Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar,

dişimin minesi acıyor,bu sensodyne reklamında çıkıyolar ya hassasiyeti artmış durumda bayağa.

hassasiyet diş macunu kullanıyorum ama bi işe yaramadı

bunun için bi ilaç vs bilen var mı ?

bide dilim aft gibi bişi olmuş,tahriş ettim baya dişimle oynamaya çalışırken bunun içinde varmı bi ilaç bilen ?
Mesaj tarihi:
abi şu an zaten karbonatta soda da yok malesef

tuzlu su yaptım aft için bi işe yaramadı,gargara yaptım colgate falan oda bi işe yaramadı

hassasiyet çok fena ağlıcam ya
Mesaj tarihi:
şu an öyle bi vaktim yok açıkcası,uzun sürerse gideceğim el mahkum da

derdim şu akşamı yarını falan çıkartabilmek

sensodyne hızlı rahatlama var,bi boka yaramadı lafta hızlı rahatlama

dilim zaten yara gibi olmuş onu geçtimde diş darlıyo
Mesaj tarihi:
sensodyn bakım ve onarım

yıllardır kullanıyorum, hassasiyeti gideriyor. ama çürük sinirlere yaklaşmışsa artık oradan döndüremez hiçbir şey, dişçi lazım orada.

ama bu diş macunu da sabaha kadar geçirmez yani öyle birşey değil.
Mesaj tarihi:
abi çürük yok aslında diş sapasağlam,hep sensodyne hızllı rahatlamayı kullanıyorum,yeni başladı 2-3 saat evvel ve esir etti beni

tuzlu su yaptım bi işe yaramadı,ağzımdan nefes alırken bile acıyor
Mesaj tarihi:
yani evet dişçilik durum gördüğüm, bende de benzer birşey olmuştu, kanal tedavisi gerekti. yarına geçmemişse dişçiye göstermek lazım ilk fırsatta.
Mesaj tarihi:
diş sapasağlam yorumunu yapamazsın.

röntgen lazım. benim tüm çürüklerim gizli çürük. tepede ufacık bir nokta bir açıyorsun içini diş tamamen gitmiş oluyor. hepsini kanaldan döndürdüm zorla.
Mesaj tarihi:
Valeron said:

ya arkadaşlar,

dişimin minesi acıyor,bu sensodyne reklamında çıkıyolar ya hassasiyeti artmış durumda bayağa.

hassasiyet diş macunu kullanıyorum ama bi işe yaramadı

bunun için bi ilaç vs bilen var mı ?

bide dilim aft gibi bişi olmuş,tahriş ettim baya dişimle oynamaya çalışırken bunun içinde varmı bi ilaç bilen ?

öncelikle diş rahatsızlıklarınızla ilgili şirin mi şirin, mükemmel mi mükemmel bir topiğimiz var , bknz https://forum.paticik.com/read.php?13,4890016,page=89

Dilindeki aft için kenacort orabase a pomad kullanabilirsin. Hassasiyetinin sebebini bilmekte fayda var. Diş sıkma , asit erozyonu çürük, dişeti çekilmesi vb. birsürü sebebi olabilir.
Sadece hassasiyet giderici birşeyler kullanıp hassasiyetten kurtulup problemi gözardı etmek pek fayda sağlamaz sana. Macun olarak colgate prorelief rahatlatıyor baya ama muayene olmanı siddetle tavsiye ederim. geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
selam herkese,

işten yeni vakit buldum ondan geç yazıyorum k.bakmayın.

dişimdeki sızlama bi nebzede olsa azaldı kendiliğinden,ancak dilim fena

yara yaptım galiba dişime sürte sürte hissizleşti de pek tad alamıyorum canım acıyor

ilk fırsatta doktora gideceğim

herkes sağolsun
Mesaj tarihi:
teşekkürler abi

dişimde şu an sıkıntı yok ama dilim çok kötü ve hala oynuyorum,dişimin arasına sokmaya çalışıyorum istemsizce

orabase alcam hekimin dediği gibi
Mesaj tarihi:
diş doktorundan önce kulak burun boğaz doktoruna gidin arkadaşlar bide ben geçen checkupta farkettim diş eti hassasiyeti uyurken ağızdan nefes alıp verdiğim içinmiş burun kemiğim yamulmuş bi yerde onun düzelmesi gerekiyomuş ağızdan nefes alıp vermek diş etlerini pert ediyo uykuda :
  • Yeni Oluştur...