Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın Elbiseli Adam...

Mino

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:
Kameralara gereksiz takılıyor ama herkes. Aracını düzgün kullananın kameradan çekinmesi için bi sebep yok. Kamera kullanan kötü niyetli de olsa kamera tarafsız bi alet, olanı biteni gösteriyor işte.

Abi kameralara lafımız herşeyi olduğu gibi göstermesi değil. Ne motorcu olarak ne de araba sürücüsü olarak çekineceğim bir şey yok.

Sıkıntı ise kamera takanların bir canavara dönüşmesi. Ya adam kalkıp boyna sokak aralarında, trafiğin ortasında hız yapıyor, makas atıyor. Ya da, işte bu gördüğümüz örnekler gibi, kamera takan adam bir anda milletin hatasını aramaya başlıyor, çünkü youtubedan alacağı 10$ epey kıymetli. Küfür ediyor, kavga ediyor, prim olsun işte bir nevi. Ki zaten adamın kafa yapısı zaten üstümde korumalar var, bir şey olmaz şeklinde.

Çok örneği var, normalde lan diyemeyen adam kamyoncuya falan atar yapıyor. Hiç birisi de zaten motordan inmiyor, sürekli tetikte, bir bok olsa gaza basıp kaçacak. Delikanlı değil bunlar demiyorum kesinlikle, kamera takanın huyu değişiyor, kavga çıkarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın bogurmesıne kufur etmesıne haklı demıyorum yanlız . Yanlıs anlasılmıs...

Sımdı bazıları yok motor durması lazım trafık de ole bole araclar gıbı hareket etmesı gerek yazmıs. Trafıkde beklıyceksem nıe motor alıp bınım aracla herkes gıbı tek sıra bekler gıderım.

Motor A dan B ye en kısa zamanda en kıvrak sekılde gıtme olayı Mantık olarak baktımızda dımı ?KAldıkı ıstanbul gıbı bır sehırde fena ıse yarıyor. Ha bısıklet de ole farkı motorunun olması .

Bende aracta var motorda var ha ufak bısı ole ahkem kesıcek kadar bırseyım yok ama bazı ınsanlar hala gormezden gelıor onune atlıyor trafıkde sıkıstırıyor .Ama kardesım motorun agırlıgı 165 kılo benle bırlıkte 230 240 kg a cıkıyor. Araca da caprsam fena damage alır , yayayada .Motorcuda dagılır gıder . Kı bunuda burdakı herkesde bılıyordur.
O yuzden su motorları Gordugunuz halde Gormemezlıkten gelmeyın. Bu gerızekalı bır sucu yada pızza dagıtıcısda olabılır , Normal bır motor bınıcısıde. Insan var sonucta ustunde
Sosyal ağlarda paylaş

arabacıların qq lamasına takılmayın başkanlar, konforundan ödün veremiosan zamandan da kazanamıcaksın bu kadar basit.

aksiyon almak göt ister, alamıosan alanın canına kast etmeyeceksin.

videolarıda izlemedim, muhtemelen motorcu haksızdır.
Haklıda olsa haksızdır, küçük araçtaysan her zaman sen haksızsındır.
Perşemde akşam 10 dan sonra gümrüğün ordan çık bakayım trafiğe teme, AMAĞĞ TIRLAR HAQQSIZZ diye ağlarsın ezildikten sonra lol.
ufaksan, haksızsın. Bitti. Sonuçta arabacılarda, motorcularda,kamyoncularda hayvan.

Bu arada o sol şeritteki emniyet şeridi baya baya tehlikeli, araç araları daha güvenli ( hareket halindeki trafikte tabi ) bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ama, ben kıskançlık dediğimde çemkirenler olmuştu da, olay direkt bu yani. Zaten araba kullanıcılarının yarısına yakını her small talk ortamında "valla ben de çok istiyom/istedim bi tane ama..." diye bi hikaye sunarlar size. Kimisinin ailesi izin vermemiş, kimisine pahalı gelmiş, kimisi korkmuş, yok arkadaşı ölmüş etkilenmiş bilmemne. O ama'yı aşmak göt istiyor yani kaba tabirle.

Sonra o götü bulamayanların bazıları, bulabilmişleri kıskanıyor. "Hem daha fazla para verdim, hem benzine daha çok ödüyorum, hem tehlikeli diye yapamıyorum, hem de o benden önce varıyor" oluyor. Hayatında sinyal vermemiş, günde 30 makas atan adamlar "omo orosu şörüt döğül" diye sahte duyarlar kasıyor, örnek şöföre dönüşüyor.

Her iki tarafın da apaçisi apaçi, hayvanı hayvan. Suark'ın dediği gibi aracı daha büyük olan daha hayvan olma hakkı buluyor kendisinde. Her iki tarafın da biraz daha dikkatli ve hoşgörülü olması gerekiyor ama ülkede hangi konu böyle ki burada olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ya işte başka bir sorunda buradan çıkıyor, sen: "motor aldım a-b arası 5dk da gideceğim, şşşşşşş" dersen, trafikte bekleyen diğer sürücüler, "bana mı gidiyon p.venk" diye konuya muadil oluyorlar, olaylar büyüyor...

bildiğiniz gibi kavgaların ana nedenlerinden biri bu

İste bak tam anlatmak ıstedıgım adam o iste. Pzevenk dıyen varya o gormemezlıkten gelıor ha ole tıplere kendımden ornek verırsem karsılıgını o sekılde de verıyorum Ama bılınclı olup duran trafıkde dahı benım gecmem ıcın saga sola kıran adamada korna ıle Tsk edıyorum..

Hatda gecen polıs aracı bıle yapmıstı bunu
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Sonra o götü bulamayanların bazıları, bulabilmişleri kıskanıyor. "Hem daha fazla para verdim, hem benzine daha çok ödüyorum, hem tehlikeli diye yapamıyorum, hem de o benden önce varıyor" oluyor. Hayatında sinyal vermemiş, günde 30 makas atan adamlar "omo orosu şörüt döğül" diye sahte duyarlar kasıyor, örnek şöföre dönüşüyor.

-ad hominem
-tu quoque
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi mal bu, yani ülke bu. Aynı ayı arabaya biniyor, sonra motora ibniyor, motordan iniyor yaya oluyor, seçmen oluyor, seçile olup ülkeyi soyuyor vs bubnlar bitmez. Ben motorla şehiriçi trafiğe çıkmıyordum, iş içinde çıkmam işim müsait değil. Araba ile de çıkmam, toplu taşıma bana her türlü kolaylık ve özgürlük sağlıyor. Arabam da yok ve almayı da asla düşnümüyorum.

Trafikde ki bu hayvanlar ile uğraşmak mümkün değil, bağırma çağırma kavga etme de çare değil. Pratikde bunu hizaya sokacak kesim yasalar, adam gibi trafik polisi koy, kitle cezayı, yasal mevzuat neyse onu uygula, araçda iğne ekikse bağla aracı veya motoru veya taşıtı. Para gidince canları yanacak çünkü. Başka türkü trafik adam olmaz. Al ehliyeti ni 6 ay, bir dhamı yaptı 1 yıl, ehliyetsiz trafiğe mi çıkıyor buna rağmen yatır hapise, kitle para cezasını. Bak nasıl pırıl pırıl olacak.

Aksi halde en fazla sinir stres sahibi oluyorsunuz.

Hatta diyelim kural ihlali mi var hem para cezası hemde 1 haftalığına trafiğe çıkmama cezası versinler. Trafik nasıl rahatlar varya öyle böyle değil.

Çzöüm var aslında trafiği adam edecek çözüm kolay sadece yasayı adam gibi yap trafik polisini adam gibi eğit ve arkasında dur devlet trafik bomba olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...