BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 bu arada senko trollüyor beyler, keza kendisi e-ticareti en çok kullanan isnanalrdan biri, internetten şampuan alan insan tuvalet kağıdı hakkında yorum yapıyor ahahahahah yani senkoya cevap verecekseniz ona göre verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 O sampuanlar markette yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 250tlik tuvalet kağıdı sepetinin resmini de istiyoruz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 senko said: O sampuanlar markette yok sdf bu da doğru bu arada ahah ama siz anladınız ne demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 +'ları yazın abi. siteden browse edince bütün indirimleri cart curt görüyorsun, ürünleri favoriye kaydediyorsun. reyon reyon bakma, f/p iyisini bulma derdin yok. harcadığın vakit minimum'a iniyor. yükleme, taşıma derdi de yok. tek başınıza yaşıyorsanız saçma gelebilir, yine de 2-3 ayda 1 10 dakika ne lan öyle bile saçma, tek başıma olduğumda bile haftada 1 gidiyorum en az markete. tuvalet kağıdından çıktım ben bu arada ihtiyaç alışverişi için konuşuyorum. aile alışverişi yapıyorsanız zaten gogo online direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Tuvalet kagidinda ne f/p si yaf Selpak papia al bitanesini gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 https://store.donanimhaber.com//06//cf//86//06cf867077a66684c8100b80f228eb7f.png müracaat; https://forum.donanimhaber.com/maksimum-kalite-4-adet-50ml-acik-parfum-50-tl-kargo-dahil--105790449 sokağa çıkıp uğraşmayın diye koydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sabonisin bu işe girişeceği şu başlıktan belliymiş yalnız https://forum.paticik.com/read.php?62,6205905,8663695#msg-8663695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 yalnız karınla çocugunla o markete gitmek de sosyal aktivite dfg çok zevk alıyorum ben şahsen. bisikletlerle markete gitmektense evde götümün üstüne oturup tuvalet kağıdı soylemeyi tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Markette bir de zeytin tadim, peynir tadim merasimi var ki en sevdigim aktivite Cok iyi peynirler cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 nasıl bir troll dönüyor bu başlıkta? sanalmarketten alışveriş yapmıyo musunuz yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Sanalmarketim den ekran karti aldiydim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 50 metre ötemde migros var netten almak daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Herkesin hayatına kimse karışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sanssızsanlı ve senko çok doğrular bence ya. nsmfdmns abi bu kendime vakit olayı ne ? Herkes diyo. 2 dakka bakkala gitmeye üşenen adamlar falan böyle KENDİME VAKİT AYIRMA diye yırtınıyor. Halbuki o 20 dakika hesap eden adam tuvaletten 20 dakkadan once cıkmıyordur net yani KENDİME VAKİTten ekmek yeniyor mu biz de yapalım xd Hani mesela ben uyku için yapıyorum bunu. 4 saat 6 saat arası uyuyorum genellikle ama ne biliyim markete gitmenin lafı yapılıyorsa KENDİME VAKİT ayırma diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 sabonis said: onun dışında ben verdim mi 250 liralık sipariş veriyorum, gidip 250 liralık alışveriş yapmak neresinden baksan 2.5 saat. üstüne taşıması etmesi falan. http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/01/ilber-ortayli-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 2.5 saat ayn geçen 450 liralık alışveriş yaptım 4.5 saat sürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hattok said: KENDİME VAKİTten ekmek yeniyor mu biz de yapalım xd https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8a/87/d5/8a87d5fd11f9102403fb96aa332184be.jpg (bi 15 dk falan aradım sanırım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ah şu burcular. Ya nasib allahım biliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Valla taşiması zor gelecek ne varsa yapıştırıyorum Sanalmarkete getiriyor çocuklar ne uğraşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 hattok said: sanssızsanlı ve senko çok doğrular bence ya. nsmfdmns abi bu kendime vakit olayı ne ? Herkes diyo. 2 dakka bakkala gitmeye üşenen adamlar falan böyle KENDİME VAKİT AYIRMA diye yırtınıyor. Halbuki o 20 dakika hesap eden adam tuvaletten 20 dakkadan once cıkmıyordur net yani KENDİME VAKİTten ekmek yeniyor mu biz de yapalım xd Hani mesela ben uyku için yapıyorum bunu. 4 saat 6 saat arası uyuyorum genellikle ama ne biliyim markete gitmenin lafı yapılıyorsa KENDİME VAKİT ayırma diye :D Şu 1992'de komik olabilecek bir post olmuş, baya üzücü, başkası adına utanmak. KENDİME VAKİT AYIRDIM DİYOR AMA UZUN SIÇIYOR HEHÜEHÜEÜ!!..!!11! (Tanımadığın adamın sıçma süresine NET diye sallamak da çok güzel iş, cehaleti seviyoruz.) Gidip 200-300 liralık market alışverişi yapmak giyin-çık-al-öde-dön-taşı olarak nereden baksan 45 dk. sürer, üstüne de fiziksel efor sarf edersin. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Amelelik seven amelelik yapsın, uzun sıçmayı seven uzun sıçsın. Kendi fikriniz kabul edilecek diye bu kadar götünüzü yırtmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Alisveris yapmanin amelelik oldugu gorusu sana ait yalniz. Baskasi icin amelelik olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 300 liralık periyodik alışverişi eski usül yapmak nerden bakarsan bak amelelik. sevdiceğinle vakit geçiriyosan yaparken ayrı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 marketten eve tuvalet kağıdı, su taşıyan ameleden de öte aptaldır. ameleye yine yevmiye veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 ben zaten mumkun oldugunca supermarketlerden alisveris yapmiyorum. peyniri peynirciden, sebzeyi manavdan aliyorum. bi temizlik malzemesi var oralardan alinacak, e onu da zaten 3-4 ayda bir aldigimi dusunursen bunda bi amelelik goremiyorum. bu arada garbage'dayiz diye herkes birbirine rahatca hakaret edebilecegini mi saniyor? panpalarinizda sokakta yaptiginiz muhabbeti foruma tasimayin zahmet olmazsa. kimse askerlik arkadasiniz degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar