Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 (facepalm) "The unfortunate position of the loaf of bread..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 adam localization yapmis iste ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Bir keresinde saymistik arkadaslarla 10 kusur tane filan alternatifli yazilisi var. Dolapdere'den inerken dolu bunlardan. k/g kombinasyonlari, s/z kombinasyonlari, st/zt kombinasyonlari filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Listemdeki uzun süredir görüşmediğim birisine koyduğum laf feels good bro yaşattı; Yazdığı yazıyı anlamak için 3 kere okudum zaten, mal. https://i.hizliresim.com/WGydXP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Cevap geldi annem benim için özel diye aljdhakjadsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Bir cevapla seni yere çakmış,kızların kalbini kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 sen de "benim için -de'nin ayrıcalığı yok. neden ayırayım" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 cok samimi degilse eleman annen benim icin de cok ozel diyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 öğretmenlik kutsaldır bla bla edebiyatına katılmıyorum. mahmut hoca duygusallığına da gerek yok. o da bi meslek, doktorluk, mühendislik, muhasebecilik gibi. günü var, kutluyoruz. hakkıyla yapanı vardır, eksik yapanı, mesai dolsa da gitsem giyeni vardır, more than must çalışan vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 disaridan kimsenin tip bayraminda birseyi kutladigi yok biz kendi aramizda birbirimizi opup kokluyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 dana22 said: cok samimi degilse eleman annen benim icin de cok ozel diyebilirsin.. ahakjsdf bu daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Millet ne cekmis abi ogretmenlerinden, ya da cektigini saniyo. Herkeste bi ayar cabaai vardi gecen sene. Bizi de siktiler amk, agladik mi? Hayir. Gotumuze girenden ders cikarttik. Literally girme durumunun da ofretmenlikle alakasi yok zaten. O baska alanin konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Xenocide said: dana22 said: cok samimi degilse eleman annen benim icin de cok ozel diyebilirsin.. ahakjsdf bu daha iyiymiş 'de yapıcan hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Cokomantis said: öğretmenlik kutsaldır bla bla edebiyatına katılmıyorum. mahmut hoca duygusallığına da gerek yok. o da bi meslek, doktorluk, mühendislik, muhasebecilik gibi. günü var, kutluyoruz. hakkıyla yapanı vardır, eksik yapanı, mesai dolsa da gitsem giyeni vardır, more than must çalışan vardır... hayir ogretmenlik kutsal meslektir insanlarla diger primatlari ayiran en temel sey insanin ogrendigini bir sonraki nesile gecirebilme yetisi. sempanzelerde alet edavat kullanabiliyor, kendilerinden beklenmiyecek inanilmaz isler yapabiliyor, kendi aralarinda kompleks iletisim kurabiliyorlar ve ancak yasamlari boyunca edindikleri bilgi ve tecrubeyi cocuklarina aktaramiyorlar o yuzden ogremenlik insan denen varligin bugune gelebilmesindeki en kutsal meslektir eline kitap alip sinifa giren her tip oretmenmidir? kesinlikle degildir meslegin kutsalligini sahislara indirmeyin o yuzden, ogretmen illa okulda olmaz cunki. bazen sokak basindaki bir masalci amcadir, bazen anne babalarimizdir, bazen gunduz vakti elinde fenerle dolasip tapinaklara kakasini yapan sinoplu diyojendir, bazen televizyona cikan tiplerdir, bazen bir yazardir bazen ise bir yonetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Esh said: Millet ne cekmis abi ogretmenlerinden, ya da cektigini saniyo. Herkeste bi ayar cabaai vardi gecen sene. Bizi de siktiler amk, agladik mi? Hayir. Gotumuze girenden ders cikarttik. Literally girme durumunun da ofretmenlikle alakasi yok zaten. O baska alanin konusu sen bırakmıştın bu küfür işlerini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Sana neee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Laurelin said: hayir ogretmenlik kutsal meslektir insanlarla diger primatlari ayiran en temel sey insanin ogrendigini bir sonraki nesile gecirebilme yetisi. sempanzelerde alet edavat kullanabiliyor, kendilerinden beklenmiyecek inanilmaz isler yapabiliyor, kendi aralarinda kompleks iletisim kurabiliyorlar ve ancak yasamlari boyunca edindikleri bilgi ve tecrubeyi cocuklarina aktaramiyorlar Kutsal ogretmenlerin bu konuyu cok iyi ogretememis sana. wikipedia vahsi sempanze ornegi mirket ornegi Ogrendigini bir sonraki nesile gecirebilme yetisi birak insanlari primatlardan ayirmayi, diger hayvanlardan bile ayirmaya yetmiyor. Herhangi bir meslege kutsallik atfedilmesi dogru degil. Elbette bazi meslekler insanligin gelisimine digerlerinden daha fazla katki yapiyor. Bu acidan bakiyorsak eger uzay arastirmasiyla ilgili mesleklere tapinmamiz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Laurelin said: insanlarla diger primatlari ayiran en temel sey insanin ogrendigini bir sonraki nesile gecirebilme yetisi. sempanzelerde alet edavat kullanabiliyor, kendilerinden beklenmiyecek inanilmaz isler yapabiliyor, kendi aralarinda kompleks iletisim kurabiliyorlar ve ancak yasamlari boyunca edindikleri bilgi ve tecrubeyi cocuklarina aktaramiyorlar https://bilimfili.com/yavrularina-arac-gerec-kullanimini-ogreten-sempanzeler-ilk-kez-kayda-alindi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bizde maceraci bir gudu..birseyler kesfedebilme istegi ve bunlar icin de bir donanim var.. yani durup dururken bir insan bugun gitar calmayi ogrenmek istiyorum diyip calisarak bunu basardiktan sonra gitarla beste yapabiliyor ki bu beyin islevleri olarak degerlendirirsek neredeyse sahip oldugumuz kapasitenin cogunun kullanimini gerektiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://i.redd.it/6zk65xm937zz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Laurelin said: Cokomantis said: öğretmenlik kutsaldır bla bla edebiyatına katılmıyorum. mahmut hoca duygusallığına da gerek yok. o da bi meslek, doktorluk, mühendislik, muhasebecilik gibi. günü var, kutluyoruz. hakkıyla yapanı vardır, eksik yapanı, mesai dolsa da gitsem giyeni vardır, more than must çalışan vardır... hayir ogretmenlik kutsal meslektir insanlarla diger primatlari ayiran en temel sey insanin ogrendigini bir sonraki nesile gecirebilme yetisi. sempanzelerde alet edavat kullanabiliyor, kendilerinden beklenmiyecek inanilmaz isler yapabiliyor, kendi aralarinda kompleks iletisim kurabiliyorlar ve ancak yasamlari boyunca edindikleri bilgi ve tecrubeyi cocuklarina aktaramiyorlar o yuzden ogremenlik insan denen varligin bugune gelebilmesindeki en kutsal meslektir eline kitap alip sinifa giren her tip oretmenmidir? kesinlikle degildir meslegin kutsalligini sahislara indirmeyin o yuzden, ogretmen illa okulda olmaz cunki. bazen sokak basindaki bir masalci amcadir, bazen anne babalarimizdir, bazen gunduz vakti elinde fenerle dolasip tapinaklara kakasini yapan sinoplu diyojendir, bazen televizyona cikan tiplerdir, bazen bir yazardir bazen ise bir yonetmen bold kısımlar hariç hepsine katılıyorum :P kutsal olan bişey varsa benim more than must diye geçiştirdiğim insanlardır bana göre. bunun için de mesleğin öğretmenlik olması şart değil bence. yerine döre taksici olur, bakkal olur... konsept olarak "öğretmek", bilgileri nesiller boyu korumak aktarmak geliştirmek falan kısmının kıymetli olduğuna katılıyorum. dediğin gibi bunu yapan kişinin mesleğinin "öğretmen" olmasına da gerek yok. ama öğretmenlik bir meslektir. diğer hiçbir meslek kutsal olmadığı gibi öğretmenlik de kutsal değildir. zaten işin içine kutsi girdi mi sonsuz subjektif yorumlara kim ne diyebilir? hani ben kimsenin a mesleğini b mesleğinden daha çok sevmesine, bir meslektekileri öbür meslektekilerden daha çok saymasına karşı değilim. ben de bilimci seviyorum mesela. uçakçıbaşılık da iyi. ben sadece "kutsal" sıfatına kılım. yoksa dediğim gibi insanlık tarihindeki en önemli şeyin "öğretme" konsepti olduğu çok da yanlış değil bana göre. bence doktur daha kutsal, insan kurtarıyor. e mal mısın doktorluğu tıp fakültesinde öğretmenden öğreniyor bla bla diye adım adım gidersek en kutsal şey devlet o zaman. öğretmenlerin yetiştiği okulu çekip çeviriyor vergile- ohwait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ya bi susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://i.redd.it/nm52jycx0zzz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar