Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bok ye hepsiburada

sabonis

Öne çıkan mesajlar

+'ları yazın abi. siteden browse edince bütün indirimleri cart curt görüyorsun, ürünleri favoriye kaydediyorsun. reyon reyon bakma, f/p iyisini bulma derdin yok. harcadığın vakit minimum'a iniyor. yükleme, taşıma derdi de yok.

tek başınıza yaşıyorsanız saçma gelebilir, yine de 2-3 ayda 1 10 dakika ne lan öyle bile saçma, tek başıma olduğumda bile haftada 1 gidiyorum en az markete. tuvalet kağıdından çıktım ben bu arada ihtiyaç alışverişi için konuşuyorum.

aile alışverişi yapıyorsanız zaten gogo online direk.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssızsanlı ve senko çok doğrular bence ya. nsmfdmns abi bu kendime vakit olayı ne ? Herkes diyo. 2 dakka bakkala gitmeye üşenen adamlar falan böyle KENDİME VAKİT AYIRMA diye yırtınıyor. Halbuki o 20 dakika hesap eden adam tuvaletten 20 dakkadan once cıkmıyordur net yani

KENDİME VAKİTten ekmek yeniyor mu biz de yapalım xd

Hani mesela ben uyku için yapıyorum bunu. 4 saat 6 saat arası uyuyorum genellikle ama ne biliyim markete gitmenin lafı yapılıyorsa KENDİME VAKİT ayırma diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

sanssızsanlı ve senko çok doğrular bence ya. nsmfdmns abi bu kendime vakit olayı ne ? Herkes diyo. 2 dakka bakkala gitmeye üşenen adamlar falan böyle KENDİME VAKİT AYIRMA diye yırtınıyor. Halbuki o 20 dakika hesap eden adam tuvaletten 20 dakkadan once cıkmıyordur net yani

KENDİME VAKİTten ekmek yeniyor mu biz de yapalım xd

Hani mesela ben uyku için yapıyorum bunu. 4 saat 6 saat arası uyuyorum genellikle ama ne biliyim markete gitmenin lafı yapılıyorsa KENDİME VAKİT ayırma diye :D

Şu 1992'de komik olabilecek bir post olmuş, baya üzücü, başkası adına utanmak. KENDİME VAKİT AYIRDIM DİYOR AMA UZUN SIÇIYOR HEHÜEHÜEÜ!!..!!11! (Tanımadığın adamın sıçma süresine NET diye sallamak da çok güzel iş, cehaleti seviyoruz.)

Gidip 200-300 liralık market alışverişi yapmak giyin-çık-al-öde-dön-taşı olarak nereden baksan 45 dk. sürer, üstüne de fiziksel efor sarf edersin. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Amelelik seven amelelik yapsın, uzun sıçmayı seven uzun sıçsın. Kendi fikriniz kabul edilecek diye bu kadar götünüzü yırtmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten mumkun oldugunca supermarketlerden alisveris yapmiyorum. peyniri peynirciden, sebzeyi manavdan aliyorum. bi temizlik malzemesi var oralardan alinacak, e onu da zaten 3-4 ayda bir aldigimi dusunursen bunda bi amelelik goremiyorum.

bu arada garbage'dayiz diye herkes birbirine rahatca hakaret edebilecegini mi saniyor? panpalarinizda sokakta yaptiginiz muhabbeti foruma tasimayin zahmet olmazsa. kimse askerlik arkadasiniz degil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...