Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [17/18]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Asensio birkaç sene sonra Ballon D'or çok net. Gördüğüm en iyi futbolculardan biri olabilir, canlı da izlemiştim herifi geçen sene İspanya'da. Anasını ağlatır ortalığın. Bunun yanında Real Madrid Theo Hernandez, Dani Cabellos, Marcos Lorente, Jesus Vallejo'ya sahip. İspanya u21'in yarısı adamlarda ve bu herifler birkaç sene sonra coşacak. İyi kadronun yanında alttan da canavar gibi geliyorlar

Hatta Ronaldo'yu okutabiliyorlarsa 200'e falan Mbappe ve Lemar'ı da alıp Avrupa futboluna 10 sene daha kilit vursunlar
Sosyal ağlarda paylaş

For the first time in 31 games, Barça have had less possession than Real Madrid in a Clásico. Barça 47% - 53% Madrid.

baya olmuş lan. 31 maç nedir.

Gerard Piqué: "We aren't in the best moment, at the level of team or club. It's the first time we felt that Real Madrid is superior."

şu da önemli gerçekten. umarım böyle devam eder sdf.

barcelona'nın transfer politikasını da anlamak zor. herifler paulinho'yu aldı çin'den, adam bir sürü daha iyi isim varken beni niye aldılar bilmiyorum dedi ahahasd. https://www.joe.co.uk/sport/paulinho-admits-even-he-has-no-idea-why-barcelona-signed-him-137955
hayır onu geç, bunu aldılar diye alt yapıdan yetişmiş sergi samper'i sepetleyecekler sanırım ssdf. gidecekse ingiltere'ye falan gitse bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...