Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Saat 10 gibi izmirde olcam. Kahvaltısı güzel nere var? 25-30 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Hesap numaramı attım özelden, 25-30 TL'yi hesabımda görünce mekan ismini de gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 hepsi aynı hocam önce dostlar fırından başla ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 git bi evin kapısını çal, tanrı misafiriyim de seni doyursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tuzu Biberi'yi çok öneriyorlardı. Geçen gidelim dedik, omlet dahil değil. Malzemelerine mi çok güveniyorlar anlamadım, içeriğin azlığına göre haketmedikleri bi fiyat çekiyorlardı. Kalktık direk. Özsüt'e geçtik, daha da pahalıydı. Saçmalıktı yani. Alin's deneyebilirsin belki. Ben Bornova'daki kahvaltıları baya beğeniyorum ama senin sorunun cevabı değil tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 anlatcak anın da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 yasa var kıbrıs şehitlerin başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 sevinc pastanesi sayisiz kez onunde beklemis/ yanindan gecmisimdir, bir kez girmedim iceriye. sen gir, sonra bana anlat. Kafamda hep cok egzoterik, fantastik bir yer diye canlandirdim sevinc pastanesinin icini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 alsancak merkez camii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 pascalnouman said: alsancak merkez camii kanka ramazanda yemekleri çok güzel oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 aynen qanqa ama kıbleye donmeden birsey yiyip icemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tuzu Biberi gayet basarili. Sundugu peynir cesitliligi bile tek basina tercih sebebi. Pepe Rosso var bi de, biraz daha pahali gelebilir burasi ama kalite ariyosan ikisinden birine gir. Dostlar fırınında da boyoz yiyebilirsin. Tahinli super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tuzu biberi (tu) kuymak (tereyağı + mısır unu) mı ne var orada on numara dene mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 toggie said: Tuzu Biberi gayet basarili. Sundugu peynir cesitliligi bile tek basina tercih sebebi. Pepe Rosso var bi de, biraz daha pahali gelebilir burasi ama kalite ariyosan ikisinden birine gir. Dostlar fırınında da boyoz yiyebilirsin. Tahinli super :) enginarlı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 alsancak vapur iskelesi karşısındaki tuzu biberi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 izmirde kahvalti.. ki hepsi ve daha fazlasi bir van kahvalti sofrasi etmez.. ha alsancak degil de konak dersen kemeraltinda borekci var bi..linki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Tuzu biberi yada pepe rosso ok. Pepe de kaç paradır ki 40 tır heralde en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 gel la puertaya güzel bizim kahvaltı dükkandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 izmir'de kahvaltı kültürü yok. boyoz yumurta çay kombosu en kötü şey heralde biri yağlı diğeri kokuyo zaten. mis gibi tulum peyniri bi dünya ot varken niye öyle bişey tercih etmişler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 yumurta boyoz masterrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 olm tuzu biberinde atom diye bişi var et sucuk pastırma yumurta peynir tam bir bulkda ki bodybuilder rüyası her pazar ondan yiyodum bi ara sdfsdlfgdf bi de pişileri çok güzel ve sınırsız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Pepe rosso açık büfe yapıyor güzel ama haftasonları sanırım Puerta'da çok kez yaptım kahvaltı güzel (tu) Morisi var kordonda pişi filan da veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Jaegerjaquez said: olm tuzu biberinde atom diye bişi var et sucuk pastırma yumurta peynir tam bir bulkda ki bodybuilder rüyası her pazar ondan yiyodum bi ara sdfsdlfgdf bi de pişileri çok güzel ve sınırsız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 öyle değil atom başka bişi o atom bu içi full pastırma kavurma sucuk dolu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Puerta da yaptım biraz önce. Sıcakta çok abanıp ağırlaşmıyım diye serpme değil sıcak kahvaltı söyledim. Ekmek yemeyen biri olarak doyma eşiğimi tam olarak karşıladı. Sigara böreği patates kızartması ve yumurtalı ekmek hiç ağır değildi. Özellikle yumurtalı ekmek harikaydı. Reçelle çok iyi bir ikili oldu. Reçele patates kızartması banmakta çok iyi bir fikirmiş evde de yaparım bunu. Bu arada reçellerde iyiydi şekeri olan biri olarak 1 saat geçmesine rağmen herhangi bir rahatsızlık hissetmedim. Tek eksi nokta sosisler biraz diri kalabilirdi. 1 puan ordan kırıyorum 10 üzerinden 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar