Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bok ye hepsiburada

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Auril said:

tuvalet kağıdı olayına gelirsek 6 ay önce falan bi kampanya yakalamıştım 8 tane 30luk gömmüşüm hala bitmedi sdf

Bir de böyle şeyler var tabii. Tuvalet kağıdın 2 rulo kalana kadar bekleyip gidip ne fiyattan bulursan mecbur almak var, her gün girip bakıp kampanya denk geldiğinde aynı paraya belki iki katını alıp kurtulmak var.

Modernleşmeye karşı gelip bunu da marifet gibi savunan adamlar çok enteresan geliyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ben indirim kovalayayım bol bol alayım modelini yapıyordum ama sonra farkettim ki o kampanyalar ayda 1 gerçekleşiyor. yani migrosta benim aldığım ürünlerin sürekli olarak indirime girdiğini görüyorum. ama işte ihtiyacın olduğu anı beklersen tuvalet kağıdına 40 lirayı gömüyorsun, ben 25 liraya aldım hepsiburada'dan indirimle.

ha ama bi kere sanalmarketten alışverişi bitirirken promosyon çıktı karşıma her 60 liralık sipariş için 12'li coca-cola'yı 5 lira'ya veriyorlardı. 7 tane 12'li coca-cola aldım, şubattı galiba. geçen ay bitirebildim asdhfuahds.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bacyoyla sabonis bu kadar canhıraş savunmasa konu buralara gelmezdi.

Bence onları asıp olayı tatlıya bağlayalım

gerçek white knightlar babacum ve baggio. ben onlara destek çıktım. zaten mantık dışı düşünen elemanlar genel olarak belli forumda, onlar "internetten mi sipariş verilir hühüehüe" diyor.

benim evimde sürekli biri varsa istersem gece 4'te gelecek hepsiburada kargo ile sipariş veririm veya benim yakınımdaki migros sürekli zamanında getiriyorsa onlardan da sipariş veririm (40-50 metre ötemde carrefour olmasına rağmen)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...