Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 tahrik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 lan kuş vurduğumuz, köpeğin salak salak güldüğü silah bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 yalnız ds4'ün olmaması bi üzmedi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Tek düğmeli karakutu coystiği ='( Peki uzaktan kumandalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 axedice'ın içindeki bastırılmış konsol aşkı açığa çıkıyor beyler koşun <3 dsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 abi o kara kutu atari neydi ya. arkada mı ne çubukları vardı böyle. uçak oyunu efsaneydi. evin en küçüğüydüm, sıra bana gelince millet çay molası verirdi sdf. bi de 3 şeklinde boks oyunu vardı sanki. micro genius adında atarim de çok güzeldi. babam kolu kafamda kırınca 'kol kırıldı' diye üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 niye öyle bir şey yaptı abi baban ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 deşmeyin kara kutu hatıralarımı. 1. sınıf karne hediyemdi. kol kırmaktan artık yeni kol alamayıp, kırık kolun çengellerine elle basarak oynuyorduk, biri de çay kaşığıyla ateşe basıyordu. : ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 RIVER RAID saklambaç vardı bi türlü çözemiyodum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 biz çözdük onu, hakkaten gözünü kapatıyorsun, öbürü de saklanıyor işte. yada biz böyle çözdük. sonlardaydı o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 goldbären said: niye öyle bir şey yaptı abi baban ahah izin vermemişti, gizli oynuyorduk abimle. zararlı görüyordu herhalde. 7 yaşındayken komşunun çiftesini ateşlemiştim evin içinde. Jandarma felan gelmişti. Babam işten geldiğinde 50 kişi hurraa şikayet etti beni. Sen mi sıktın oğlum dedi. He baba ben sıktım, adamın yastığını vurdum dedim. Babam gülmeye başladı, kucağına alıp başımı okşamıştı. Neye kızıp kızmayacağını kestiremiyorduk pek. Ama o seferde anamdam yemistim dayağı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 marksman ordan geliyo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Yok ya. Benim ki ya tam kör talih ya da tam onikiden. Arkadaşlar kör nişancı derdi bana. Elim ayağım çok sakat. Okuldan gelirken bana yuvarlanan topu gelişine kaleye çekerdim, top gider komşunun camını kırar. Elimde küçük bişey olsa şakasına atayım desem, adamın ya alnına ya gözüne gelirdi.karşımda ki bana zaaaa diye gülerken orta parmagimla attığım kağıt yumağını boğazına sokmuşlugum vardır. Akşam eve dağılırken elim sende oynanırdi. Ben topla vururdum kaçan çocukları. Ortaokulda cs 1.6 oynarken bu nicki yazmıştım öyle kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ortaokulda yine iyi nick bulmuşsun. benimki kabak_avcisi31 falandı sanırım hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 cok guldum la hikayye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 senin ki daha iyiymiş. şimdi ki oyunlarda hep turkce nicklerim. antakyalı oldugumuz icin arkadaslar illa nickin bi yerine 31 yapıştırırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 şanssızşanslı koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 koyulmuşu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 adem koysaydın ama t.şak torbası gibi 3 ile yazsaydın... :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 https://hugelolcdn.com/i/500977.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Hayırlı pazartesiler edişın http://s2.quickmeme.com/img/50/508cd76f3f90f2268a59ec678e2f7c6585e564d352963398972038fd53bf243e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Angel basicak resource yok reeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar