Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bırak o köleliği bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 oo öğle yemeği gelmiş bile. güzel şafak attırdı şu topic. sodexomu alayım da küçük evde pide + kolaya personel indirimiyle 17tl vereyim hemen. üzerine de starbucks çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Fistan said: bırak o köleliği bence bunu bana dediysen keşke bırakabilsem ama mümkün değil ve olmayacakta uzun bir süre. hatta kendimi riske atıp herhangi bir atılım yapma şansımda olmayacak uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Sosyal medya olayına katılıyorum herkes muazzam bir hayat yaşıyor. Bunu yapanlardan biri de benim :) Facebook'ta hiç paylaşım yapmam inst da çok az ama bir yere gittim mi stories e fotoğraflar koyuyorum. Yazın dalış Kışın board İş için hep Bodrum a gidiyordum Beni takip eden adam der ki; bu lavuk kesin babadan zengin :) halbusi borç harç. Kapatayım diye gaza geliyorum sonra sıkılıyorum Facebook gruplarından güzel geyik dönüyor. İnstagram da bekarlar için iyi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 insta bekar icin iyidir de saticak bisiyin olmali iste sende board dalis bisi varmis satiyorsun. ben ne satcam mesela sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 instagram'ın nesi iyi abi bekarlar için. birinci elden yalansız bir anlatın bakayım ne oluyor merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Esh said: Flameoffear said: Freelance çalışın hacıtlar. Varsa buna yönelik bir birikiminiz. 2 aydır dükkanın yanında freelance video işleri yapıyorum yurtdışı, ayda 1k dolarese yaklaştım şimdiden, hedef 3k aylık sdf. Bir nevi patronsuz çalışansın, istediğin her yerde de işini yapabilirsin. Mesain yok bir şeyin yok. Miss. Digital nomadlar her yerde abi zaten. Bi de bunlarin tasakli olanlari bvide hesap falan actirip sifir vergi takiliyolar. En guzel is Digital degil de, esimi ic mimarlik tarafinda suna ikna etmeye calisiyorum. Bilmiyorum yurur mu yurumez mi ama taktiklerinize acigim :P Cok rahat birseye benziyor ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 mokoko said: abi bu kadar muhabbetini yaptınız şu işin resmen iç geçiriyorum okurken yazdıklarınızı. keşke durum olsa bende istifa etsem şöyle 2 3 yatsam valla aşırı bunaldım lan. cumartesi günü seviye belirleme sınavı yapıcaklar şirkette ve bu sene başında vermeleri gereken ancak vermedikleri terfim bu sınava bağlı bende pazartesi bastım istifayı diye konu açabilecek durumda olmak isterdim ... Onceki isyerinde on yeterlilik ve yeterlilik diye iki sinav vardi. On yeterlilik 3. senende, yeterlilik 5. senende. O kadar sacma sapan bir sinavdi ki yeterlilikten once 6 ay teftis yapmayip bir bolumde mal mal oturup sinava hazirlaniyordun. Gmyler sorulari belirliyordu ve adamlar kafalarina gore ne isterlerse sorup sonra istedikleri puani veriyorlardi lel :D Bastim istifayi ben mokoko. Sen de bas acima ! Hatta sinav sirasinda bas iyice artizlik olsun, belki gaza gelip baskasi da basar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 mokoko said: Fistan said: bırak o köleliği bence bunu bana dediysen keşke bırakabilsem ama mümkün değil ve olmayacakta uzun bir süre. hatta kendimi riske atıp herhangi bir atılım yapma şansımda olmayacak uzun bir süre.yalan dolan şeyler onlar zincirle bağlamadılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Fistan çok konuşma bi bira ısmarla 5 aya fakirim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 cicibeybe said: Esh said: Flameoffear said: Freelance çalışın hacıtlar. Varsa buna yönelik bir birikiminiz. 2 aydır dükkanın yanında freelance video işleri yapıyorum yurtdışı, ayda 1k dolarese yaklaştım şimdiden, hedef 3k aylık sdf. Bir nevi patronsuz çalışansın, istediğin her yerde de işini yapabilirsin. Mesain yok bir şeyin yok. Miss. Digital nomadlar her yerde abi zaten. Bi de bunlarin tasakli olanlari bvide hesap falan actirip sifir vergi takiliyolar. En guzel is Digital degil de, esimi ic mimarlik tarafinda suna ikna etmeye calisiyorum. Bilmiyorum yurur mu yurumez mi ama taktiklerinize acigim :P Cok rahat birseye benziyor ama sdf ne yapıyor eşin şuan çevre lazım çünkü onun için. benimkinden çok farklı değil kariyer çizgisi tek farkı bende imza yetkisi olduğundan ofis açmaya mecburum. freelance fason çizim başkasına imzalat gibi yöntemlerle ile belli bir yere kadar gidebiliyorsun ama iç mimarlıkta çevreyi oturtabilirse hep freelance şekilde de gidebilir. ama illa ki işler büyürse bir ofis, vergi mükellefliğine falan gider o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Abi esim suan yanima tasindi Hollandaya. Upwork diye bir site varmis iste yeni ogrendik zaten, bi account actik falan. Ingilizceyi advanceda cikarmaya calisiyor suan o yuzden ise odakli degil, benim para yetiyor zaten herseyimize. Ev hanimi olmayacak elbette ama 2018-2019 doneminde burada Delft Unide falan master yapmak istiyor haliyle kalici bir ise girmesi pek mantikli degil 1 yildan az sure icin. Freelancer deneyelim dedik biz de ama suana kadar 10-15 basvuru yaptik is bile alamadik bir tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Fistan said: mokoko said: Fistan said: bırak o köleliği bence bunu bana dediysen keşke bırakabilsem ama mümkün değil ve olmayacakta uzun bir süre. hatta kendimi riske atıp herhangi bir atılım yapma şansımda olmayacak uzun bir süre.yalan dolan şeyler onlar zincirle bağlamadılar ya evlenip konut kredisi cektiyse zincirlenmekten beter durumdadir valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 cicibeybe said: Abi esim suan yanima tasindi Hollandaya. Upwork diye bir site varmis iste yeni ogrendik zaten, bi account actik falan. Ingilizceyi advanceda cikarmaya calisiyor suan o yuzden ise odakli degil, benim para yetiyor zaten herseyimize. Ev hanimi olmayacak elbette ama 2018-2019 doneminde burada Delft Unide falan master yapmak istiyor haliyle kalici bir ise girmesi pek mantikli degil 1 yildan az sure icin. Freelancer deneyelim dedik biz de ama suana kadar 10-15 basvuru yaptik is bile alamadik bir tane :D ulen baştan desene hollandadayız diye... izmir karşıyakadan bildiriyoruz boş yere.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 cicibeybe said: evlenip konut kredisi cektiyse zincirlenmekten beter durumdadir valla :D hiç bişey olmaz hallolur onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Abi freelance siteleri icin birsey farketmiyor ki? Hollandadaki is de TRye gelebiliyor, TRdeki is de Hollandaya gidebiliyordur haliyle herhalde. Bana cakalliklari lazim bu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Upwork tırt ya ya da bize bir şey çıkmıyor :) Ben de oradan şöyle içerik yazma işleri falan alayım istiyorum da bir şey çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Neresi iyi o zaman? Googledan arastirdim biraz ama tonla site var resmen freelance icin. Gerci icerik yazma ile ic mimarin sitesi de bir degildir kesin pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 türkiyede iç mimarlık sadece tasarım değil işin içinde tadilat var uygulama var bolca mutfak yapımı var. paralar da buralarda. o açıdan dedim. online freelance olayını bilemiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Redditten baksana abi upwork daha çok işte angarya işleri kitleme gibi geldi baba. Reddit interior dan vardır belki bir şey for/hire kanalı da var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Bir kaç Upwork tecrübesi anlatayım da sizin sektörleri bilmediğimden kendi alanımda anlatayım. Video production da ilanlar yığınla tekliflerde öyle. Ben ilk işten gelen parayla proya çevirip teklif aralığına göre fiyat vermeye başladım, yaptığım ilk işte hani 10 dk mı almayacak bişiydi öyle bala geldi bi 100 dolar. İlanı açanı bir inceleyin başvurmadan, kaç ilan açmış, kaç işe alım yapmış, ne kadar ödemiş gibi şeyler önemli. Yoksa 20 ilan açıp 0 iş vermiş bi yığın adam var enteresan şekilde. Sallıyorum 100 birimlik bir işse ilk başlarda verin 70-80 hatta düşebilirseniz daha da düşün zira sitedeki puanınız baya bir önemli. Saatlik işlerden ziyade fixed işlere başvurun bir süre. Benim hanım çeviri işleri alıyor, türk dizileri ile ilgili baya bir çeviri ilanı çıkıyor. Aylık başvuru kotanız var harala gürele 2 günde bitirmeyin. dediğim gibi iş verene bi bakın öyle teklif verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 bLackcha0s said: Redditten baksana abi upwork daha çok işte angarya işleri kitleme gibi geldi baba. Reddit interior dan vardır belki bir şey for/hire kanalı da var orada Hemen bakiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 mokoko said: yok hacılar danışmanlık yapıyorum ve her sene bütün şirket giriyor zaten bu sınavlara. normal bir rutin zaten ancak terfiyi direk buna bağlamaları asıl olay. keke selam, laf sokmak iritasyon için yazmıyorum öncelikle belirteyim. abi şimdi bu sınava herkesi sokmuyorlar, hatta birçok level2yi de sokmuyorlar. sınavı pen punlari pilmiyom ki uiy diye boş kağıt verip, hatta sınava HİÇ GİRMEYİP level 2'den 3'e atlayan birçok insan tanıyorum. eminim sen de biliyorsun bunlardan. malesef bu sınav, torpilli müdür tanıdığı olmayan, kritik projede alternatifsiz danışman olmayan, onu da geçtim sabit bir şekilde bir müşteriye her gün faturalandırılamayan danışmanları baskılamak için. tamemen beklentiyi ötelemek üzerine kurulu. ben muhtemelen sınavı haziranda yapıp "mali yıl bütçeler kemküm" bahanelerle level atlamayı sonraki ocağa atacaklarını düşünüyorum. kaldı ki ocak ayında yine bu sınav yapıldı ve insanların haziranda atlatılacağı söylendi. kısacası arabalı level 2 de olur, sınava giren level 3 de olur, olur kere olur. şirket sadece kağıt üzerinde alman ve japon gözüküyor, tüm işleyş hala türk patron şirketi. paso eğitimlere çağırıp kafa sikiyolar cumartesi piç ediyorlar ya, onlar da mesela "self education" yapıyoruz diye evrak doldurmak için. işte öyle berbat bir düzendeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar