Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bütün topiği okudum 2 kişi tespit ettim. bir notepad açıp not aldım admin oldugumda banlayacağım onları.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Şu foruma bi derdiniziskm buttonu koymadınız gitti.
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 calimero said: Red said: kendini niye banlıyor ben onu anlamadım. tamamen şov. foruma girmek istemiyorsa girmez. illa yörünge dışı mı yazması lazım. edit (di): banliyorum kendimi cunku girmemesi, yazmamasi daha kolay oluyor. el aliskanligi aciyorum surekli pati'yi, login ekrani cikinca kapatiyorum. cok supersiniz, cok zeki varliklarsiniz, bir bakista anliyorsunuz herseyi de iste bazen de cok abartiyorsunuz gibi. Bişey sorucam burada edit'i di mi yapmış? Hayir anlıyorum da ihtimal vermek istemiyorum. Girmemek yazmamak için kendini banlamak ama kullanıcı yorumu altına Edit olarak cevap vermek. Ayrıca daha da ileri gidip ayar vermek. Sdf red lütfen şu edit'i ben yaptım geyik olsun troll olsun diye de :) Abi kırgınsın diye tuhaf geliyor sana gerçekten, hiçbir anormallik yok o harekette. Adamın arkasından "tamamen şov" falan diye atıp tutulursa 5 dk geçmeden dönüp cevabını verebilir yani bu gayet doğal. Sen olsan sen de döner yazarsın. Belli ki komple silmemiş kafasında forumu dönüp arada okurum yazılanları diye belirtti.
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Yo benim gördüğüm en ilginç şey abi, sen bi di sevicilikten vazgeç bence :) adam kendini banlayacak, sebebi foruma girip yazmamak. bunu soran birine de editleyerek, kendi postu içinde cevap vererek "ben foruma girmek yazmak istemiyorum" diyecek, bir de üstüne yok zekisiniz yok akıllısınız ama bıdı bıdı diye atar yapacak. ama kendisi banlı olacak yani, hani foruma yazmak istemiyor ya. madem foruma giriyorsun, e cevap da yazıyorsun banlama kendini? forumacevapyazmamaception resmen şu post. tam grego's weird list'lik olay da işte yönetici olduğu için dünyanın en normal olayı olarak görülüyor şu anda ya da arkadaşınız olduğu için bilmiyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Black-ice said: bütün topiği okudum 2 kişi tespit ettim. bir notepad açıp not aldım admin oldugumda banlayacağım onları.(:D
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Tam patiye yakışır bir topic. Konunun gereksizliği: 9/10 Drama multiplier: 10/10 Tripli forum yöneticisi:10/10 Would bang.
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Di sevicilikle ilgisi yok abi literally 5 dk geçmiş olayın üstünden okumuş ve cevap verme isteği uyanmış olabilir ve yine ban kaldırmak yerine editlemiş postu işte, gayet doğal görüyorum. Di yi ne sevecek ne gıcık olacak kadar tanıyorum tüm yorumlarım forumdaki tecrübelerle sabit. Niye neden di seviciliği yapayım ki?
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 yumoş seni..............................
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Taharete bağlayalımda kendi kendini kitlesin konu df
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 :( ay tam kralcı oldum fckin infidel rebels
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 logout linki koydum ve banlanmadim, di olsa banli miydim simdi annamadim.
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Ad3m'in buton yorumuna katiliyorum. /topic
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 şifre unuttum mevzusunda problem vardı yanılmıyorsam bi ara. hala da olabilir gerçi bilmiyorum. logout olduktan sonra geri giremiyordu millet şifreyi bilmedikleri için. o ara ban sebebi olduydu.
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sipeyskeyk said: Yumoş dahil mi? Wut?
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 o diil de dinin dediği şey ilgimi çekti bi gün event düzenliyelim nickler ve kayıt tarihleri vs. gözükmesin bir gün boyunca öyle takılalım. bakalım nolcak.
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 hiçbirinizi tanımıyorum ne yakın ne uzak imam ve kalimeroya inanılmaz katıldım ama aşırı gereksiz gerginlik yaratıyodun bence bu topikte bile benzer tavırlar sergilenmiş suratım ekşiyodu bazı postlarını gördükçe böyle NEDEN LAN diyodum havaya şimdi demiyorum yani senden dolayı demiyorum çirkin bi forum da istiyo olabilirim pek de umrumda değil bu detay amaan
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Laorx said: logout linki koydum ve banlanmadim, di olsa banli miydim simdi annamadim. daha 1 ay önce banlandım abi şu yüzden. şikayet ettim seni. adaletin keskin kılıcı lazım sana.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 hiç ban yemedim sanırım ben, nası bişi anlatsanıza az.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 forum turuncu oluyor bir anda. noluyor lan diyorsun. turuncu tema kullanıyorsan sadece noluyor lan diyorsun.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 bence di'nin yönetici olmadığı forum çok daha güzel. sadece yetkilerini değil götündeki donu da alalım, aramızda tüm çıplaklığı ve doğallığı ile gezsin.
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Ben futbol bölümünden yemiştim, 1 sene de banlı kaldı, sonra di açmıştı sanırım :D.
Öne çıkan mesajlar