miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Migros un sanalmagazasini düzenli olarak kullanıyorum, hep zamanında getiriyorlar sagolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 2,5 mu yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bacyoyla sabonis bu kadar canhıraş savunmasa konu buralara gelmezdi. Bence onları asıp olayı tatlıya bağlayalım https://media.giphy.com/media/3y2yQGzPNo9lm/200.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 5 senedir falan sanalmarket kullanıyorum, belki daha fazladır büyük kolaylık tuvalet kağıdı olayına gelirsek 6 ay önce falan bi kampanya yakalamıştım 8 tane 30luk gömmüşüm hala bitmedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Auril said: tuvalet kağıdı olayına gelirsek 6 ay önce falan bi kampanya yakalamıştım 8 tane 30luk gömmüşüm hala bitmedi sdf Bir de böyle şeyler var tabii. Tuvalet kağıdın 2 rulo kalana kadar bekleyip gidip ne fiyattan bulursan mecbur almak var, her gün girip bakıp kampanya denk geldiğinde aynı paraya belki iki katını alıp kurtulmak var. Modernleşmeye karşı gelip bunu da marifet gibi savunan adamlar çok enteresan geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 baggio öyle savunuyo ki markette denk gelirsem bacağına sıçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 baggio ahah lan tamam ne kastın ya öldüm gülmekten. dersinki adam internetten satışın viralini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Abi karısıyla şafak attırmak falan zarflıydı biraz atlayan atladı zaten de, KENDİNE ZAMAN NE YA HEUAHE diye cehalet elemental gelince tutamadım kendimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben indirim kovalayayım bol bol alayım modelini yapıyordum ama sonra farkettim ki o kampanyalar ayda 1 gerçekleşiyor. yani migrosta benim aldığım ürünlerin sürekli olarak indirime girdiğini görüyorum. ama işte ihtiyacın olduğu anı beklersen tuvalet kağıdına 40 lirayı gömüyorsun, ben 25 liraya aldım hepsiburada'dan indirimle. ha ama bi kere sanalmarketten alışverişi bitirirken promosyon çıktı karşıma her 60 liralık sipariş için 12'li coca-cola'yı 5 lira'ya veriyorlardı. 7 tane 12'li coca-cola aldım, şubattı galiba. geçen ay bitirebildim asdhfuahds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 senin monitör ayda bir aynı fiyata iniyor dediğimizde kezbanlaşıyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 stok maliyetiniz de mi yok arkadaş, o kadar kola nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 axedice said: Bacyoyla sabonis bu kadar canhıraş savunmasa konu buralara gelmezdi. Bence onları asıp olayı tatlıya bağlayalım gerçek white knightlar babacum ve baggio. ben onlara destek çıktım. zaten mantık dışı düşünen elemanlar genel olarak belli forumda, onlar "internetten mi sipariş verilir hühüehüe" diyor. benim evimde sürekli biri varsa istersem gece 4'te gelecek hepsiburada kargo ile sipariş veririm veya benim yakınımdaki migros sürekli zamanında getiriyorsa onlardan da sipariş veririm (40-50 metre ötemde carrefour olmasına rağmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ginaly said: stok maliyetiniz de mi yok arkadaş, o kadar kola nedir mutfak da büyük değil aslında ama tıkıştırdım bi yerlere. bekar halinle öle aşırı yere ihtiyacın olmuyor mutfakta. bi de stok maliyatim işletme olsam tamam da, evde neyin stok maliyeti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Anama küfretmesinden korktum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Balık Ayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Gold mu bu Tatli cocukmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 doğal ortamında görüntülenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 cipsi görünce nasıl da mutlu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Şu kırmızı çerezalar efsane ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Soganli olanlar mi Mide yakio cpk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sarışın tombik sevimli bişi hayal etmiştim lan bu çok çirkinmiş gold bu olmasın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Guzel olm iste daha ne olcak Isvec kizi mi beklion sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 senko nefes alsın yeter diyerek son noktayı koydu kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sepetteki içecekler öğlen yemeğine yetiyordur insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar