Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda baya korkunç evin içi. dışarısı yine biraz esiyo da, ev bitmiş durumda. klimam da gelmedi. su içerken bi içtiğim kadar da üstüme döküp serinliyorum o derece.
Mesaj tarihi:
Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

Az önce duştan çıktım. Sanırım 5 inci duşum oldu bu gün içindeki, evde 2 klima çalışıyor dün geceden beri şu an yine yabış yabış oldum. İskenderundan katılıyorum dışarı çıktığın an sıcakla birlikte iğrenç bi yabış yabış hava seni karşılıyor, kapı pencere açamıyoruz.

iskenderunun korkunçluğunu yaşamadım ama çok duydum ama yine de evde 2 klima çalışırken nasıl yapış yapış oluyorsun yaw?

ben bugün 2 kere duş aldım mesela, 2'sinden sonra da 15 dakika sonra duştan önceki iğrenç terli halime dönmüştüm. şu anki nemli ortam, klimasız çekilecek çile değil valla
Mesaj tarihi:
senko said:

ben terlemiom kolay kolay
sicak iyidir.

sevgili senko,

seni her firsatta benim gibi genlerinden sikayet ederken goruyorum fakat biraz da kiymetini bilmelisin.

gonderen: ismail turut gibi terleyen kisi.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

vivavale said:

iskenderunun korkunçluğunu yaşamadım ama çok duydum ama yine de evde 2 klima çalışırken nasıl yapış yapış oluyorsun yaw?

Şöyle ki abi, ev 150 m2 3+1 mutfak banyo vs kapılar kapalı diğer odalar açık iki klima çalışıyor yalnız mutfağa bişi almaya geçiyosun o arada terliyosun o kadar feci durum. Tüm kapılar açıkkende ev serinlemiyo. Klimaları kökleyemiyorum evde 11 aylık bebek var :/
  • Yeni Oluştur...