Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ya arkadaşlar, dişimin minesi acıyor,bu sensodyne reklamında çıkıyolar ya hassasiyeti artmış durumda bayağa. hassasiyet diş macunu kullanıyorum ama bi işe yaramadı bunun için bi ilaç vs bilen var mı ? bide dilim aft gibi bişi olmuş,tahriş ettim baya dişimle oynamaya çalışırken bunun içinde varmı bi ilaç bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 afta soda bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abi asitli şeyleri basıyomda geçmiyo ki ya yanıyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yok ya toz soda suya atıp karıştırılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 ha şimdi anladım esas bu hassasiyette sıkıntı ya dişim sızlayıp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 aft için karbonat birebir. gece yatarken bas, sabaha hiç bişey kalmaz. diş minesi için bişey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 karbonat falan zararlı diş minesi için, bu kadar hassassa hele kullanmasın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abi şu an zaten karbonatta soda da yok malesef tuzlu su yaptım aft için bi işe yaramadı,gargara yaptım colgate falan oda bi işe yaramadı hassasiyet çok fena ağlıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 diş hekimine gitsene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 şu an öyle bi vaktim yok açıkcası,uzun sürerse gideceğim el mahkum da derdim şu akşamı yarını falan çıkartabilmek sensodyne hızlı rahatlama var,bi boka yaramadı lafta hızlı rahatlama dilim zaten yara gibi olmuş onu geçtimde diş darlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 gelmiş burda kıvranıyorsun, vaktim yok diyosun. şimdiye acile gitmiştin korkuyosan başka ama korkulcak bişey de değil, sonra daha kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abi dişim sızllıyor diye acile gidilmez ya geçmez mi ki sabah uyanınca falan geçmezse gideyim tamam da daha başlayallı 2-3 saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 sensodyn bakım ve onarım yıllardır kullanıyorum, hassasiyeti gideriyor. ama çürük sinirlere yaklaşmışsa artık oradan döndüremez hiçbir şey, dişçi lazım orada. ama bu diş macunu da sabaha kadar geçirmez yani öyle birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abi çürük yok aslında diş sapasağlam,hep sensodyne hızllı rahatlamayı kullanıyorum,yeni başladı 2-3 saat evvel ve esir etti beni tuzlu su yaptım bi işe yaramadı,ağzımdan nefes alırken bile acıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Abi git bi yere uyustursunlar sonra da uyursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Sen o dişin sağlam olduğundan emin misin? Nefes alırken acıyan diş nasıl sağlam olur genco? Diş etin çekilio olmasın, alttan ince ince sızlatır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 yani evet dişçilik durum gördüğüm, bende de benzer birşey olmuştu, kanal tedavisi gerekti. yarına geçmemişse dişçiye göstermek lazım ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 diş sapasağlam yorumunu yapamazsın. röntgen lazım. benim tüm çürüklerim gizli çürük. tepede ufacık bir nokta bir açıyorsun içini diş tamamen gitmiş oluyor. hepsini kanaldan döndürdüm zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Doktora niye gitmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Valeron said: ya arkadaşlar, dişimin minesi acıyor,bu sensodyne reklamında çıkıyolar ya hassasiyeti artmış durumda bayağa. hassasiyet diş macunu kullanıyorum ama bi işe yaramadı bunun için bi ilaç vs bilen var mı ? bide dilim aft gibi bişi olmuş,tahriş ettim baya dişimle oynamaya çalışırken bunun içinde varmı bi ilaç bilen ? öncelikle diş rahatsızlıklarınızla ilgili şirin mi şirin, mükemmel mi mükemmel bir topiğimiz var , bknz https://forum.paticik.com/read.php?13,4890016,page=89 Dilindeki aft için kenacort orabase a pomad kullanabilirsin. Hassasiyetinin sebebini bilmekte fayda var. Diş sıkma , asit erozyonu çürük, dişeti çekilmesi vb. birsürü sebebi olabilir. Sadece hassasiyet giderici birşeyler kullanıp hassasiyetten kurtulup problemi gözardı etmek pek fayda sağlamaz sana. Macun olarak colgate prorelief rahatlatıyor baya ama muayene olmanı siddetle tavsiye ederim. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 selam herkese, işten yeni vakit buldum ondan geç yazıyorum k.bakmayın. dişimdeki sızlama bi nebzede olsa azaldı kendiliğinden,ancak dilim fena yara yaptım galiba dişime sürte sürte hissizleşti de pek tad alamıyorum canım acıyor ilk fırsatta doktora gideceğim herkes sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 geçmiş olsun, mümkünse gecikme gitmeyi, kurtarılabilecek durum hızlı ilerleyebiliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 teşekkürler abi dişimde şu an sıkıntı yok ama dilim çok kötü ve hala oynuyorum,dişimin arasına sokmaya çalışıyorum istemsizce orabase alcam hekimin dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 diş doktorundan önce kulak burun boğaz doktoruna gidin arkadaşlar bide ben geçen checkupta farkettim diş eti hassasiyeti uyurken ağızdan nefes alıp verdiğim içinmiş burun kemiğim yamulmuş bi yerde onun düzelmesi gerekiyomuş ağızdan nefes alıp vermek diş etlerini pert ediyo uykuda : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 abi bu orabase pomad geçirmedi dilimi ya,büyüdü hatta baya,başka bi ilaç var mı bu iş için etkili (aft için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar