama, şahane oyun işte. Ama burada bi for honor tayfası olsa, starcraft tayfası olsa sabaha kadar balance kavgası verirsin dsfg. Bundan ibaret. 300 sayfalık WoW arena topiclerini unutmayalım. Ne yigitler banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 ben wowda tartışmadım çektim videoyu koydum buraya. blabladan şişiyordum resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Grego said: ya dün başka bir başlıkta gördüm artık benim de dikkatimi çekiyor. niye 2 nokta. why otizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Ya tryhard oyun da olur bana da, benim sikinti learning curve. Boyle bi 5-10 dakikada hakim olabilmeliyim oyuna. Yok power up ogren yok skill ogren vs gelmiyor. Super meat boy vardi mesela, tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Feamer said: ha birde hani sam ı kovalayınca oyun bölümü roketleyecekti? daha beter oldu. Sami biz kovmadık kendi gitti. Bide roketlemeyi hangi anlamda kullandığına göre değişir, keyif olarak roketledi bölüm evet. Rahat rahat bethesdaya giydirip çıkarıyoruz mesela. Haksız banlar son buldu cemaat rahat bi nefes aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 xunn said: Mesela dün Pyre çıktı çogzel oyun, neyini konusucaz ki ama, şahane oyun işte. Pyre oynamaktan calisamiyorum 2 gundur.Local degilde net ustunden multi quickmatchler atabiliyor olsak birde ne tatli olurmus.Playstation odakli gitmisler herhalde bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 gamescom baslayinca konusuruz np, ordan 3-5 ilginc bisi cikacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 cakeonroof said: xunn said: Mesela dün Pyre çıktı çogzel oyun, neyini konusucaz ki ama, şahane oyun işte. Pyre oynamaktan calisamiyorum 2 gundur.Local degilde net ustunden multi quickmatchler atabiliyor olsak birde ne tatli olurmus.Playstation odakli gitmisler herhalde bilemedim. Netcode bütçesi yok bu adamlarda. fazla hızlı iyi netcode'suz oynanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 senko said: Ya tryhard oyun da olur bana da, benim sikinti learning curve. Boyle bi 5-10 dakikada hakim olabilmeliyim oyuna. Yok power up ogren yok skill ogren vs gelmiyor. Super meat boy vardi mesela, tam benlik. For Honor kap abi, yapabileceğin herşeyi 1 saatte kaparsın, skill yok birşey yok. Lakin zor yani dfgfdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar